Menu

Storsejr i Tingsted

image Joachim scorede første må efter en halv time direkte på hjørne. Arkiv billede fra "Jords" direkte frispark mod Haslev i Sjællandsserien.
rassi
18. september 2016 kl. 14:06
Joachim scorede uægte hattrick

LF serien Tingsted - FC Nakskov 0-9 (0-3). 30. minut  0-1 Joachim Christiansen, 32. minut 0-2 Rasmus Petersen, 38. minut 0-3 Benjamin Hansen, 46. minut 0-4 Joachim Christiansen, 49. minut 0-5 Joachim Christiansen, 53. minut 0-6 Svendsen, 70. minut 0-7 Mads Jørgensen, 74. minut 0-8 Mads Jørgensen, 84. minut Erlind Demaj.

FC Nakskov fik søndag middag rettet gevaldigt op på moralen efter de to sidste nederlag i LF serien. En storsejr på hele 9-0 mål scoret på en time af seks forskellige spillere.

Joachim lagde ud efter en halv time med mål direkte skruet ind på hjørnespark og med to yderligere scoringer kort efter pausen kunne han notere sig et uægte hattrick.