Menu

FC Nakskov får U17 landskamp i forbindelse med Nakskovs 750 års Jubilæum

image
rassi
14. juli 2016 kl. 19:51

     

 

FC Nakskov er tirsdag d. 6. september kl. 18.00 vært for en U17 ungdomslandkamp under Dansk Boldspil Union på OK Plus stadion, hvor Montenegro gæster Nakskov.

Landskampen har været varslet igennem lang tid og nu er modstander samt årgang offentliggjort.

Testkampen for U17 mod Montenegro er en forberedelse før kvalifikations runde til EM slutrunde i Ungarn, hvor Danmark møder foruden værtsnationen, Holland og Liechtenstein om to pladser i slutrunden. Når nu modstanderen er i Danmark er det returopgør torsdag i ugen i Sakskøbing.

Gensyn med træner Per Holm

Den nye U17 landstræner er Per Holm, har før har været i Nakskov for godt 20 år siden, dengang som cheftræner i Nakskov Boldklub i Danmark serien og kender forholdene samt flere klubfolk, der stadig er aktive ledere nu i FC Nakskov.

Spillerne fra Danmark kommer udelukkende fra superliga klubber årgang 2000 f.eks. fra AGF, FC Midtjylland, FC København, Brøndby, AaB, Viborg, Esbjerg, OB, FC Nordsjælland og Lyngby.

Der vil være gratis entre` for publikum og FC Nakskov formand Jesper Kristensen er glad for arrangementet, som led i Nakskov Byjubilæums 750 året som er i fuld gang med mange særlige arrangementer i byens fødselsår.