Menu

NB's historie/Hjemmeside

 

Fra bogen "Idræt i Nakskov" og NB`s hjemmeside

 

NYHEDER FRA NB' HJEMMESIDE

2000-2015

 

Historisk kamp tirsdag aften kl. 19.00

jun 29, 2015 | Skrevet af: rassi

Historisk kamp i aften

Når midnatsklokken lyder tirsdag, er boldklubben B. Velo og Nakskov Boldklub historie til fusionsklubben FC Nakskov pr. 1. juli.

Det har klubbernes Oldboyshold valgt at fejre med en venskabskamp i Nakskov Idrætspark kl. 19.00, hvor nostalgien er i højsædet med den sidste kamp for klubberne i den oprindelige kampdragt hvid/blå og Rød/hvid. Forældreforeningen har åbnet is huset til den varslede solbeskinnede sommeraften.

FC Nakskov afholder reception på Bregnevej 57 fredag d. 3. juli fra kl. 14-17, hvor indgangen vil være prydet med det nye klub logo på det fælles nye klubhus.

Sidste artikel på siden....

Det er så den sidste artikel der lækkes på NB´s hjemmeside af webmaster - Jørgen Rassi Rasmussen - og henviser til den nye FC Nakskov, som er under opbygning sommeren over og præsenteres som stillbillede til receptionen på skærm.

Jeg takker for interessen fra dem der benyttet hjemmesiden igennem årene, jeg har været med og håbet I har været tilfredse - det kan ikke laves om, som komikeren Admin Jensen ofte sagde efter sine udsendelser.

 

Sjællandsserien starter i Tuse

jun 28, 2015 | Skrevet af: rassi

FC Nakskov starter premieren i Tuse lørdag d.15. august og ugen efter lørdag d. 22. august i Nakskov Idrætspark kl. 13.30 mod Haslev.

Tuse bliver en svær nød at knække, da holdet faktisk spille kval-kamp til DS men tabte til Oure Fodbold Akademi efter en flot 4. plads i Sjællandsserien.

Hjemmekampen mod Haslev bliver oprykker fra LF-serien mod nr. 8 i den forgangne turnering i Sjællandsserien.

Efterfølgende kampe:

Ude mod Køge (oprykker fra serie 1), Hjemme mod Ringsted (nedrykker fra DS), Ude mod Slagelse (nedrykker fra DS), hjemme mod Døllefjelde Musse (nedrykker fra DS), Ude mod Herlufsholm (nr. 11 i Sjællandserien), Hjemme mod FC Lejre (nr. 6 i Sjællandsserien), Ude mod Odsherred ( nr. 10 i Sjællandsserien), Hjemme mod Roskilde 1906 (oprykker fra serie 1) og sidste kamp inden vinterpausen ude mos Næstved (nedrykker fra DS).

Der kan fremkomme ændringer, men det er rækkefølgen i Kluboffice som er åben for ændringer måneden ud..

 

NB/Velo pigemestre i Borup

jun 21, 2015 | Skrevet af: rassi

Glade piger vandt Final Four med trænerne Anita Michelsen og Jytte Bergmannsen. Foto: Privat

NB/Velos U17 piger vandt søndag finale 4 med en 4-2 sejr i finale. Modstanderen var KBK Hillerød.  Tidligere på dagen var  Buerup-Reerslev IF slået med 5-0 i semifinalen. Stærkt gået af pigerne som også har været stærke i forårets turnering, som førte til Finale 4, her blev der ikke sat point til.

Et rigtigt stort tillykke til pigerne og trænerne som med sejren skriver sig ind i historiebøgerne som NB og Velos sidste mestrer for ungdomshold.

 

NB tabte den historiske sidste kamp

jun 20, 2015 | Skrevet af: rassi

LF seriens oprykningspil Nykøbing FC - Nakskov Boldklub 5-2 (3-1). 4. minut 0-1 Johnny Ottosen (straffe), 16. minut 1-1 Joachim Pedersen, 26. minut 2-1 Jonas Buhn, 42. minut 3-1 Kristian Standgård Rasmussen, 49. minut 4-1 Joachim Pedersen, 52. minut 4-2 Flurim Berisha, 81. minut 5-2 Jonas Buhn.

Gule kort: 55. minut Joachim Christiansen (NB) & 73. minut Mads Jørgensen (NB). Tilskuere: 70 i Kohaven. Dommer Michael Skaarup ingen problemer.

10 runde gav årets første nederlag - men jubel

 

Sæsonen har været en succes med oprykning for et par runder siden og det kunne ses af få vidner i Kohaven - etternes gamle anlæg - som nedlægges efter denne sæson.

