Menu

Premieresejr i forårsvarmen

image Mads scorede til 3-1 og stolpeskud på straffespark
07. april 2018 kl. 20:44

LF-serien oprykningsspil FC Nakskov-Væggerløse 4-1 (2-0). 5. minut 1-0 Joachim Christiansen, 35. minut 2-0 Anders Kjær Christiansen, 48. minut 2-1 Martin Stryhn Hansen, 58. minut 3-1 Mads Jørgensen, 85. minut 4-1 Tobias Nielsen. 120 tilskuere på Lolland kommunes kunstgræsbane. Dommer Michael Schlander: Fejlfri.

FC Nakskov var ligesom forårskåde dyr der skulle på græs efter en lang lang vinter og de sprudrede selv om det kun blev til kunstgræs grundet OK Plus Stadions jordbundsforhold, der er våd som en svamp efter regn og sne de seneste uger.

De legede bold og vandt kampen mod Væggerløse med cifrene 4-1. En perfekt opstart på oprykningsspillet mod ikke uefne Væggerløse der kæmpede kampen igennem men måtte opgive efter fire hjemmemål. FC Nakskovs målmand Magnus Rasmussen havde ikke de store prøvelser igennem kampen.l

FC Nakskov havde flere muligheder for at score bl.a. med et straffespark begået mod Magnus Østergård i 2. halvleg som indskiftede Mads Jørgensen brændte ved skud på højre stolpe.

En gedigen holdindsats som trænerduoen "JJ" Jens og Jan kun kan være tilfreds med. Seniorchef Ole Jørgensen rykkede i al fald kegler før og efter kampene og med et forsinket påskesmil kun kan være tilfreds også efter serie 1 vandt 1-0 over Listrup i den efterfølgende kamp på banen, hvor målscoreren var Gustav Østergård, og ikke mindst at Horslunde Horslunde i LF serien lavede den første overraskelse i turneringen ved at vinde 2-0 over Frem Sakskøbing.

Horslunde er FC Nakskovs næste kamp hjemme fredag 8. dage, hvor der er "forkamp" i Cafeen kl. 17 med spisning og hygge til kr. 75,- kr. Tilmelding til Torben "Messi" Larsen direkte.