FC Nakskov straffet i Tuse & Wales i Nakskov i eftermiddag

image Anders Kjær Christiansen blev endnu engang suveræn mann off the match
rassi
09. september 2019 kl. 20:50

Af cheftræner Lasse Nagel

Lørdag var vi en tur til Tune for at jagte oprejsning efter nederlaget til Slagelse på hjemmebane.

Lad det være sagt fra start, det fik vi ikke.

En ellers god opvarmning og nogle tændte spillere, fik gevaldigt ørerne i maskinen i de første 20 minutter. Tune kom blæsende og skabte et par store chancer og vi var bare ikke aggressive nok i vores eget felt. Pludselig kunne vi kigge på stadionuret og se at vi var blæst bagud med 3-0.

Der er ikke meget andet at sige, end at den start ikke er set værre.

Alle var rystet og vi ledte efter opskriften på, at komme tilbage i kampen.

Pause udbrud

Der blev talt med lidt store bogstaver i pausen og vi forsøgte at bringe noget energi ind i kampen.

Desværre skulle en personlig fejl kort inde i anden halvleg, definitiv slukke muligheden for et comeback. Straffe til Tune og 4-0. Herfra kom vi bedre med i kampen og begyndte, at vinde nærkampe og vise lidt tænder. Mads Jensen fik med et kvarter reduceret og efterfølgende var der gode muligheder blandt andet til Visar.

Desværre fik vi ikke pyntet yderligere på resultatet. Det er rigtig skuffende for alle, men sådan er fodbold sommetider. Vi arbejder videre for, at vende skuden og vi tror på hinanden.

Det skal nok komme og det hele starter på træningsbanen.

Målet er på fredag mod det formodede bedste hold pt i rækken Vordingborg med start kl. 19.00 på OK plus stadion. Kom og se lyskampen!

Nyt fra DBU træningsturneringen/Rassi

Mandag eftermiddag var der kampen om 3.pladsen med 87 tilskuere i regnvejr på OK plus stadion, hvor Norge vandt over Wales 2-4 efter ordinær 2-2 og igen, som i fredags under Danmark-Wales afgørelser fra straffesparkspletten. Norges målmand var suveræn og tog 4 Wales-kringler fra 11-meters pletten.

Danmark vandt iøvrigt turneringen, da holdet vandt 1-0 mod Sverige i Nykøbing Falster.