Menu

Fjerde et måls nederlag i træk for sjællandsserieholdet

image FC Nakskov havde flere offensive søgninger mod FC Haslevs målmand Nicki Nielsen. Foto: Rassi
rassi
06. oktober 2018 kl. 22:29
FC Nakskov mangler succesoplevelse

Sjællandsserien FC Nakskov – Haslev FC 0-1 (0-1) 45. minut 0-1 Mathias Faldborg. Gult kort: 45. minut Patrick Johansen. Tilskuere: 176 på OK plus Stadion. Dommer: Troels Nøhr Jespersen (problemfri afvikling).

Lørdagens kamp i 8. spillerunde mod Haslev FC var en såkaldt ”6-point” kamp, som det nu hedder i fodboldsprog, når to hold møder hinanden enten i toppen, men i dette tilfælde i bunden af en række.

Desværre tabte FC Nakskov den fjerde kamp i træk med et mål og den tredje i træk med cifrene 0-1.

FC Nakskov var tæt på i flere situationer for at score i kampen mod Haslev, som var til at tale til i det herlige efterårsvejr med solskin uden vind på OK Plus Stadion.

Unge Lukas Brix Christiansen spillede sin bedste kamp og sammen med fremrykkede Patrick Nyborg farlige samt Jens-Martin Kragh i det 2. minut havde flere muligheder foran Haslevs målmand Nicki Nielsen i 1. halvleg uden mulighederne blev omsat til konkrete scoringer.

Tonni Petersen var ikke på holdkortet efter disciplinær straf af ledelsen grundet uheldig adfærd efter hans udskiftning i seneste kamp i Døllefjelde Musse. Benjamin ”Beno” Hansen måtte melde sig ikke kampdygtig med sine rygproblemer, så offensiven var på forhånd svækket for hjemmeholdet.

Selvtillid mangler

Forsvarsspillerne Anders Kjær Christiansen, Rasmus Pedersen, Anton Schelde og Patrick Johansen spillede en fejlfri match, med lidt malurt for Patrick Johansen var hans frispark i sidste minuts 1. halvleg lavede et unødvendigt frispark tæt på sidelinjen mod kunstgræsbanen, som også blev takseret med et gult kort af dommeren og det fik følger.

Frisparket blev taget af Haslev FCs anfører Mathias Faldborg, som med et skruet indlæg snød den ellers fejlfrie FC Nakskov målmand Emil Nielsen, da bolden sejlede uden for hans rækkevidde og direkte i sidenettet fra ca. 30 meter. Øv øv på en første halvleg der ellers gik hjemmeholdets vej.

Efter pausen var håbet og muligheder for at komme ind i kampen igen stadig med løse chancer bl.a. havde anfører Joachim Christiansen tæt på målet en skudmulighed, som han med en inderside ærgrede sig over blev løftet over målet.

Tilskuerne manglede en sidste ekstra offensiv satsning i den sidste halvdel efter pausen trods indskiftninger, hvor Haslev kæmpede de kunne for at holde 0-1 føringen. De fik kun tildelt officielt tre point i ”6-pointkampen”.

Afslutninger mod kunstgræsbanen gjorde også at boldafslutninger afsluttet udenfor Haslevs målramme i flere tilfælde – alt for længe – var uden for kampspil til fordel for udeholdet. Ærgerlig spildtid, en ekstra bold ved målet havde kunne gøre mere aktiv boldspil!

For FC Nakskov var den lille trøst at øvrige bundhold Tuse og DMI ej heller fik points i runden.

Søndag forventes Herlufsholm at vinde mod Køge og så er scenariet at FC Nakskov er 6 points fra redningspladsen (4 nederste hold), som Slagelse er på 8. pladsen, som vi møder ude nu på fredag i 3. sidste runde inden vinterpausen.

FC Nakskov har så bundholdet Køge hjemme og slutter ude mod Ringsted, som er bejler til de to øverste pladser inden vinterpausen.