NFC storsejrede mod FCN

image "Jord" bragte gæsterne foran 0-1
rassi
06. april 2019 kl. 21:33

Sjællandsserien Nykøbing FC – FC Nakskov 7-2 (2-1) 17. minut 0-1 Joachim Christiansen, 28. minut 1-1 Mads Romme, 31. minut 2-1 Anders Edison Rasmussen, 49. minut 3-1 Rune Fjeldsøe Sørensen, 57.minut 4-1 Anders Edison Rasmussen, 65. minut 5-1 Martin Svensson, 77. minut 6-1 Ian Rasmussen, 85. Minut 6-2 Lucas Brix Christiansen, 89. minut 7-2  Anders Edison Rasmussen. 70 tilskuere på NFC Anlæg Syd. Dommer: Troels Nøhr Jespersen (ingen problemer).

FC Nakskov kunne ikke følge op på premieresejren mod Herlufsholm, da holdet gæstede Nykøbing lørdag eftermiddag.

Holdet kom ellers foran efter knapt en halv times spil, da Joachim Christiansen fulgte op på en ripost efter et flot overligger skud fra Tobias Nielsen.

Glæden var kun kort, da hjemmeholdet med to flade skud passerede målmand Magnus Rasmussen inden pausefløjtet. Føringen blev udvidet med yderligere to mål det første kvarter af 2. halvleg, og så kampen reelt afgjort. NFC scorede yderligere tre mål i storsejren, hvor Lucas Brix Christiansen fem minutter før tid pyntede til 6-2 på et godt velplaceret skud efter flot aflevering fra indskiftede Elias Christensen.

NFC spillede som cifrene afslørede mest målsøgende og direkte med hurtigt op- og pasningsspil.

Næste match for FC Nakskov er kommende lørdag hjemme mod det suveræne tophold Køge Nord.