Menu

FC Nakskov sluttede på en flot 6. plads

image 1-0 og direkte jubel af samtlige limeblå aktører mod trænerbænken for at juble. Foto: Rassi
rassi
09. juni 2019 kl. 12:28

Sjællandsserien 22. spillerunde FC Nakskov – Ringsted IF 1-0 (0-0) 66. minut 1-0 Rasmus Pedersen. Dommer Michael Skaarup (overså et straffespark ellers problemfrit). 161 tilskuere på OK+Stadion

Jord havde et skud skud udefra i 1. halvleg, der snittede overliggeren.

FC Nakskov sluttede forårssæsonen værdigt af med at sikre klubben en flot 6. plads og cheftræner Peter Kamper Hansens en flot afskedsgave i hans sidste kamp som træner for de limeblå i denne omgang.

Forsvarsklippen Rasmus Pedersen sikrede sejren, som sparkede bolden i mål efter et redningsforsøg tæt på mål bag målmand store Jonas Hansen midt i 2. halvleg.

Ringsted var en god skalp at få på visitkortet, da de tidligere på sæsonen har bejlet til den anden oprykningsplads, som Roskilde 1906 løb af med. Køge Nord FC blev ubetinget oprykker efter en ubesejret sæson uden pointtab.

Kampen var lige i store faser af kampen, hvor hjemmeholdet havde nogle gode minutter med sværmeri foran Ringsted målet, hvor unge Mads Jensen havde chancer og blev fældet højlydt med kontakt af en Ringsted spiller på hans støvle uden der kom reaktion fra dommerside. Desuden nærgående hjørnespark i den stride vind. Gode frisparksforsøg udefra af skytten Tobias Nielsen.

Tak for oplevelserne til alle. Dagens "spiller" blev træner Peter Kamper, da spillerne åbenbart havde lavet en sammensvoren ved - at alle 16 stemmeberettiget havde stemt på ham (hvad stemte du Peter?), som så som bødekassereglen siger måtte åbne sin pengepung og give en kasse kolde til stor morskab for spillerne.

Kampen havde ligeledes besøg af den nye cheftræner Lasse Nagel, som før kampen luftede sine tanker ved en fællesspisning i cafeen og fik besøgt FCNs omklædningsrum før kampen.

Peter Kamper fortalte før kampen til en fællesspisning om dagens kamp og han fik den sejr han ønskede for at holde den flotte 6. plads.

Lasse Nagel var på Bregnevej lørdag og fortalte de fremmødte om sin person og tanker om at videreudvikle holdet når han til sommer overtager holdet. Der vil før sommerferien være et par træningspas med Lasse og så tre ugers ferie inden der tages fat igen til at være kampklar på banerne medio august, som manden ved roret.