FC Nakskov sikrede sejren det sidste kvarter

image "Fejø" fik udlignet i 2. halvleg efter frispark
rassi
21. maj 2017 kl. 20:59

LF serien opryknings spil: FC Nakskov - Væggerløse 2- (0-1) 35. minut 0-1 Casper Laug, 72. minut 1-1 Marius Bohman Karlsen, 76. minut 2-1 Marius Østergaard. Gult kort: Mads Jørgensen (FCN) Dommer: Mike Czuba (problemfri kamp). Tilskuere: 100 på OK Plus Stadion.

FC Nakskov trak dagens længste strå med to scoringer det sidste kvarter af kamoen efter Væggerløse føring ind til da.

En første halvleg med dårligt hjemmebane spil for mange dårlige beslutninger i kampsituationer blev bedre efter pausen.

"Fejø" var helt fremme efter Joachims frisparksbold i venstre side tæt ved måltavlen, som så kunne skifte cifre til 1-1. Bolden flot skruet ind ind og efter lidt ping-pong bold i feltet kunne Marius Karlsen sætte højre inderside på for at skabe målet.

Et par minutter efter blev Mads Jørgensen det gule kort efter brok efter en frisparkssituation, hvor Mads mente der var frispark til ham først og viste efter kampen mærker på hans skinneben.

Marius navnet var dagens spillere idag, da Østergaard viste han har et godt skud i støvlen og bankede den ind fra 25 meters afstand uden chance for målmanden Andreas Stryhn - et flot scoring.

Sejren var i hus og her tre runder før sommerpause ligger holdet a point med Systofte.

FCN møder fredag Horslunde (ude), Listrup hjemme og i sidste runde i Systofte som kan blive topgyser.

I pokalen møder FC Nakskov til kamp på tirsdag i Maribo.