Menu

Giraf Cup

Giraf Cup

Efter Covid-19 aflysningen i 2020 er vi igen klar med Giraf Cup i 2021.

Tankerne bag Giraf Cup er, at skabe et anderledes stævne med fokus på sammenhold. Vi prøver med stævnet at skabe rammerne, for et socialt stævne for børn og forældre, uden det behøver at handle om hvem der kan lave flest mål. Det er et stævne hvor hygge, oplevelser og fodbold er i højsædet. En total fodboldoplevelse. Derfor uddeles der ikke pokaler til vindere, men der er medaljer til alle spillere som deltager.

Stævnet er for drenge- og pige spillere fra U5 til U10.

Antallet af deltagende hold er de senere år steget betragteligt og i 2016 var vi 235 tilmeldte hold. I 2017 havde vi lidt over 200 hold med, mens vi i 2018 satte vi ny rekord, da der deltog ca. 285 hold. I 2019 landede vi på 274 hold Vi er dermed et af de største endagsstævner i Danmark

Tilmeldingsfristen er i 2021 den 8. september tilmeldingen foregår på

https://staevner.dk/T16902/giraf-cup-2021

Stævnet afvikles på savannen i Knuthenborg Park tæt ved legeområdet. Hver pulje ved stævnet færdigspilles som udgangspunkt på 1,5-2 timer, så spillere og forældre har rig mulighed for at opleve Knuthenborg Park samme dag.

I deltagerprisen for hvert hold er inkluderet en adgangsbillet for hver spiller på holdet samt en adgangsbillet til en forælder fra hver spiller.

Ved stævnet har de tidligere år deltaget hold fra Sjælland, Falster, Fyn og Lolland.

 

Skulle i have spørgsmål eller lignende kan stævneudvalget kontaktes på mail: girafcup@fcnakskov.dk