Menu

Super Start for Sjællandsserien

image Tubbe åbnede kampen med langskudsmål, som blev mål nr. 12 i sæsonen. Foos: Paparazzi.
rassi
30. marts 2019 kl. 23:15

SJÆLLANDSSERIEN # FC Nakskov – Herlufsholm GF 2-0 (1-0).  37. Minut 1-0 Tobias ”Tubbe” Nielsen, 92. minut 2-0 Daniel “Puma” Frederiksen. Gult kort: 84. minut. Kristian Madsen (FCN). Tilskuere: 138 på kunstgræsbanen. Dommer: Patrick Stenzel Rasmussen (få fejl beslutninger).

Super FCN start på foråret

Solen skinnede, lunt forårsvejr, kunstbanen var kampklar, spænding, to mål, supporter ”forkamp” med smørrebrød og lidt andet til ganen i klubhuset, jubel og god start på anden halvdel af turneringen. En glædes dag på Bregnevej i Nakskov.

Der var ”hvem var det der vandt i dag” gjalden i det næsten 60 årige klubhus på Bregnevej efter kampen for 4. gang i år efter en kamp. Herligt. Glæde blandt aktørerne og de fremmødte.

Efter mange ugers forberedelse er FC Nakskov klar til kampen om at undgå nedrykning fra Sjællandsserien og hvilken opstart i runde 12.

Sejr i premierens første runde mod Herlufsholm, som vi måler os efter i bundstriden.

En kamp, hvor Herlufsholm pressede på i perioder, men hjemmeholdet slog til på en kæmpe holdindsats.

Et langskuds mål af ”Tubbe” (se foto) i 1. halvleg og en ”Puma” pote i overtiden. SUPER.

Få chancer ellers og spænding om Herlufsholm fik scoret med deres pres, da FC Nakskov lagde sig langt bagud efter føringen med håb om kontraer, hvor Lukas Brix og Mads Edlund Jensen lurede. Mads blev udfordret flere gange med sit antrit, men fik ikke fordelen i flere situationer, da det så ud som om dommeren var uretfærdig et par gange med indfights.

Og så skal det ikke i skrapbogen, at FC Nakskovs udsendte ”journalist” for hjemmeholdet – undertegnede – blev bortvist fra hjemmeholdets område i sidste minutter, i øvrigt sammen med sportsjournalist/redaktør Allan Plenborg fra Lolland Falster Folketidende, da dommeren ikke ønskede flere kommentarer fra nævnte (Allan totalt uden grund). Ja derfor kommentarfeltet (få fejl i kampen med hans divisionsstatus er der fokus på linjen, derudover virkede han også, som at have set sig sur på FCN-angriberen Mads Jensen igennem kampen). Det tog ikke fokus på de tre super point til FC Nakskov.

Forsvaret stod meget stærkt igennem kampen, med igennem ugen sygeramte målmand Emil Nielsen, der ikke blev udfordret synderligt. Forsvarsspilleren Nicolai Friis fik flest stemmer med 7 blandt kammerater og ledertrup. Tillykke.

I lederrummet var der stor glæde og eftersluk blandt lederne og høj musik i spiller rummet nr. 12. Hvorfor drikker ”Jeppe”?

Næste SS-kamp er ude mod Nykøbing FC på lørdag, som tabte deres kamp i weekenden mod topholdet Ringsted og så en svær hjemmekamp , hvor vi håber OK Plus stadion er klar med lidt sol og forår mod suveræne Køge Nord FC.