image Forsvaret stod kompakt igennem kampen. Fotos: Paparazzi
rassi
18. august 2019 kl. 15:49
Tonni vendte uægte hattrick til et ægte med 6-1 målet

Sjællandsserien. FC Nakskov – B. Frem Sakskøbing 7-1 (1-0). 7. min. 1-0 Tonni Petersen (str.), 48. min. 1-1 Morten Omø Stryger, 51. min. 2-1 Mads Jensen, 60. min. 3-1 Patrick Johansen, 62. min 4-1 Tonni Petersen, 70. min. 5-1 Tonni Petersen, 72. min. 6-1 Tonni Petersen, 84. min 7-1 Mads Jørgensen. Dommer: Michael Skaarup (god afvikling). 317 tilskuere på OK Plus Stadion.

Så kom efterårs sæsonen i gang og vi har god grund til, at være tilfredse med kampen og ikke mindst med resultatet. En premierekamp er altid svær og denne gang var det et lokalopgør mod oprykkerne fra B. Frem Sakskøbing. En kamp vi på papiret var favoritter i, men i sådanne kampe kan alt ske.

Gudskelov blev det ikke tilfældet her. Vi var godt forberedte og alle mand virkede op satte på, at levere en god kamp.

Fra kampens start virkede det lidt nervøst og rodet fra begge hold, men med os som det styrende hold. Vi ville ud med et offensivt udtryk og lægge et pres.

Nicolai Friis når højest efter indlæg af Visar Krasniqi i FCN pres. Foto: Paparazzi

Det lykkedes okay og efter et par chancer i indledningen, hvor specielt tilbagevendte Visar Krasniqi var i vælten, fik vi efter syv minutter tildelt et straffe begået mod Joachim Christiansen.

Tonni Petersen var sikkerheden selv og det hurtige mål, som vi havde ønsket blev en realitet.

Resten af halvlegen forløb med os i teten, med masser af store chancer, som uden tvivl skulle være omsat til flere mål. Frem havde enkelte forsøg, som forsvaret og en velspillende Emil i målet tog sig flot af.

Pausestilling 1-0

I pausen fik vi rettet enkelte ting til og alle mand havde en god fornemmelse og vi var opsatte på at lukke kampen hurtigt. Desværre kom vi ikke rigtig fra pausen og så skete lige præcis det, som så ofte sker. B. Frem får scoret efter et hjørnespark, 1-1 og så var kampen pludselig helt åben igen.

Vi brugte lige et par minutter på, at sunde os og så fandt vi tilbage til vores spil.

Tre minutter efter udligningen fandt Joachim Christiansen, lynhurtige Mads Jensen i dybden og han lagde den flot i kassen og vi var igen fortjent i front. Det gav blod på tanden for gutterne og B. Frem var ved at være tømt fra kræfter. 10 minutter senere fik vi fortjent målet til 3-1 ved Patrick Johansen og det gav os en rigtig god periode, hvor vi på ni minutter scorede yderligere tre gange og alle mål ved Tonni Petersen.

Tonni var i målhopla og ændrede et uægte hattrick til et ægte med tre scoringer efter pausen. Foto: Paparazzi

Vi fortsatte med at skabe masser af chancer og efter 82 minutter dukkede Mads Jørgensen op og lagde den i mål. I kampens slutfase havde vi flere store chancer, som vi ikke udnyttede, men vi må være tilfredse med, at lave syv mål trods alt.

Der var rigtig mange gode præstationer i kampen og vi formåede at give de 317 tilskuere en seværdig kamp, som er en klar målsætning for os.

Anders Kjær fik 10 stemmer efter kampen og "man of the match" og var med til at give lollandske bank. Foto: Walle

Stor ros til spillerne for, at holde hovedet koldt hele vejen igennem og tro på, at de ting som vi arbejder med i træningen. Nu glæder vi os over sejren og kigger frem mod næste kamp ude på lørdag mod Ringsted, som bliver en ny spændende kamp.