image 1-0 Haslev Nicolaj Ottosen
Rassi
23. august 2015 kl. 11:13
Højdramatik og 7-mandsfodbold ved point-deling

Den vigtige kamp mod Haslev blev en højdramatisk affære med en masse mål og gule kort. Efter begge holds svage udlæg i første spillerunde, var det en kamp som ingen af holdene kunne tillade sig at tabe.

Haslev starter kampen bedst med et forholdsvis højt pres, mere tempo og fysik end hjemmeholdet. Dog udebliver de helt store målchancer. I stedet slår hjemmeholdet til i 19. minut. Bolden forsøges clearet af udeholdet men Theis Ilsø laver en bolderobring, får hurtigt bragt bolden ind til Svendsen som spiller den til baglinjen i modsatte side til Joachim. Han ser op sparker den til forreste stolpe, hvor Nicolai O header bolden ind til 1-0 føring. På dette tidspunkt nok ikke helt efter spil og chancer. Målet gav lidt mere lyst på tilværelsen for FC Nakskov, spillet var mere ligeligt fordelt og Haslev fik svære ved at finde åbningerne i forsvaret.

Men at vi ikke er færdige med at betale lærerpenge måtte vi sande 6 minutter før pausen. En bold i dybden bliver ikke clearet ordentligt af Stage og dårlig kommunikation fra Siedentopf i målet, resulterede i en dum udligning og pausestilling på 1-1.

Christoffer Siedentopf var under pres i kampen. Et par gode parader i 2.
halvleg holdte kammeraterne inde i kampen.

I pausen talte vi om vilje og attitude når man spiller fodboldkampe for sin klub og by. Vi ønskede en helt anden indstilling, for overordnet set var det en tam indsats vi havde budt et stort hjemmepublikum inden pausen.

I halvlegen underholdte Katrine Bondes Dance`n Chear.

Desværre var det ikke forstået fra start af anden halvleg. Efter 5 minutter begår Stage et unødvendigt straffe, i en situation hvor han kommer til at løbe modstanderen ned bagfra. Haslev scorer sikkert til 1-2. 8 minutter senere er den gal igen. Et meget passivt forsvar ser til da et indlæg tæt på mål havner hos en Haslevspiller som meget uhindret kan heade bolden i mål til 1-3. Hvor ville det være dejligt, hvis der bare havde været én som havde taget ansvar i situationen.

Nu skulle der reageres. Bedst som vi står og skal foretage en mere offensiv indskiftning, får vi tilkendt et frispark på kanten af feltet. En oplagt chance for Joachim C. Han griber chancen og sparker flot bolden direkte i kassen til 2-3 reducering (64. min.). Målet vækker hjemmeholdet og nu ses for første gang noget attitude hos spillerne. Poulsen kom på banen sammen med Benjamin H. som kom på banen igen efter en skidt 1. halvleg, men som skulle ind og lægge et sidste pres på Haslev. Og det gav bonus. Først scorer Poulsen efter en returbold fra et frispark i det 73. minut. Stillingen er 3-3 og vores spillere er nu helt oppe på fulde omdrejninger. 3 minutter før tid – her menes 90. minut, for inden kampen var fløjtet af, var der blevet lagt 7 minutter oven i – kommer den store forløsning. En bold i dybden bliver halvflugtet af Benjamin til 4-3 føring for FC Nakskov. Stor jubel! Men så er det at dommerne kommer i centrum. Pludselig præsenteres Benjamin for det gule kort. Han blevet udpeget af linjedommeren til, at have sparket bolden væk efter scoringen. Fuldstændig fejlagtigt… men faktum var at vi var en mand i undertal. Værre bliver det senere da Lani i et gennembrud tager et for langt træk og bliver tacklet af målmanden. Situationen er overstået – troede man. For pludseligt får Lani rødt kort, og som det viser sig efter kampen, for at bruge mund. I den situation tænkte han vist ikke på holdet….

Men ’kortspillet var ikke slut endnu…Theis er lidt senere nødt til at lave et professionelt frispark. Gult kort. Svendsen laver kort efter endnu et frispark, gult kort. Og da gule kort giver 10 minutters udvisninger stod vi nu kun med 6 markspillere og en målmand på banen!!

2 minutter før tid går det galt et frispark langt ude fra bliver sparket hårdt mod mål, og bedst som man tænker, at det var det bedste han kunne gøre i forhold til vi ikke var mange spillere på banen, så får Mads J. rettet bolden af, så den snyder Siedentopf og går i mål til 4-4.

Pointdeling i en kamp som ikke nåede de spillemæssige højder, til gengæld masser af dramatik og underholdning. Efter kampen blev Joachim valgt til dagens spiller, af sine holdkammerater. Nu vigtig kamp på lørdag mod Køge som har tabt sine første to kampe. Vi ser fremad og lærer for hver kamp vi spiller.