Dårlig kamp - dårligt resultat

image Mads i solo mål. Fotos: Paparazzi
rassi
21. september 2019 kl. 21:44

Sjællandsserien Haslev FC - FC Nakskov 2-1 (1-1) 11. Minut 0-1 Mads Edlund Jensen, 15. Minut 1-1 Thomas Gründahl, 79. Minut 2-1 Bertram Stenkløv (Straffespark). ca. 80 tilskuere heraf 10 fra Nakskov.

En flok skuffede spillere forlod banen i Haslev efter holdets fjerde nederlag i træk, da holdet havde tabt kampen med 2-1 på straffespark kort før tid.

Inden da kunne FCN have bragt sig på 1-2, da indskiftede Oliver Hansen blev fældet i straffesparksfeltet. Tonni Petersen tog teten og er normal sikker 11-meter skytte, men Haslevs målmand reddede bolden til stor ærgrelse.

Mads Edlund Jensen fik kampens første chance på en friløber flot sendt afsted af Tobias "Tubbe" Nielsen efter 11 minutters spil og Mads af driblede en fremstormende målmand og trillede bolden i mål fra få meters afstand. 0-1. Forside billede....

Glæden varede kun i få minutter, da Haslevs Thomas Gründahl sparkede fra 22 meters afstand uden chance for målmand Magnus Rasmussen til 1-1.

Resten af halvlegen var en ørkenvandring at følge med dårlige afleveringer og for mange solopræstationer, kun forsvars spillerne Rasmus P. og Anton Schelde viste vanligt godt niveau. Anfører Joachim Christiansen sled også, hvad han kunne igennem hele kampen, men der var ofte for stor afstand mellem kæderne.

I anden halvleg havde FC Nakskov chancer for at bringe sig i førerposition, men det blev ved lige ved og næsten bl.a. En dobbelt chance med Oliver Hansen først og riposten var Tonni Petersen ved at få over stregen ved kampens døende minutter.

Der ligger igen et stort stykke arbejde for trænerne Lasse Nagel og Robin Gustavsen, at få banket selvtilliden op inden fredagens udekamp i Herlufsholm. Spillerne var mærket og der blev reflekteret med tavshed den første halve time efter.

Mærkeligt at se den forskel efter pragtpræstation hjemme mod topholdet Vordingborg i seneste runde. Friis er langtidsskadet og Anders Kjær Christiansen, som sad på bænken er åbenbart ikke helt fit - ikke indskiftet i slutfasen.

FCN ligger tredjesidst i Sjællandsserierækken og andre bundhold fik heller points, som dog var et plaster på Haslev-såret.

LF serien kom på pointtavlen:-)

LF-Serien leverede et lidt overraskende resultat lørdag i Maribo ved at spille 3-3 efter en god præstation af de unge gutter under træner Bjarne Petersen.

Marius Østergård scorede to mål og Gustav Schmidt et enkelt. Tillykke gutter..