Menu

FC Nakskov snydt af dommer i Dølle

image Liniedommer Tommy Jørgensen som havde en bedre position som opmand pegede mod midten med flaget og på vej mod midten som anerkendt mål, men Shpend Shala ville det anderledes. Foto: Morten Olsen (klippet fra videofrekvens som kan ses på FCNs facebookside)
rassi
29. september 2018 kl. 22:27
Intens lokalbrag trak FCN nitteloddet

Sjællandsserien Døllefjelde Musse – FC Nakskov 1-0 (0-0). 87. minut Nicolai Andreasen (straffespark). Gule kort: Kenneth Olsen (DMI), Oliver Hansen (FCN) & Tonni Petersen (FCN) & Lasse Lund Thøgersen (DMI) Ca. 120 tilskuere på DMI´s anlæg. Dommer Shpend Shala (uheldig afvikling). Fotos i reportagen: Paparazzi.

Lokalopgøret i Sjællandsserien var en såkaldt ”6 points” kamp, som kunne aflæses tydeligt i hele kampen, hvor første halvleg især var en kamp uden sprudlende fodboldspil og chancer.

FC Nakskov spillede febrilsk, vandt sjældent ”2-boldene” og spillede for meget med lange bolde, som Tonni Petersen ikke fik meget ud af og blev mere og mere frustreret med ærgrelsers og lidt opgivende hovedrysten over spillets afvikling.

Angrebene blev afsluttet med for svage skud, hvor unge Lukas Brix (nr. 13) gjorde, hvad han kunne for at understøtte spillet, da han startede inde fra start. her med et hovedstød..

Kontroversiel annullering af mål

Intensiteten blev øget efter pausen. Begge hold jagtede sejren og det var lige før det fik FC Nakskovs vej, da frisparkseksperten Tobias Nielsen fik en gylden mulighed i slutningen af kampen og med et direkte spark mod DMIs mål, måtte målmand Timmi Nielsen redde yderligt og returbolden gik ud i feltet, hvor Patrick Nyborg søgte bolden og helt klart scorede med brystet til stor jubel for gæsterne på stadion, men dommer Spend Shala tog myndigheden som ansvarlig og dømte frispark øjensynligt for, at Patrick havde brugt sin højre arm til udførelsen.

Dramatik i slutfasen

Frustrationerne fortsatte i slutfasen og kort efter blev der dømt straffespark til Døllefjelde, da stærke Anton Schelde i en nærkamp blev straffet, da et ripostskud ramte hans ene arm, som det hedder i dommersprog var i en unaturlig position, citat dommer Shpend Shala.

Nicolai Andreasen som selv var manden der skød bolden på armen eksekverende fra 11 meters pletten uden chance fra målmand Emil Nielsen, som havde gode indgreb i kampen uden at blive udfordret sønderligt aktivt.

Inden da dramatik efter en almindelig udskiftning, da Tonni Petersen sparkede en vandflaske ind på banen i frustration og dommer Shpend Shala kunne med rette give et gult kort for dette grundet usportslig optræden og måske skulle Tonni være glad for det ikke blev rødt kort. Det gule straffede ikke holdet yderligere, da det var i de sidste 10 minutter og han var udskiftet ellers skulle FC Nakskov have spillet med en mand mindre.

Og for at fuldende en frustrerende eftermiddag, så blev assistent træner Jan Haugaard bortvist af dommer Sphend Shala, da han i fuld løb mod FCNs spillerboks fra ca. 60 meters afstand, udtalte, at der var ”Knas I mit øre og det var han træt af” – citat slut i en arrogant og hidsig tilstand og nu skulle trænerne sidde ned en af dem og ikke stå to i trænerfeltet, hvilket gjorde Jan Haugaard kommenterede dette og blev bortvist fra spillerområdet.

Alt i alt en ærgerlig eftermiddag der fik storsmilet frem på DMI spillerne og frustration for FC Nakskov, som nu er blevet en del af bundregionen a point med Døllefjelde.

Endnu en episode med overspil, da DMIs Rami lavede skuespil efter konfrontation med solide Tobias Nielsen, som ville det bedste i situationen og håbede på dommerens straf efter nærkamp. Det lykkedes dog ikke denne gang. Fotos. Paparazzi.

På lørdag spilles hjemme mod Haslev og her er håbet en hjemmesejr for at genoprette retfærdighed og optimisme i Nakskov.

Anders Kjær Christiansen blev igen matchens spiller af sine kammerater!