Menu

FC Nakskov afholder SFO-Fodbold

image
Ungdomsformand Jesper Hansen. Private billeder
28. februar 2016 kl. 15:42


24/2...FC Nakskov arrangerer i samarbejde DBU Lolland-Falster SFO-Fodbold. Vi har valgt at dele det op, så det strækker sig over 3 onsdage. Det første, som var for 2. og 3. klasser blev afholdt med deltagelse af ca. 50 drenge fra 4 SFO`er. 

Vi startede med lidt fælles opvarmning, som udover det fysiske også havde det formål, at drengene kom i kontakt med andre end dem, de kender fra deres egen SFO.

Derefter spillede vi en masse bold og sluttede af med, at vi alle stod i rundkreds og holdt hinanden i hånden. Vi skulle se, hvor hurtigt et håndtryk kunne nå hele vejen rundt. Dette blev gjort på 24 sec. SUPER FLOT.

 

 2/3… Så fik vi afholdt 2. afdeling af vores SFO-Fodbold. Denne gang for 0. og 1. klasser. Igen var alle bare super glade og engagerede. Tak til de ca 50 drenge og ledere fra de deltagende SFO`er

 

9/3… SFO fodbold for piger. Der var fuld gang i den fra start hvor der blev heppet på kammeraterne. Hvis ikke man var i godt humør, så kom man det da. Hold op hvor var de bare glade, og hvor de hyggede sig. Tak til alle det var helt fantastisk ⚽️