Ære af kampen trods nederlag

image Patrick Nyborg bombede bolden ind til 1-1. Foto. Paparazzi
rassi
25. august 2018 kl. 20:49

SJÆLLANDSSERIEN FC Nakskov – Nykøbing FC 1-2 (1-1). 22. minut 0-1 Martin Svensson, 28. minut 1-1 Patrick Nyborg, 72. minut 1-2 Martin Svensson. 152 tilskuere i regnvejr på OK + Stadion. Dommer: Elvir Hadzidulbic (glimrende afvikling).

Lokalopgøret i efteråret på hjemmebane mod NordicBet ligaens reserver Nykøbing FC endte med 2-1 sejr til gæsterne i en lidt kold sommerlune og periodevis regnvejrsafvikling på Bregnevej. Vejret holdt sikkert over 100 tilskuere væk fra stadion.

De fremmødte så ellers en god kamp, hvor FC Nakskov var godt med den første time så længe kræfterne rakte til offensivt spil, hvorefter NFC overtog spillet og var konstant i angreb og spillestyrende, hvor FCN-forsvaret havde en meget hård halv time med at forsvare foran Emil Nielsen og de gjorde det glimrende.

Målmager Tonni Petersen som var alene i front havde i 2. halvleg hjemmeholdets største chance efter frispilning, men ærgrede sig stort efter beslutningen i positionen at af drible målmanden, da han burde have afsluttet inden, som han gjorde det i Herlufsholm. Tonni ved jeg ærgrer sig stadig!

I første halvleg havde hjemmeholdet en god periode efter scoringen af Patrick Nyborg, og på tre målsøgende forsøg kunne have bragt klubben foran. Blandt andet havde Benjamin Hansen (Beno) et glimrende flugtskud fra ca. 20 meter, der ramte stolpen.

Inden dette havde FC Nykøbing et skud fra kanten på stolpen og kunne havde bragt sig yderligere foran.

I overtiden havde hjemmeholdet en fase med tre hjørnespark, som gjorde faren stor foran unge NFC målmand Jeppe B. Rasmussen.

FC Nakskovs sikre målmand Emil Nielsen havde i 2. halvleg en glimrende dobbeltredning, men måtte lukke mål to ind fra 11-meterspletten, da Anders Kjær lavede straffespark, hvor den tidligere Silkeborg-spiller Martin Svensson sikkert scorede sit andet mål for falstringerne.

Dommer Elvir Hadzidulbic afviklede kampen i god stil og havde ingen problemer med spillerne uden at give kort til nogen af spillerne.

Hjemmeholdet viste at kunne være med i rækken, hvis der arbejdes hårdt og koncentreret også til træning, skal i runde 3 til stærke Køge Nord på lørdag, som er startet med to sejre.

Joachim ”Jord” Christiansen er stadig ukampdygtig som midtbanestrateg efter sin ankelskade i opvarmningen i Herlufsholm, men håber selv at kunne træne let i kommende uge.

Desuden er Nikolaj Friis også snart fodboldsulten med sin benskade og kredser i truppen og omklædningsrummet sammen med målmandsreserve Magnus Rasmussen. Holdet havde stor ære af kampen. forsvarsspilleren Marius ”Fejø” Karlsen mangler kamptræning efter sin flytning til København, hvor klubben håber han viser ansigt i Københavner klubben – Vanløse – og gerne i Nakskov, hvor han har relationer, medens han har startet et studium.

LF-serien spiller tirsdag hjemme kl. 19.00 mod Systofte!