FCN vandt en komfortabel sejr i forårsvarmen

image Tonni hovedstød til 4-0. Foto: Paparazzi
rassi
20. april 2018 kl. 22:23

LF serien oprykningsspil. FC Nakskov - Horslunde Boldklub 4-0 (3-0). 15. minut 1-0 Benjamin Hansen, 23. minut 2-0 Benjamin Hansen, 40. minut 3-0 Tobias Nielsen, 83. minut 4-0 Tonni Petersen. Dommer: Michael Schlander (ingen problemer). Tilskuere: 185 på OK Plus Stadion.

FC Nakskov kom endelig på græs og vandt en komfortabel sejr på 4-0 over naboklubben Horslunde fredag aften i skønt fodboldvejr.

Sejren blev grundlagt i første havleg med to scoringer af "Beno" og Tobias Nielsen på et godt langskud inden halvleg til 3-0.

Der var debut på målmandsposten ved hjemvendte Emil Nielsen, som var tilskuer nr. 186, da han overhovedet ikke blev udfordret af et meget defensivt Horslunde mandskab, der igennem hele kampen gravede sig ned omkring straffesparksfeltet.

Hjemmeholdet var ikke dygtige nok til at lirke denne op- og indstilling op, der blev alt for ofte søgt opspil op i midten af banen, der også gav løse muligheder og indskiftede Tonni Petersen var eneste der kunne overliste Horslundes målmand Jakob Rasmussen med et godt hovedstød (se foto) syv minutter før tid.

FC Nakskov fortsatte altså det gode tag hjemme mod Horslunde, da det sidste efterår blev til en 7-0 sejr.

Næste udfordring er allerede på Onsdag i Sakskøbing, hvor FC Nakskov gerne må gå Horslundes sejr i sidste runde mod Frem der fik en 2-0 sejr mod de hvid/sort klædte.

I aftenens anden LF kamp i rækken vandt Frem Sakskøbing 3-1 i Maribo.