Topholdene delte i LF serien

image Tonni scorede mod en arrogant DMI målmand i overtid
rassu
18. maj 2018 kl. 00:18

FC Nakskov – Døllefjelde Musse 1-1 (0-0). 87. minut 0-1 Nicolaj Andreassen, 90. minut 1-1 Tonni Petersen (straffe). Gule kort: 37. minut Marius Østergård (FC Nakskov), 67. minut Nicky Bo Bertelsen (DMI), 74. minut Michael Frederiksen (DMI) & Tonni Petersen (FC Nakskov). Dommer: Besnik Shala (god afvikling). Tilskuere på OK Plus Stadion: 250

Topholdene delte points

To ubesejrede tophold mødtes i en flot sommeraften på OK + stadion i Nakskov og efter 95. minutter – ekstra 5 minutters spil blev det til uafgjort 1-1 og altså stadig ubesejrede hold i rækken i en hektisk slutfase.

Kampen viste sig i store dele af kampen, at begge hold ikke ville blotte sig og respekt for hinanden, så en relativ afventende spillet første halvleg uden det store drama.

Hjemmeholdet havde et halvt minut en skudsalve i samme kampsituation med 4-5 skud, som blev afværget af målmand og andre forsvarere.

FC Nakskov var igennem kampen ikke udfordret, så målmand Emil Nielsen havde en rolig aften, og på Døllefjeldes eneste chance i slutningen af kampen blev han overlistet af målfarlige Nicolaj Andreassen som fik en kontra og med sit skarpe venstrehug gav hjemmeholdet en mavepuster ved scoring til stor DMI jubel til 0-1.

Hjemmeholdet gav ikke op og spillede powerplay efter diverse gule kort, hvor DMI pakkede sig sammen om straffesparksfeltet for at forhindre scoring.

Hektisk afslutning med DMI målmand i centrum

De ca. 250 tilskuere fik valuta for deres gratis entre` med en hektisk afslutning.klerne

Et kvarter før tid spillede DMIs målmand Michael Fredriksen med musklerne, som kom i konfrontation med indskiftede Tonni Petersen som skubbede hinanden og gav begge gule kort og 10 minutters tidsstraf. Det gjorde, at DMI kun var 9 spillere mod FCN`s 10 mand i ca. fire minutter.

Angriberen Nicolaj Andreassen overtog målmandstrøjen uden at blive udfordret særligt i 10. minutters strafpause. Nicolaj fik sin røde banetrøje på efter DMI straffen og bragte DMI i føringsposition.

Pludselig intensitet på banen, som også kulminerede i det 90. minut med et dømt straffespark mod Marius Østergård, hvor målmanden Michael Fredriksen var synder – igen - og Tonni Petersen bankede bolden sikker ind til stor jubel blandt publikum.

Rækkens bedste to hold er stadig ubesejrede i forårets oprykningsspillet med fire runder tilbage!

Kampen havde en kedelig dimension, idet klubmanden Jan Andreassens bortgang fra livet med speak og respekt for et minut stilhed, derfor spillede FC Nakskov med sorte sørgebind til ære og respekt efter 40 års intensiv flot klubarbejde. Tak!

Ny kamp på banen er fredag den 25. maj mod Frem Sakskøbing, hvor FC Nakskov med en sejr kan fejre oprykning til sjællandserien, så der er noget at glæde sig til!