Avarta fra 2. division gik videre i pokalen

image Tonni udlignede på straffe til 1-1
rassi
14. august 2018 kl. 22:31

DBU Pokalen FC Nakskov - Avarta 1-3 (1-1). 10. minut 0-1 Jacob Albrechtsen, 28. minut 1-1 Tonni Petersen (straffespark), 71. minut Jacob Albrechtsen, 79. minut 1-3 Thomas Christiansen. Gult kort: Patrick Johansen (FC Nakskov) efter 65. minutter. 150 tilskuere i OK Plus Stadion. Dommer Christian Hansen (god afvikling).

Tirsdag aften blev der spillet pokalkamp 1. runde under DBU som divisions foreningen administrerer. FC Nakskovs sjællandsseriehold havde trukket 2. divisions holdet Avarta fra Rødovre.

Avarta vandt kampen og gik derfor videre i turneringen, men hjemmeholdet havde stor ære af kampen og kunne have overrasket, da et par store chancer i 2. halvleg ved Marius Østergård og indskiftede Benjamin Hansen kunne have resulteret i mål og måske havde lavet en overraskelse af de store. Der var ikke markant forskel på de to mandskaber, hvor Avarta efter to nederlag i deres turnering havde brug for en oprejsning, som sparede deres målscorer mod Brønshøj Christian Offenberg.

FC Nakskovs angriber Tonni Petersen scorede hjemmeholdets mål på straffespark efter selv at være nedlagt. Et mål mod målmanden Damagoj Lukac, som selveste Manchester City på det seneste har brugt tid på at teste ifølge Avartas hjemmeside.

I slutningen af kampen scorede Avarta dog to gange som afgjorde pokal kampen, så nu kan FC-spillerne og træner Jens Jessen koncentrere sig om sjællandsseriens udfordringer, som starter på Fredag i Næstved med en bustur til Herlufsholm.