Menu

Godt Nytår 2017

image
30. december 2016 kl. 09:53
Nytårshilsen fra Formanden

  

 Året 2016 nærmer sig sin afslutning, og klubben vil i den anledning gerne sende en nytårshilsen til alle i og omkring klubben.

Stor tak skal lyde til medlemmer og forældre for deltagelsen ved træning, kampe, stævner mv. Det er dejligt at se det engagement, forældre udviser sammen med deres børn.

Vi vil selvfølgelig også gerne sende en stor tak til alle klubbens frivillige, der er selve grundpillen for at drive klubben. Både til trænerne der står med et smil og tager imod medlemmerne uge efter uge, udvalgsmedlemmerne der sørger for, at det grundlæggende er på plads, og de forskellige udvalg der sørger for det sportslige, det økonomiske og for at større aktiviteter, som Byfest på havnen, Motionsløb i og omkring Nakskov og Giraf Cup i Knuthenborg Safaripark kan afvikles.

Sponsorerne skal også have en tak for deres store økonomiske støtte og opbakning overfor klubben. Uden den støtte vil det ikke være muligt at have en boldklub, der er samlingspunkt for så mange børn og unge.

Året har budt på en dejlig masse hyggeligt og sportsligt samvær for lokalområdets trænere/ledere og spillere. De har sammen med de frivillige brugt rigtig mange gode timer på stadion og i klubhuset. Men klubben skal blive endnu bedre til at involvere frivillige. Der ligger mange små og store udfordringer/opgaver i det daglige arbejde omkring klubben, og jo flere hænder jo bedre.

Vi glæder os til endnu et spændende og berigende år i FC Nakskov, sammen med vores engagerede medlemmer, forældre, frivillige og sponsorer.

FC Nakskov ønsker alle et godt og lykkebringende nytår – på gensyn i 2017.