Menu

Legestue på en søndag i Rødby

image Dommertrio er sjældent i centrum, men før søndagens kamp havde dommer Shpend Shala glemt liniedommerflag og mønten ved banefordeling, så fløjten blev brugt som i gamle dage- Foto: Ole Jørgensen
rassi
01. oktober 2017 kl. 22:16
Tre hattrick blandt de 13 mål

LF serien Rødby – FC Nakskov 1-13 (1-6). 5. Minut 0-1 Tonni Petersen 7. minut 0-2 Tonni Petersen, 13. minut 0-3 Benjamin Hansen, 16. minut 0-4 Marius Østergaard, 18. minut 0-5 Marius Østergaard, 21. minut 0-6 Tonni Petersen, 37. minut Frederik Jessen, 46. minut 1-7 Oliver Hansen, 54. minut 1-8 Marius Østergaard, 59. minut 1-9 Joachim Christiansen, 66. minut 1-10 Patrick Johansen (straffe), 73. minut 1-11 Oliver Hansen, 80. minut 1-12 Oliver Hansen, 90. minut 1-13 Benjamin Hansen. Gule kort: 77. minut Lani Krasniqi, 81. minut Mikkel Ottosen & Peter Mortensen Kruse – alle Rødby. Dommer: Sphend Shala (ingen problemer under kampen) på Go`on Park

FC Nakskov er stadig ubesejret i 7. runde af LF serien efter favoritsejren i Rødby søndag middag der blev på hele 13-1 og cifrene taler egentligt meget for sig selv i reportagen. Det blev Go on.....

3 hattrick af Tonni Petersen, yngste Oliver Hansen og Marius Østergaard (sidste med en halvleg imellem, så uægte) det var resultatet efter sæsonens største sejr i turneringen, som to gange har været to cifret senest hjemme mod Horbelev.

Stakkels Rødby måtte indkassere hele 13 mål og fik dog sat en enkelt ind af sønnen til FC Nakskovs træner Jess Jensen, som lagde hus til i området efter kampen til lidt 3. halvleg, derfor kørte holdet i bus til dagens kamp af seniorchef Ole Jørgensen.

FC Nakskov spillede "indendørsbold" i mange situationer og kunne have scoret flere mål havde 9-10 chancer mere, men i fodbold scorer man ikke på alle chancer ved den fodboldkyndige.

Restprogram

Der er fire runder tilbage i LF serien i Oktober måned vi lige har taget hul på.

Tre hjemmekampe for FC Nakskov og en udekamp i Døllefjelde, som er afgørende for topplaceringen for Døllefjelde og Frem Sakskøbing, som i weekenden satte point til ved uafgjort.

FC Nakskov ligger nu nr. 1 med 19 point (45-5), nr. 2. Døllefjelde 18 point (32-11) og Frem Sakskøbing nr. 3 med 15 point og score 22-10.

FC Nakskov har stukket kursen og skal ud i sæsonens vigtigste opgør på lørdag kl. 13.30 mod Frem Sakskøbing på OK Plus Stadion, derefter Søllested hjemme, Døllefjelde ude (topkamp) og i sidste runde hjemme mod Væggerløse som ligger nr. 4 p.t.