Næsten OK aften

image Plus aftalen gav valuta - ingen point mod NFC fredag i lyskampen
rassi
05. oktober 2019 kl. 00:50

Sjællandsserien 8. spillerunde, FC Nakskov – Nykøbing FC 3-4 (0-1), 16. minut 0-1 Nikolaj Bonde, 47.minut 1-1 Tonni Petersen, 62. minut 1-2 ”ukendt spiller”, 72. minut 1-3 Nikolaj Bonde, 75.minut 1-4 Anders Edison Rasmussen, 89. minut 2-4 Anton Schjelde, 90. minut 3-4 Marius Østergaard. Gult kort: 83. minut Tonni Petersen. Tilskuere på OK+stadion: 248. Dommer Brian Peiter: problemfri afvikling.

FC Nakskov måtte desværre – for 6. gang i træk – gå fra banen uden point i fredags lyskampen mod Nykøbing FC på OK+stadion, der med sejren trak lidt fra i bundregionen og kommer nok i midterfeltet efter weekendens runde.

Efter en 1. halvleg med et spillende dominerende NFC-mandskab var hjemmeholdet bagud 0-1 ved pausen, hvor NFC blandt andet havde et godt langskud på overliggeren, hvor boldens rullen gik ud i feltet igen, der blev snakket om bolden havde været over mållinjen, men vi har ikke VAR på stadion og linjevogter Thomas Bülow Christiansen, som i skudøjeblikket var ca. 12 meter forskudt fra mållinjen løftede ikke flaget til scoring, det havde nok også skabt problemer.

Målmand Magnus Rasmussen reddede et godt skud med en lang arm efter et kvarter.

Hjemmeholdet var hele tiden på bagkant af falstringerne og det kun blive anderledes efter pausen og det blev det. Døsige 45 minutter!

Eneste farlige angreb var, da Marius Østergaard driblede sig i fri position i feltet og lagde en følt bold til Mads Edlund Jensen, som skød med indersiden lige på målmanden Jeppe Rasmussen.

1. halvleg med 6 mål

Pausen var tiltrængt og mon ikke at træner Lasse Nagel havde sin sag for, at få holdet til at holde mere sammen og blive mere offensivt. To minutter efter denne havde hjemmeholdet et godt angreb, hvor slideren Anders Kjær Christiansen kom fri i straffesparksfeltets højre side mod Bregnevej og med en følt hård inderside gjorde han det let for angriberen Tonni Petersen der kunne udligne til 1-1 til glæde for de fleste fremmødte.

Efter et kvarter i drømmeland, hvor alle ville ønske resultatet holdte måtte man konstatere igen, at man som bundhold ikke har selvtilliden opretholdt og på et kvarter kom bagud 1-4  med tre mål mod effektive NCN i det gode efterårsvejr. Udeholdet havde et stoleskud i det 84. minut.

Kampens eneste gule kort blev tildelt fortjent til Tonni Petersen, da han i frustration skubbede en NFC spiller i en infight efter frisparkskendelse.. 10 FCN-mand kampen ud.., men så to hjemmemål i mandskabs undertal.

Ingen på det flotte stadion havde så troet kampen ville få spænding igen, men bundsolide Anton Schjelde bankede et direkte frispark ind fra 20 meter med sit gode venstre ben med en fart der fik netmaskerne til at udvide sig blot et minut før officiel kamptid. Og det skulle ikke være slut for vidner, der trodsede en lun stue med Vild Med Dans.

Marius Østergaard scorede minuttet efter med et flot hovedstød via overliggen fra et Tubbe frispark. Til 3-4. Mere blev der ikke til selv om der var lagt tre minutter til af en glimrende afvikler med fløjten.

FC Nakskov kan glæde sig over en bedre 2. halvleg og gav aldrig op, men gav desværre udeholdet let spil ved at stå for langt væk for kampafgørende momenter.

Holdet har for få point, men som målscoren siger er det lige ved og næsten i alle opgør, nu er det Køge på fredag på udebane og næste hjemmekamp er mod Gørslev lørdag den 19. oktober, hvor OK Plus Stadion vil have et nyt moderne kamp ur, da det gamle har svigtet de seneste kampe og dødt.. Derfor havde aftenens speaker en ekstra opgave, at meddele løbende afviklingstidspunkter til aktørerne og publikum.

Cheftræner Lasse Nagel var meget ærgerlig over resultatet efter kampen, hvor holdet først i slutningen af opgøret viste det han ønsker - nemlig nerve og aggressivitet. Holdet mangler en succesoplevelse.

Foto: Inden kampen fik FC Nakskov overrakt en check fra OK grundet benzinkort, hvor Søren fra OK, Line fra OK plus "pigen fra tanken" fra Maribovej og bestyrelsesmedlem Ole Jørgensen står ved Bregnevejs hovedindgang med to ungdomspillere Isabella og Emil, der får glæde af det ekstra sponsorat.