NB tabte fortjent mod en NFCm mandskab, som var udråbt af flere som favoritoprykker, men flere uafgjorte kampe placerede dem i aften som "toèr), da Listrup tabte i Systofte og Sakskøbing i denne sidste runde spillede 2-2 hjemme mod Væggerløse. NB vandt rækken med hele fem points med disse resultater.

NB startede kampen flot med flydende spil og det gav også pote efter få minutter.

NBs bedste fredag aften Flurim blev tilkendt et straffe, da han blev fældet efter blot 4. minutters spil. Fotos: Paparazzi

Anfører Johnny Ottosen scorede sikkert på straffespark til 1-0.

NFC overtog kampen med tre flotte mål

NB mistede teten efter et kvarter, som hold blev de defensive og levede flere fejl ved, at stå langt fra boldholderen og hjemmeholldet scorede tre fllotte mål, der kort inde i 2. halvleg afgjorde kampen. Det blev derfor ikke en ko-vending mulig.

Flurim 4-2 via stolpen. Måske hans sidste kami Nakskov, da han flytter til København.

NB jubel med hæder

Flurim var forskellen og reducerede til 4-2 via sin positive agressive spillespil til 4-2, men to gule kort til Joachim og Mads i 2. halvleg vanskeliggjorde at komme tilbage i kampen.

 

Årets sidste hold I Nakskov Boldklub jubler med specielle Tshirts trykt til lejligheden af lokal tøjsponsor Wagner, hvor spillerne selv betalte trykket fra bødekassen og fik overakt LF serie pokalen.

Flot gutter håber I er sammen i Sjlællandsserien og tak til Vogmand Kruse, som leverede bussen til denne lejlighed og en god chauffør alias Ole Jørgensen. Lørdag har holdet en social seance fra bødekassen med spas og sjov.

NBs sidste kamp i historien i Nykøbing

jun 19, 2015 | Skrevet af: rassi

Nakskov Boldklub spiller fredag aften den sidste kamp i historien i Nykøbing mod NFCs reserver.

Kampen er historisk, da NB og Velo efter de 90 minutter har slået planterne sammen i den nye klub FC Nakskov, som fra. 1. juli går ny historie sammen.

Klubben tager undtagelsesvis bus til den sidste kamp lokalt i unionen og hvis der er nogen der vil være deltager i denne gratis, så kontakt PR-medarbejder Rassi 30 53 88 97. Der er plads til lokale tilhængere.

Afgang er præcis kl. 17.00 og kampen starter kl. 19.00 i Kohaven.

Billede fra forsiden er oprykningssejr i sidste kamp i Nykøbing forår 2002..

Læs lørdag eftermiddag om kampens resultat så er webmaster klar med billeder.

 

Flot overskud fra Giraf Cup 2015

jun 18, 2015 | Skrevet af: rassi

Gavecheck til FC Nakskov

 

Giraf gruppens bagmand og bagkvinde til venstre Pia Christensen og Morten Andersen stående fra højre øverst, som med gode kræfter i klubben lavede et kanonarrangement med succes også på økonomisiden. En glad kommende ungdomsformand Jesper Hansen fik overrakt checken på 102.000 kr. foran glade purke til onsdagens træning. Foto: Rassi

På kun 4 år er Giraf Cup gået hen og er blevet Danmarks største endagsstævne for børn under 11 år.

Stævnet har formået at få hold fra hele Sjælland, Lolland og Falster til at komme en tur til Knuthenborg Safari Park.

Vi er rigtig stolte over at kunne tiltrække hold til Lolland, som normalt ikke kommer til stævne hernede. I alt har der være 40 frivillige i gang op til stævne start og alt gik som planlagt. I alt fik vi besøg af 243 hold og ca. 1.500 glade piger og drenge samt forældre og bedsteforældre.

Giraf Cup 2015 har overgået alle forventninger i 2015. Det blive en dag i rekordernes tegn. Ca. 4.000 besøgende kom forbi vores stævne og de 24 baner var i brug både før, under og efter stævnet.

Årets overskud blev 102.000,- som går til FC Nakskov ungdomsarbejde.

96 års historie slut på hjemmebane

jun 13, 2015 | Skrevet af: rassi

Sejr i sidste hjemmekamp i rødt og hvidt

 

Beno fod på tre mål mod Systofte

NB - Systofte 7-2 (4-1). 3. minut 1-0 Flurim Berisha, 8. minut 2-0 Nicolaj Ottosen, 30. minut 3-0 Benjamin Hansen, 34. minut 3-1 Neriton Latifi, 37. minut 4-1 Theis Ilsø, 49. minut 5-1 Dani Delilovic, 50. minut 6-1 Benjamin Hansen, 59. minut 6-2 Jacob Wiell, 64. minut 7-2 Benjamin Hansen. Gule kort: 20.minut: Tobias Svendsen (NB), 71. minut Jacob Wiell (Systofte) & 78. minut Flurim Berisha. Dommer: Jonas Hansen (ingen problemer). Tilskuere: 150 i Nakskov Idrætspark.

