Uafgjort i Nr. Vedby

image Tonni nettede efter 27. minutter til 0-1
rassi
03. september 2017 kl. 20:52

LF serien Nordfalster – FC Nakskov 2-2 (0-1). 27. minut 0-1 Tonni Petersen, 56. minut 1-1 Nicolaj Brasen Hvid, 60. minut 1-2 Tonni Petersen, 90. minut 2-2 Sebastian Werneburg. 120 tilskuere i Kvickly Park. Dommer Nicolai Nielsen (glimrende indsats).

FC Nakskov mistede to point i sidste minut i ordinær kamptid i søndags eftermiddagskampen i Nr. Vedby på en solbeskinnet dag.

Nordfalster var mest lykkelige efter kampen, da de efter en god fight fik fyldest for deres robuste spillestil.

De to halvlege havde forskellig kampscene. De første 45 minutter var det positionering på banen uden det bød på målchancer. Der var halvlegens scoring til 1-0 ved Tonni Petersen, der på tæt hold bankede bolden forbi målmand Rasmus Bergholtz efter knap en halv times spil. Nordfalster havde nærgående spil i de sidste to minutter foran Magnus Rasmussen, men stillingen holdt stand til pausen.

Anden halvleg

Nu havde spillerne set hinanden an og de sidste 45 minutter var forskellen at der skete meget mere foran målene.

Nordfalster fik uafgjort i det 56. minut, da målmand Magnus Rasmussen på en tilbagemelding kiksede et udspark direkte til NFB spiller Nicolai Hvis, som sagde tak for muligheden og efter et enkelt træk bankede bolden i FC Nakskovs på et fladt skud.

Kampen var stadig intens og FC Nakskov bragte sig foran 1-2 et kvarter ind i halvlegen efter en god stikning på tværs fra Benjamin Hansen, hvor angriberen Tonni Petersen kunne bringe sig i position og score på tæt hold.

FC Nakskov kunne lidt senere have lukket kampen, da forsvarer Nikolaj Friis var offensiv og på tæt hold ramte overliggeren

Nordfalster pressede på og det gav fyldest efter en af deres mange farlige hjørnespark, hvor bolden blev clearet, men direkte til Sebastian Werneburg der sparkede resolut bolden ind bag Magnus Rasmussen.

FC Nakskov spillede en udmærket kamp, men må være tilfredse med at tage et point med til Nakskov og stadig ubesejret efter 3. runde.

Patrick Johansen forhindrede i to situationer på målstregen, at Nordfalster fik mål, da han stod på det rigtige sted på nærgående forsøg.

En gedigen holdindsats især forsvarsmæssigt med kæden, Marius ”Fejø”, Nikolai Friis,  Anders Kjær, Patrick Johansen og Rasmus Pedersen havde en travl dag. Benjamin Hansen arbejdede fint også bagudrettet og så var Tonni med sine to scoringer også i fokus.

Næste match i LF serien er på fredag hjemme mod oprykkerne fra Horbelev.

Tirsdag spiller serie 1 hjemme lokalopgør mod Branderslev på OK plus stadion.