Fantastisk comeback efter miserabel 1. halvleg

image Mads udlignede til 2-2
rassi
08. september 2018 kl. 23:07
rassi

Sjællandsserien FC Nakskov – Tuse IF Fodbold 3-2 (0-1). 31. minut 0-1 Yassin Ismail, 51. minut 0-2 Oliver Frederiksen, 55. minut 1-2 Benjamin Hansen, 65. minut 2-2 Mads Jørgensen, 87. minut 3-2 Lukas Brix Christiansen. Gule kort (tre til hvert hold). FC Nakskov: Rasmus Pedersen, Tonni Petersen & Kemal Peskovic. Tuse IF: Ukendt spiller, Oliver Frederiksen og ukendt spiller. Dommer Michael Skaarup (erfaren afvikling). Tilskuere 187 på OK+ Stadion, ifølge fintælleren frivillige Martin Albrechtsen.

FC Nakskov vandt en fantastisk sejr lørdag eftermiddag på OK + Stadion 3-2 på et sent mål af ind skiftede purunge Lukas Brix Christiansen (har spillet ungdomsfodbold i Nykøbing FC i sine teenager år og hjemvendt igen) efter hjemmeholdet havde været bagud med 0-2 efter en miserabel 1. halvleg, hvor FC-holdet kun formåede at forsvare, spillede for defensivt og dermed ikke kunne tilspille sig chancer fremadrettet til angriberen Tonni Petersen, som eneste missil, men blev ikke fodret med krudt at medspillerne.

Små 40 minutter før ordinær kamptids afvikling (0-2) var der store Odds eller håb hos hjemmeholdet på bare at hente et point efter at være underlegen i forhold til Tuse holdet spillemæssigt.

Men så skete miraklet fodboldmæssigt, der gør spillet genialt og forudsigeligt.

Benjamin ”Beno” Hansen, som var indskiftningspiller efter at være uden ugens planlagte træninger, viste sin målnæse ved i venstre side at banke bolden i nettet med venstrebenet efter 10 minutter af 2. halvleg. Det skabte muligheden og forhåbningen, som blev til virkelighed, da Mads Jørgensen på tæt hold fik chancen for scoring og svigtede ikke, så 2-2 i det 65. minut til vild jubel på stadion.

Tuses hjemmeside ”sviner” FC Nakskov til… på f....

På Tuses bustur hjem til Holbæk området efter kl. 18, blev der slået følgende op og set på Tuse IFs facebook side:

Pinligt….

Ikke siden Grækenland vandt EM i 2004 er der sket et større fodboldtyveri.

Foran 2-0 smed Tuse sejren væk og forærede den til et yderst utrænet Nakskov hold.

Tuse spillede en glimrende første halvleg, hvor Nakskov-spillerne halsede efter, og egentlig bare agerede kegler.

Keglerne viste dog, at fodbold ikke bare handler om at være bedst på bolden, så kredit til dem for at fighte.

CITAT SLUT

Ja vi lader skriften stå, vi vandt altså 3-2, da Tonni Petersen tæt på offside position spillede unge Lukas Brix Christiansen fri foran målet og han scorede med sit venstreben tre minutter før ordinær spilletid - sit første mål på førsteholdet. Tillykke! Et fantastisk comeback som hele holdet er en del af også dem der ikke er nævnt ved navne.

Hvis vi er utrænet set udefra, så kan det jo kun blive bedre og har stadig 2-3 spillere ude af holdet, som kan være med bl.a. er Joachim ”Jord” Christiansen og ”Friis” på skadeslisten stadig.

Kampen fik ekstra spilletid af kampens dommer Michael Skaarup med hele 6 minutter grundet afbrydelser ved frispark/skader i 2. halvleg, hvor fighter egenskaberne blev taget i brug af begge hold for at skabe position.

Pyha kan godt forstå udeholdets skuffelse en smule, da de havde et stolpeskud i de sidste minutter. Ja sådan kan fodbold også være… uretfærdigt. Tuse mangler stadig en sejr i turneringen!

De fleste gule kort kom efter pausen, hvor Tuse IF specielt var utilfreds efter kampen, at Tonni Petersen ikke fik gult kort nr. 2 midt i halvlegen efter et frispark, som kunne have udløst et rødt kort, men den rutinerede dommer Michael Skaarup tog ikke den beslutning fra sin position andet at tildele frispark, idet Tuse spilleren hurtigt tog bolden i spil og kampafviklingen i gang sat igen. Dommerskynd.

Bedste spillere efter kampen blev ved den vanlige afstemning igen kandidat målmand Emil Nielsen og anfører Anders Kjær Christiansen med hver 7 stemmer

Sejren betød, at holdet nu er midt i rækken efter 4 spillerunde, hvor Slagelse kan overhale os ved en hjemmesejr søndag mod Døllefjelde Musse.

LF-serien tabte med 1-3 i dobbeltarrangementet mod Væggerløse, men havde stor ære af kampen.

Begge hjemmehold havde socialt sammenkomst i klubhuset på Bregnevej lørdag aften og mon ikke der er højt humør også efter midnat.