image Rasmus P. indledte målmassakren
rassi
04. maj 2018 kl. 22:46
Stor sejr på hele 9-0 på midtlolland

LF serien opryknings spil Maribo - FC Nakskov 0-9 (0 - 6) 3. minut 0-1 Rasmus Petersen, 6. minut 0-2 Marius Østergård, 10. minut 0-3 Tonni Petersen, 13. minut 0-4 Benjamin Hansen, 18. minut 0-5 Benjamin Hansen, 40. minut 0-6 Tonni Petersen, 60. minut 0-7 Patrick Johansen, 68. minut 0-8 Marius Østergård, 86. minut 0-9. Benjamin Hansen. Tilskuere 90.

FC Nakskov grundlagde sejren allerede efter et lille kvarters spil med fire udebanemål i rap og så var det kattens leg efter musen.

Klasseforskellen var tydelig med det offensive direkte kombinations spil, som tog pusten fra hjemmeholdet, som måtte forsvare sig resten af kampen for ikke det blev et ydmygende to cifret uhørt nederlag i et oprykningsspil.

Det var ligeved måltavlen blev udfordret, da FC fik tilkendt straffespark efter Marius Ø. blev hægtet af målmanden, som indkasserede gult ved situationen og tidsstraf. Tonni P. fik muligheden for at blive topscorer, men brændte skuddet og så blev det Benno med tre scoringer med det niende mål, der stadfæster oprykningskurven med Døllefjelde, som vandt aftenens kamp mod Frem Sakskøbing.

Kampen havde iøvrigt debut til dynastiet Østergård, da "mindste" søn Gustav blev indskiftet i 2. halvleg og kunne spille sammen med storebroder for første gang som senior spiller.

Næste runde er ude mod Væggerløse og så er næste hjemmekamp mod DMI.

Serie 1 spiller søndag topkamp i Stubbekøbing.