Menu

FC Nakskov vandt i rodet kamp

image Indskiftede Tonni til 1-3 på hovedstød. Foto: Paparazzi.
01. oktober 2016 kl. 20:50

LF serien Nordfalster- FC Nakskov 1-3 (0-2). 34. minut 0-1 Joachim Christiansen, 36. minut 0-2 Tobias Nielsen, 69. minut 1-2 Emil Bondehøje, 81. minut 1-3 Tonni Petersen. Tilskuere: 60

I en ikke så seværdig fodboldkamp vandt FC Nakskov på Kvickly Stadion i Vålse med 3-1 lørdag eftermiddag.

FC Nakskov havde flere muligheder for scoringer i løbet af kampen ved unge Tobias Nielsen i 1. halvleg og efter pausen kunne indskiftede Nicolai Ottosen og Tonni Petersen også blevet yderligere målscorere.

I 2. halvleg overså dommer Mike Czuba et straffespark mod Visar Krasniqi og hjemmeholdet scorede et flot langskudsmål, der fik lidt spænding om overraskelsen ville komme i det flotte efterårsvejr, men Tonni scorede sit første seniormål til 1-3.

Målscoringerne i 1. halvleg var da NFB var en mand i underskud grundet gult kort.

Mads Jørgensen var en sikker skanse i forsvaret og dagens spiller!

FC Nakskov tog lidt afstand fra Nordfalster i forhold til slutspilspladser.

Kommende kamp er på fredag i OK+ Plus Stadion mod lokale Søllested kl. 19.00 og husk der kan tilmeldes til "forkamp" med lidt spise og drikke i cafeen - se annoncen på hjemmesiden!

Serie 1 vandt fredag aften 4-1 mod Branderslev og ligger nr. 1 i rækken.