Menu

FC Nakskov vandt årets første sjællandsseriekamp på hjemmebanen

image Ind skiftede unge Mikkel Fugl kanonerede med venstre benet klubben foran 2-1 i 2. halvleg. Fotos Paparazzi
22. august 2020 kl. 20:44

Sjællandsserien FC Nakskov – Tuse IF 3-1 (1-1). 7. minut 0-1 Mikkel Frederik Larsen (Tuse), 16. minut 1-1 Mathia Thomsen (FCN), 63. minut 2-1 Mikkel Fugl (FCN) & 65. minut 3-1 Lani Krasniqi. Dommer: Michael Skaarup (usynlig derfor glimrende). Gule kort: 31. minut Niclas Hesteng Sørensen (Tuse IF), 43. minut Tobias Nielsen (FCN) Tilskuere: 198 på OK+ stadion (plus det løse).

FC Nakskov har fået en god start i Sjællandsserien med to sejre efter fodboldtørken 2020 grundet Corona. I eftermiddag årets første kamp på OK + stadion mod Tuse IF, vi før har haft problemer med (tabte sidst 3-0), men 2. spillerunde gav fortjent FCN den anden sejr i træk og derfor godt med over midten på 4. pladsen i rækken som ubesejrede med maks point, som tre andre hold i rækken også har opnået Solrød FC, Haslev FC og Næstved IF.

Sejren 3-1 var fuldt fortjent og ca. 200 vidner kunne se en rigtig holdindsats med en lokal trup der er flere der er i og skal se konkurrencen, hvis man ikke er på banen, som cheftræner Lasse Nagel pointerede før kampen til taktikmødet.

Larni 3-1.

Kampen havde ikke de store spillemomenter, men hjemmeholdet gjorde forskellen på næsten to identiske mål midt i 2. halvleg efter en god holdindsats sammen.

Målmand Emil Nielsen blev ikke udfordret igennem kampen.

Dagens spiller blev blandt kammerater og ledere Visar Krasniqi i  tæt opløb med tilbagevendte forsvarskæmpe Anders Kjær Christiansen. Visar scorede ikke, var meget tæt på og glædede sig efter kampen at andre yngre kunne finde målet på en lummer eftermiddag i Nakskov.

Cheftræner Lasse Nagel var selvfølgelig en glad mand i badet efterfølgende og over en kold pilsner roste han for den samlede holdindsats efter god træning i ugen og ser hen til næste kamp.

Næste match spillerunde 3 er på lørdag den 29. august kl. 12.00 i Ringsted.