NB spillede i eftermiddag efter at holde sig som ubesejret og med effektivt spil i afgørende perioder fik holdet en kæmpesejr over Systofte på 7-2 efter 4-1 ved halvleg.

En meget lun eftermiddag og støvregn en halv time før kick-off til de sidste 90 minutter i rødt og hvidt hjemme efter 96 årig historie.

Træner Jan Rasmussen lagde i taktikoplæg op til at  holdet skulle være offensive fra start og holde sig som ubesejret hold i rækken. Det lykkedes.

Kampen igennem viste holdet i perioder god kombinationsspil og flotte mål til følge. Flurim startede med et langskud fra højre med et mål i hjørnet uden chance for målmand Morten Schilling efter bare tre minutters spil og Nicolai Ottosen viste fem minutter efter ligeledes med et langskud, at NB ville offensive og resolutte afslutninger. Beno fik en aflevering på tværs efter en halv times spil og 3-0. Systoftes Neriton Latifi reducerede på et flot mål til 3-1, inden Theis Ilsø med et følt lob stadfæstede føringen til 4-1.

2. halvleg

 

Indskiftede Dani Delilovic fortsatte offensiven med en god afslutning til 5-1. Foto: Jan "Kridt"
 

Benos mål 2

Benjamin Hansen var idag skarp på afslutningerne og her til 6-1 minuttet efter Danis kasse og dermed var kampen afgjort, hvor Systofte aldrig gav op. Foto: Jan "Kridt"
 
NBs sidste hjemmebanekamp og slutter sæsonen af uden nerver på fredag mod NFC, hvor klubben har arrangeret en bus til spillerne og måske også til et par trofaste tilskuere til sidste kamp i oprykningsspillet.
 
Pr. 1. juli hedder det FC Nakskov, som fødes denne dag og en lang række møder er afholdt til "barnet" fødes og udvikles - et spændende set-up.
 
Der er iøvrigt reception fredag d. 3. juli i FC Nakskovs nye klubhus på Bregnevej kl. 14.00

Finn hædret med massebesøg i "Finns" vandrehjem

 jun 12, 2015 | Skrevet af: rassi

Nakskov Boldklubs bestyrelse havde fredag eftermiddag arrangeret en yderst velfortjent reception for den mangeårige frontfigur i klubben- Finn Andersen - på NBs kursus og vandrerhjrem i Brannderslev, som klubben har ejet i mange år og var formandens fortjeneste og opfindelse.

Finn afgik son formand tidlligere på året til, nye kræfter, hvor ny formand Jesper Kristensen overtog roret, som pr. 1. juli bliver efter sammenflytning med Boldklubben Velo til FC Nakskov (se forbilledet).

 

Kommunaldirektør Thomas Knudsen i Lolland Kommune afholdte en fortjent hyldest med humor for Finn, da han som reserve var sat ind som i fodboldprog til begivenheden, da borgmester Holger Schou Rasmussen og formand for kultur- og fritid Heino Knudsen var på Bornholm til årsmøde. Han gav Finn flotte personlige ord med på vejen selv om han ikke kendte Finn personligt... og en stor hilsen fra Holger og Heino. Tak for Thomas kom ud i maskinrummet i foreningslivet i kommunen.

Stort besøg..

Der var over 100 personer der kom for at hædre Finn Andersen som kom igennem hans liv og betydning for den lokale idræt. Venner igennlivetog flere igennem idættens liv.

Finn elsker, at hædre andre nu blev det hans tur i livet og tro mig han nød det på hans måde lidt tavs og eftertænker!

Det glædede Finn meget selv om han ikke skilter med dette, med besøg af kommmule folk, sponsorer og fodboldvenner igennem livet. Han blev begavet flot og har chokolade og andet "sundt" til mange måneder til den søde tand uden alkohol. 

Der var taler som der bør bl.a. af Gert Lundgård fra DBU-Lolland Falster..

Formand fra DBU Lolland Falster Gert Lundgård gav Finn velfortjente ord i tale og selv om de alvorlige ud var der god tone. Foto: Paparazzi.
 
 

Den gamle garde legede dåseleg i det skønne vejr.

