Tabte kampen på det første kvarter

image Mads hovedstød på overliggeren i 2. halvleg. Foto: paparazzi
rassi
20. oktober 2019 kl. 11:59

Sjællandsserien FC Nakskov - Gørslev IF 2-4 (1-3). Tilskuere: ca. 200 på OK+Stadion. Dommer: Michael Skaarup (dømte det han skulle).

FC Nakskov havde i ugens løb sat næsen op før kampen i 2. sidste runde før ”vinterpausen” mod oprykkerne med et plus og overraskelsen i rækken fra Gørslev med at at følge sejren op fra seneste spillerunde i Køge (3-4).

Men optimismen og viljen kunne ikke desværre holde stik, da hjemmeholdet kom i modvind både vejrmæssigt og mod et effektivt optimistisk Gørslev mandskab, der de seneste 10 år har spillet til fra serie 3 til nu sjællandsseriebold, kom foran 0-3 i de første 23 minutter af kampen. Respekt og øv øv!

Veprim Krasniqi havde et drømmehug på overliggeren, som faktisk var den eneste fremtrædende præstation efter valget, som starter i kampen efter stabile Rasmus P. endnu ikke er kampklar efter opvarmningen.

Gørslev har nydt godt af i den lille klubs beliggenhed, at har fået tiltrukket sig spillere fra Ringsted, Rishøj, Herfølge og Køge med et godt set-up og klubbernes marginalspillere til sig, som har givet succes med en superstart 2019 i sjællandserien, hvor de var førerhold de første fem runder, men siden mistet momentum med nederlag, fik så oprejsning i 2. sidste runde inden vinterpausen. Desværre i Nakskov.

Op af bakke for hjemmeholdet og medvind

FC Nakskov fik reduceret denne chokføring til 1-3 lige inden pausefløjtet, af en som sædvanlig dygtig opmand med fløjten – Michael Skaarup- , der dømte frispark uden for feltet, hvor Tobias ”Tubbe” Nielsen med sit sublime spark og boldøje fik bolden sparket uden om Gørslevs udmærkede målmand Zakarias Rahbeks rækkevidde fra 17 meters afstand altså tæt på et straffe.

Pausen blev der tiltrængt lavet lidt om i opstillingen af træner Lasse Nagel, som var nødvendigt for at komme mere ind i kampen. Mads Jørgensen som i lang tid har været udskiftningsspiller blev ind skiftet, hvor Viprim Krasniqi blev bænket, som ikke var et aktiv uden nævnte uden overliggerafslutningen i 1. halvleg.

FC Nakskov havde en midterbane, som ikke kunne sætte sig igennem på den regntunge bane og angrebet fik ligeledes et knæk, da Tonni Petersen blev ben skadet i en tæt opgør og kom siden til undersøgelse på Nykøbing sygehus.

Og da optimismen for et comeback for hjemmeholdet fik Gørslev i et returangreb og slukkede drømmen med 1-4 scoring en halv time før kickoff.

Mads Jørgensen havde siden et drømmehug på overliggeren et kvarter før tid, der kunne have gjort forskel

Gørslev spillede de meste af sidste kamppminutter med 9. mand efter to gule kort i boksen, men det blev ikke udnyttet godt nok af hjemmeholdet offensivt, dog fik angriberen Mads Edmund Jensen pyntet resultatet med et meget flot hovedstød efter en følt assist fra Joachim Christiansen fra venstre side i overtiden.

Fc Nakskov havde ligeledes i slutfasen en mand i undertal, da Tobias ”Tubbe” i frustration efter et dårligt udført hjørnespark lavede et unødvendigt frispark, der vanskeliggjorde den sidste finish for hjemmeholdet

Et nederlag holdet må anerkende efter præstationen, super ærgerligt når man drømte lidt andet før kampen og kan i nederlagets stund glæde sig lidt over at øvrige bundhold ikke vandt.

LF serien holdet vandt dobbeltarrangement i eftermiddag i LF serien mod Eskilstrup med en flot suveræn sejr på 6-1, hvor Visar Krasniqi scorede tre mål for klubben og fik dermed holdet lidt væk fra de sidste bund pladser. Holdet møder i sidste runde topholdet Listrup inden vinterspillepause og Sjællandserie holdet skal til Nordfalster til en spændende opgør, hvor 7 points i bunden skal udvides for klubberne.

Det var i dag FCN holdenes sidste hjemmekampe i 2019 på OK plus Stadion.

Vi takker publikum og alle de frivillige der har gjort kampafviklinger mulige og ser hen til gensyn efter nytår til nye kampe.