Topkampen endte remis med tre mål i hver halvleg

image Øster startede målfesten i det 5. minut
rassi
10. juni 2017 kl. 23:52
Spændingen udløses på fredag i Systofte

LF serien oprykningsspil: FC Nakskov – Listrup 3-3 (3-0). 5. minut 1-0 Marius Østergaard, 23. minut 2-0 Erlind Demaj, 44. minut 3-0 Erlind Demaj, 66. minut 3-1 Mathias Christensen, 81. 3-2 Visar Krasniqi, 90. minut 3-3. Gult kort: 42. minut Jens–Martin Kragh (FCN).

Eftermiddagens kamp var imødeset med spænding og 140 tilskuere var vidne til en fantastisk første halvleg af FC Nakskov, som spillede noget af det bedste fodbold holdet har præsteret i det oprykningspil.

Marius Østergaard og Erlind Demaj var kampens positive islæt der både scorede, men viste detaljer og god fremdrift som bannerførere og sikrede hjemmeholdet en lidt overraskende klar føring ved pausen. Den kunne faktisk have været større, da hjemmeholdets målmand faktisk var arbejdsløs grundet godt forsvarspil.

Måske kunne resultatet vise sig at være nok til en oprykning langt inde i kampen, da tidligere Velo spiller Patrick Nyborg, som spiller for Nykøbing FC havde bragt nykøbingenserne foran 3-2 i kampen mod Systofte ti minutter før kick-off. På det tidspunkt var FC Nakskov også i front 3-1, inden Visar Krasniqi gjorde det ondt på FC Nakskov med to scoringer, inden da havde man ikke set Visar skulle spille en hovedrolle.

Systofte ændrede også sit resultat med to scoringer i de sidste minutter, så de sikrede tre point inden sidste spillerunde er de derfor a point med FC Nakskov.

Der er derfor lagt op til en altafgørende kamp på fredag i Systofte, hvor FC Nakskov med uafgjort grundet bedre målscore kan sikre sig den anden plads til sjællandsserien. Kampen er åben for alle udfald!

FC Nakskov kunne ikke fortsætte sit gode spil og energi efter pausen, hvor Listrup kæmpede sig ind i kampen og spillede årets 4 uafgjorte kamp den seneste måned med det sene udligningsmål.

FC Nakskovs serie 1 holdt legestue med Nykøbing FCs 4. seniorhold med en målrig sejr på 11-0 og holdet kan tilspille sig en plads i LF serien, hvis og hvis….