image Tonni startede målshowet efter 5. minutter
rassi
09. september 2017 kl. 01:23
FC Nakskov erobrede 1. pladsen i 4. runde med dobbelt hattrick

LF Serien FC Nakskov – Horbelev 10-0 (6-0). 5. minut 1-0 Tonni Petersen, 8. minut 2-0 Rasmus Peder Pedersen, 20. minut 3-0 Tonni Petersen, 28. minut 4-0 Benjamin Hansen, 32. minut 5-0 Marius Bohman "Fejø" Karlsen, 36. minut 6-0 Joachim "Jord" Christiansen, 48. minut 7-0 Tonni Petersen (straffe), 50. minut 8-0 Tonni Petersen, 80. minut 9-0 Joachim Christiansen & 90. minut 10-0 Joachim Christiansen.  Rødt kort: 73. minut. Marius Østergård. Dommer: Kim Larsen (glimrende afvikling). Tilskuere: 125 i OK+ Stadion.

FC Nakskov spillede sig med storsejren på hele 10-0 fredag aften (uhørt resultat i LFs bedste række) på 1. pladsen i 4. runde af LF seriens efterårsrunde uanset andre resultater i weekenden.

En fodboldkamp der manglede ”kamp”, da hjemmeholdet foran 125 tilskuere, der valgte fodbold end ”Vild med dans”! FC Nakskov var toneangivende i kampen med frisk målsøgende spil og målperler i løbet af kampen hvor Horbelev var statister og viste forskellen i den lokale række, at der er fodboldmæssig forskel.

10-0 stod der på måltavlen efter en råkold aften, hvor efteråret tydeligt var kulissen.

2 uægte hattrickJ

Endnu engang, viste FC Nakskov - hattrick kunstnere - i turneringen og i fredagens aften lys kamp med hele to tremåls aktører!

Igen ”Jord” – Joachim Christiansen for tredje gang- flot- og nu også topscorer ”Tonni” – Petersen (4 mål), der også kom på målplettens palet! Holdet under trænerparret Jens Jessen og Jan Hougaard er nu oppe på et 5 måls snit plus i de afviklede kampe ind til nu!

FC Nakskov viste positiv attitude med direkte hurtigt spil, hvor Horbelev spillerne og tilskuerne var vidne for direkte målperler, som i første halvleg satte forspringet for storsejren.

Horbelev viste igennem kampen var at være underlegen og målmand Magnus Rasmussen må have tænkt sit, der var kun et skud på mål 9. minutter før kampslut af dommer Kim Larsen, hvor Horbelevs nr. 11. Sonny Madsen havde et langskud lige forbi FC-målet. Der var ikke andre udfordringer og spillende træner Mikael ”MIK” Christensen, som var angriber må have tænkt sit under kampen….

Rødt kort

Dommer Kim Larsen måtte i en helt udramatisk kamp ty til en udvisning af indskiftede Marius Østergård et kvarter før slutfløjt, da Marius i venstre side af spillebanen mod kunstbanearealet søgte indad mod straffesparksfeltet og fik en dommerfordel efter ”en mindre frispark” og mistede så sin boldføring i straffesparksfeltet.

Derefter en kendelse fra dommer Kim Larsen for ”upassende sprogbrug”, som førte til rødt kort til Marius, for anden gang i turneringen. Ærgerligt for ham, kammeraterne og klubben. Nu ny karantænedom bliver følgerne.

Horbelev spillede sig op årets LF serie, og havde stor besvær at være en ligeværdig modstander.

Horbelev var historisk for mange år siden i 4. division (den gangs turnerings struktur), som det hed dengang og ønsker klubben held og lykke i nedrykningspillet og vil ikke skrive , at de spillede som ”r….. af 4. division”, som er et såkaldt fodboldudtryk. Det skrives alligevel. Det var hjemmeholdets fortjeneste denne sammelnigning..