Sjællandsserien tabte i de sidste minutter

image Tubbe direkte mål efter frispark fra kanten i Rosklide
rassi
15. september 2018 kl. 22:40
Tobias "Tubbe" to kasser i dramatisk opgøt

Roskilde Boldklub 1906 – FC Nakskov 3-2 (0-1). 41. minut 0-1 Tobias Nielsen, 52. minut 1-1 Andreas Maarup, 54. Minut 1-2 Tobias Nielsen, 89. Minut 2-2 Christian Hansen (straffe), 93. Minut 3-2 Andreas Maarup. Gule kort:  45. Minut Casper Neerborg Rasmussen (Roskilde), 60. minut Christian Hansen (Roskilde), 61. minut Patrick Johansen (FCN), 90. minut Joachim Christiansen (FCN), 94. minut Mads Jørgensen (FCN), ca. 80 tilskuere på Roskildes ene kunstgræsbane. Dommer: Christian Berthel (bedre held næste kamp).

FC Nakskov viste lørdag eftermiddag, at de er berettigede deltagere i SS-rækken efter sæsonens bedste kamp efter en god holdindsats, der desværre ikke gav gevinst i den sidste ende.

Første halvleg, var vi som vanligt i taktikken fra træner Jens Jessen henholdende og forsvarede os for det meste med få kontra stød, hvor angriberen Tonni Petersen igen er eneste missil i offensiven.

Forsvaret med anfører Anders Kjær Christiansen forstod opgaven og blev udført med perfektion af sine forsvarskammerater og så fik vi endda på en kontra et mål af ”Tubbe” – Tobias Nielsen kort før halvleg, som løftede stemningen og håbet om som under dog, at vi kunne redde et point i eftermiddag!

Tubbe til 0-1. Fotos Paparazzi

Roskildes divisions reserver var spillestyrende i de første 45. minutter uden at komme i nærhed at udfordre vores gode målmand Emil Nielsen. En stillingskrig!

Dramatisk 2. halvleg

FC Nakskov var mere offensive efter pausen, men fik en dukkert tidligt ved en Roskilde udligning, hvor Tobias Nielsen et par minutter efter direkte på et frispark fra banens venstre sides sidelinje sparkede bolden direkte i kassen til vild jubel fra kammeraterne. Velkommen til forsiden TUBBE! Vi var igen i front….

Straffespark og sørgelig afslutning

Banens bedste spiller for FC Nakskov Anders Kjær Christiansen blev straffet i en Roskilde kontra, da han i infight i straffesparksfeltet brugte sin gode fysisk i nærkamp et minut før ordinær kickoff, men spillede bolden tydeligt i sekvensen, men Roskilde angriberen brugte midlet at overspille konfrontationen, og desværre var dommerens afgørelse et straffespark, som endte med målet til 2-2.

Grundet et par afbrydelser i kampens 2. halvleg, blev det til ekstra 7 minutters spil og her scorede Roskilde sit sejrsmål i en dramatisk afslut (3-2) og den usikre dommergerning, hvor ind skiftede ”Jord” fik et gult kort for et frispark – få sekunder før hændelsen fik Joachim en albue i ansigtet, som burde have givet et rødt kort udtalte dommeren efterfølgende til en FCN spiller han burde have givet vedkommende et rødt kort. En bemærkning der gav frustration, at ord og handlingen ikke hang sammen.,

Frustrationer var derfor løs, hvor Mads Jørgensen for en upassende kommentar også så gult, så kampen sluttede med 9 mand på banen.

Slutfløjt 3-2 – øv øv, så tæt på og ingen point, men som vidne på det flotte stadions område, indsatsen, og hjemturen med en lidt skuffet/tavs buschauffør og samtidig seniorchef Ole Jørgensen, så var der sammenhold, smil, jokes, forfærdeligt musik, og optimisme, når der skulle efterbehandles, der ligger flere points foran i rækken for holdet ved at holde sammen og træne optimalt.

Næste kamp tages imod endnu et ubesejret hold Greve i Sjællandsserierækken, men lad os vise vi hersker på OK Plus Stadion på lørdag i Nakskov!