Menu

Premiere på OK+ Stadion

image Visar er angrebsesset efter comeback
rassi
08. april 2016 kl. 21:31
To seniorkampe på opvisningsbanen

Så starter bolden i Nakskov. Lørdag kl. 13.30 spiller LF serien i nedrykningsspillet mod Tingsted med Peter Kamper Hansen som medtræner med Peter Ottosen. Kamper har ved årskiftet skiftet med Jacob Lejre Jensen. Kl. 11.45 spiller U15 mod Herlufsholm, kampen er grundet baneforhold med megen regn på det seneste rykket til kunstgræsbanen.

Sjællandsserien spiller kl. 15.30

Den hårde vintertræning er nu overstået og turneringen skal sparkes i gang.

Til dette forår kan vi hive den gamle frase om ’at hver kamp er en pokalkamp’ frem. Et efterår som ikke kastede mange point af sig, vil spillerne nu gøre sit bedste for at gøre til skamme. Det vil blive et forår, hvor FC Nakskov skal komme fra baghjul og forhåbentlig overraske modstanderholdene, ved at man komme godt forberedt og klar til at tage udfordringerne op.

Dagens modstander fra Vallensbæk spillede sig til en sikker sejr, i FC Nakskovs debutkamp i Sjællandsserien i efteråret. På det tidspunkt var holdet ikke gearet til tempoet i rækken og måtte tage imod nogle sportslige skræmmer. Men med en god træningsindsat af spillerne, virker holdet til at være i fin form og klar til den vanskelige opgave, at redde sig i rækken og dermed forlænge opholdet med endnu et år.

Træningskampene har været velspillede med fine resultater og truppen har holdt fint sammen om, at gøre denne svære opgave færdig.

Vi håber at kunne forkæle det trofaste hjemmepublikum, med et brag af en kamp og sæsonens første sejr.

Husk gratis entre´!