Menu

Træningsstart - Drenge U19

03. august 2015 kl. 14:07

U19 startede træning d.19-07, har trænet tre gange i den uge.

Vi har været på en god tur med overnatning i Nr. Vedby fra fredag d. 24-07 til lørdag d.25-07.

Fredag aften spillede vi en træningskamp mod Systofte LF resultat 3-3. Vi spillede rigtig flot og kom mange gange frem til afslutninger. God kamp til at komme i gang på, flere kom lige fra ferie. Stor ros til alle for den gode kamp.

Lørdag morgen, for nogle, gik vi i hallen og hyggede med div. spil og lege, sjov og spas.

Lørdag kl.13.00 spillede vi træningskamp mod NFB LF resultat 5-3 til NFB. Vi spillede igen det flotte spil i perioder, men NFB scorede 4 gange i første halvleg, kun fordi vi lavede trætte fejl. I halvlegen blev vi enige om at det kunne ikke nytte noget at gi op og ha ondt af os selv, hvis vi skulle ha noget ud af kampen måtte vi yde mere og ikke brokke os .

Spillerne kom meget mere med i 2 halvleg, selvom NFB får scoret til 5-0 igen på fejl. Så bliver der arbejdet og midt i halvlegen får vi reduceret til 5-3. Vi har også chancer til at få udlignet.

En rigtig god træningssamling, som vi alle fik noget ud af. Tak til spillerne for den flotte indsats, og tak for lån af 4 U17 spillere. Tak til de forældre som kørte frem og tilbage.