Visar bragte sejren i hus de sidste minutter i lokalopgøret

image Visar målskytte til 2-1. Fotos: Paparazzi
rassi
05. september 2020 kl. 20:41
Tamt lokalopgør men sejr

Sjællandsserien FC Nakskov – Listrup IF 3-1 (1-0). 16. minut 1-0 Lukas Brix Christiansen, 54. minut 1-1 Kristian Bondegaard Jensen, 88. Minut 2-1 Visar Krasniqi, 90.minut 3-1 Visar Krasniqi. 176 tilskuere på OK Plus Stadion. Dommer Brian Pejter (middel). Gult kort: Træner Morten Molle Christensen (LUIF) i 2. halvleg (brok).

Lokalopgøret havde spænding om slutresultatet ind til Visar Krasniqi bankede bolden bag lUIFs målmand Nicolai Kørvel to gange med to slangehug, der forløste en fortjent hjemmesejr.

Kampen blev åbnet efter direkte hjørnesparks scoring af Lukas Brix Christiansen i det 16. minut, som FC Nakskov i første halvleg fik tilkendt over 10 hjørnespark som udfordrede Listrup i flere tilfælde. FC Nakskov var toneangivende i første halvleg, men sagt med det samme var det en tam affære, hvor Tobias ”Tubbe” Nielsen havde et par nærgående frisparksforsøg, hvor LUIFs målmand Nicolai Kørvel fik klaret.

FC Nakskov pressede Listrup

1. halvleg

Igen en ørkens march og føringen kom i fare da store Christian Bondegaard Jensen fik en returbold i feltet og blæste den resolut i Emil Nielsens mål, der ikke blev udfordret overhovedet i kampen.

Listrup var meget tilfredse og i taktikken defensiv og trak tempo ud af hjemmeholdet med de hurtige folk.

Visar blev derfor en enmandshær og klart på LUIFs taktiktavle med at stresse ham igennem kampen og det eneste gule kort i kampen blev paradoksalt træner Morten Mole Christensen, da dommer Brian Pejter blev træt af de konstante kommentarer om alt der foregik på banen bevidst for at stresse dommeren. LUIF strategi over år.

Trænerduoen Lasse Nagel og Allan Larsen der skulle ske noget særligt for at få vendt kampen igen og det resulterede med en dobbeltudskiftning med rutinerede Mads Jørgensen og purunge Mikkel Egemose Fugl. Især Mikkel tog teten og gjorde et godt indhop, men også Mads Jørgensen havde indflydelse blandt andet et sjældent langskuds forsøg mod Listrup på langskud med indersiden, der kunne have givet mål.

Ind skiftede Mads Jørgensen var offensiv trods back plads.

Listrup skal have ros for taktisk at trække tempo ud af kampen og

mønskede gerne point ud af kampen, som efter kampen stadig er uden point, som oprykkere efter 4. runde.

Visar afgjorde kampen

Men det blev anderledes, da Visar Krasniqi sendte to krydsermissiler i de døende minutter (første turneringsmål i sæsonen) og blev dagens spiller tæt forfulgt af Lukas Brix blandt truppen efter kampen, hvor der var vild jubel og høj musik i omklædningsrummet i klubhuset.

3-1 til FC Nakskov, som ligger nr. 4 d.d. efter 3 sejre og fik oprejsning efter blamagen 5-0 i Ringsted.

Cheftræner Lasse Nagel var en glad mand efter kampen, som følte resultatet var fortjent på en off day blandt flere spillere og glad for en bred trup, hvor der kæmpes om pladserne på træningsbanen. Vi vinder selv om spillet ikke var optimalt.

Næste match i SS rækken er på fredag i Gørslev, som ligger midt i rækken. Næste hjemmekamp er mod bundholdet Køge Bk lørdag den 19. september, forhåbentligt med flere tilskuere.