Tubbe afgjorde kampen med "Eriksen scoring"

image Bolden blev skudt fra venstre side fra siddetribunen af Tobias og endte direkte i sidenettet. Fotos: Paparazzi.
rassi
12. maj 2019 kl. 00:30

Sjællandsserien FC Nakskov – Døllefjelde Musse 1-0 (0-0). 67. minut 1-0 Tobias ”Tuppe” Nielsen. Gult kort: 71. Minut Anton Schjelde (FCN). 81. minut Gult kort/rødt kort Anton Schjelde. 90. minut Gult kort Jonas Kofoed (DMI). Dommer: Elvir Hadzidulbic, Vordingborg (se kampteksten). Tilskuere: 328 på OK+ stadion.

Benno havde et skud på overliggren i 1. halvleg.

FC Nakskov rykkede to pladser op fra 9. pladsen til 7. pladsen efter dagens sejr på 1-0 mod rækkens absolutte bundhold Døllefjelde Musse.

En lykkelig cheftræner Peter Kamper Hansen var glad for sejren, som ind skiftede Tobias ”Tubbe” Nielsen ( i slutningen af første halvleg for anfører Joachim Christiansen) var arkitekten til i 2. halvlegens 67. minut på et direkte frispark i venstre side fra ca. 30 meters afstand med højrebenshug, der sejlede i blød bue ind i feltet og endte i sidenettet nede på kunstgræsbanen uden for DMI´s målmand Timmi Nielsen.

Forståelig vild jubel blandt de lyseblå og de fleste tilskuere heriblandt fremmødte sponsorer fra før-arrangement på en herlig vejrmæssigt solbeskinnet dag med let brise på Bregnevej. Tubbe er frisparks kongen – igen – efter to kampe, hvor en skade har holdt ham ude som tilskuer.

FCN totaldominerende

Igennem kampen viste offensivt FCN spil, at man gerne ville vinde denne kamp særligt. Der var en spilledominans på omtrent 70-30 i procenter, og presset blev kæmpet godt mod et DMI-forsvar der forsvarede og trak tiden ud i mange spillesituationer uden dommeren greb synligt ind. FC Nakskov målmand Emil Nielsen og forsvaret blev først udfordret i slutningen af kampen, da hjemmeholdet var reduceret til 10 mand de sidste tyve minutter. DMI lugtede point på det tidspunkt.

Reduktionen af antal grundet et frispark midt på banen af forsvarer Anton Schjelde, der blev korrekt vurderet til gult kort af dommer Elvir Hadzidulbic og som i rækken koster 10 minutters hvile.

Ind til det tidspunkt havde hjemmeholdet kunne bringe sig yderligere foran med gode forsøg på presset bl.a. havde Benjamin Hansen et frisparksskud på overliggeren i første halvleg. Der var mange forsøg omkring målet, men spillet blev udført for langsomt og for mange upræcise afleveringer. Sjældent set så mange hjørnespark og fejlafleveringer på OK + stadion.

Kampen var intens og der var nerver på spil.

Hjemmeholdet var toneangivende og pressede på i løbet af kampen.

DMI-spiller udgik grundet uheld

I første halvleg blev en nærkamp mellem Anders Kjær Christiansen og DMIs Philip Brylle med den konsekvens, at DMI-spilleren måtte bæres fra banen efter knæ i ryggen i nærkampen og ambulance blev meget senere (2. halvleg) rekvireret efter over en halv time rekvireret til nærmere undersøgelse, efter lidende at lægge roligt ved DMI´s trænerbænk. Det så ikke godt ud. Ambulancen fik langt om længe kørt spilleren – uden DMI-ledsagere i ambulancen – formodentligt til Nykøbing Sygehus, seancen skete under sporadiske klapsalver blandt fremmødte. Det kunne som vidne havde været udført bedre logistisk.

DMI skabte spænding i slutfasen

Kampen skulle resultatmæssigt have været lukket tidligere til FC Nakskovs fordel, men det røde kort og DMI-slutspurt, hvor assistenttræner Nicky Bertelsen blev kampspiller, gjorde at DMI kom mere med i slutningen af kampen uden at tilspille sig chancer, faktisk det mest skuffende DMI hold, der er set i Nakskov i flere år efter mange af deres profiler er holdt op i klubben tidligere op til sæsonen.

FCN var mere offensiv end andre kampen mod et middelmådigt DMI mandskab

Attitude problemer

FC Nakskov spillerne skal have stor ros for at være at være disciplineret ved de provokationer der kommer fra den åbenbart legendariske Musse- spiller, Nicky Bertelsen, nu medtræner i klubben, som med sin provokende adfærd fra sidelinien som assistenttræner for Jens Jessen, ytringer i det offentlige rum omkring vores spillere og klub er en skændsel lokalt, og som DBU -LFBU har samarbejde med i diverse sammenhænge. Ynkeligt! DMI hører i det samme? Tab og vind med samme sind.

Omkring 2 gange gult

Dommeren Elvir Hadzidulbic kom i fokus, da han tildelte Anton Schjelde, gult kort nummer to og dermed rødt kort. Mange på stadion viste ikke hvad der skete.

Ifølge FC Nakskov træner Peter Kamper Hansen, påpegede han højlydt ”hvad med vores udvisning””, som blev hørt af flere på stadion bl.a. hjemmesidereporteren.

Straffen tidsmæssigt var udstået (10 minutter), i samme øjeblik var der attituder fra dommeren om at skifte, da DMI i samme øjeblik ville skifte en spiller ud/ind! Anton blev så også aktiv ind (efter gult kort) skiftet på banen igen, men DMI-bænken ved tidligere FC Nakskov træner Jens Jessen protesterede og dommeren rådførte sig med linjedommer Thomas Christoffersen.

Dommerpræstation

Efter forvirring med at kalde nr. 8 unge Julius Mikkelsen til sig, blev det rettet til forsvarer Anton Schjelde blev kaldt frem og fik gult kort nr. to, for at komme ind på banen uden dommeren havde givet lov, var forklaringen. Rødt kort til Anton og dermed en spille dags karantæne.

Uha - dommer Elvir, usikre anvisninger/attituder, ærgerligt, for han egentligt dømte rimeligt i lokalopgøret, selv om der ikke altid blev handlet/dømt på alle infight fra begge sider, men dommeren har jo altid ret!

FC Nakskovs situation

Efter lørdagens sejr ser det fornuftigt ud i rækken, hvor der kommende lørdag er næste ”6 – point” kamp ude mod Haslev FC, som lørdag tabte 5-0 mod Ringsted og et point mindre i tabellen end FCN i bundregionen.

LF-serien vandt ligeledes

Der var lutter FCN-smil, da Lf-serieholdet tidligere lørdag havde vundet 2-5 på Falster mod Nykøbing FC samt et sponsorarrangement, som gav førsteholdet en god portion penge til ”bødekassen” som motiverede spillerne med denne opbakning.