Hygge blandt ungdommen med flaskevand i den hyggelige have i Branderslev, Foto; Valle

 Finns eftermiddag med smil og eftertanke!

 

En tilfreds og smilende formand som var meget glad til sit otiom og det fremmøde der var på dagen med mange besøgende i hans opfindelse i Branderslev i NBs kursus- og Vandrehjem. En STOR formand fik hæders eftermiddag blandt venner og har chokolade, æblemost og kaffe til de næste mange måneder. Foto: Rassi

TAK FINN FOR DE MANGE ÅR I NAKSKOV BOLDKLUB OG SOM KOMIKEREN ADMIN JENSEN HAR SAGT "HÅBER I ER TILFREDSE - DET KAN IKKE LAVES OM"

 

NBs´sidste kamp på hjemmebane

jun 12, 2015 | Skrevet af: rassi

NBs sidste hjemmekamp efter 96 år lørdag i  rødog hvid!!

NB LF seriehold sikrede en god start for FC Nakskov ved at spille sig op i Sjællandsserien og skal nu møde hold måske, som Lejre, Frederikssund, Odsherred, Helsinge, Herlufsholm og Døllefjelde. Sjællandsserien har sidste runde i weekenden og topspænding om hvem der rykker op og ned. Vi kender ikke rækken som deles op i to dele.

Dagens kamp mod uafgjort specialisterne fra Systofte (første kamp 1-1) må til Lørdagens kamp undvære stærke Jesper Stæchmann grundet karantæne.

En god for kamp til aftenens landskamp mod Serbien.

FC Nakskov længe leve…. Efter NB har været igennem en numerologJ

Kampen starter kl. 15.30 måske i regnvejr.. og kl. 17.15 er det slut i rødt og hvidt på hjemmebane.

NB ude af pokalen

jun 9, 2015 | Skrevet af: rassi

Iaften spillede NBs oprykningshold i Inge Autopark i 3. runde i pokalen mod Frem Sakskøbing og det desværre sidste runde, da NB tabte 4-1 efter 3-0 ved halvleg. Flurim reducerede efter 70 minutter til 3-1.

Træner Jan Rasmussen udtalte efter kampen, at ved stillingen 0-0 havde Benno en god chance ved at være fri igennem. Der var flere chancer i begge ender, men en fortjent sejr til Sakskøbing, hvor NB virkede lidt matte efter søndagens fejring med oprykningen.

Dermed får FC Nakskov ikke en god pokalkamp gratis inden sjællandsserien starter efter sommerferien.

Listrup vandt 3-2 i Systofte og DMI en smal sejr i Sydalliancen på 2-1.

 

FC Nakskov klar til Sjællandsserien

jun 7, 2015 | Skrevet af: rassi

NB - Væggerløse 6-0 (3-0), 30. minut 1-0 Nicolai Brogaard, 32. minut 2-0 Marcus Juliussen, 36. minut 3-0 Marcus Juliussen, 65. minut 4-0 Tobias Svendsen, 69. minut 5-0 Flurim Berisha, 70 minut 6-0 Flurim Berisha. 200 tilskuere i Nakskov Idrætspark. Dommer Alija Omerovic (ingen problemer).

Væggerløse sendt hjem med tennisnederlag

Ny trænerduo offentliggjort -

Jakob Vildenfeldt & Jan Rasmussen fælles om førsteholdet i FC Nakskov

Der var jubel i NB lejren efter dagens sejr, som gjorde holdet her før de sidste to runder er sikret oprykning...

NB kunne pludselig vinde oprykningsspillet, da Listrup og Frem Sakskøbing satte point til i gårsdagens kampe.

Anfører Johnny Ottosen havde et drøn på overliggeren i det 27. minut inden målfesten startede. Fotos: Paparazzi

Tre mål på seks minutter

NB scorede tre mål efter en halv time på en "håndfuld minutter", hvilket gjorde lettelse blandt publikum og spillere stor og man anede Sjælland forude..

 

"Julle" var den unge mand der bragte NB på henholdsvis 2 og 3-0.

 

Flurim, som ikke ses på billedet var med til at stadfæste 6-0 sejren i 2. halvleg. To mål på et minut og gode odds på ham som målskytte fremover.

Jubel billeder

Da kampen var slut var der naturlig jubel i "NAKSKOV PÅ RØVEN"..

I sekunderne efter sidste fløjt af dommer Alija Omerovic, var der champagnesprøjt købt under kampen i lokalt supermarked og billedet viser glæde og skuffelse.

Runddans som der hør og bør være når der sker en sportslig forløsning. Se måltavlen som viser fakta.. Nu kan NB spille uden nerver i sidste hjemmekamp på lørdag mod Systofte i den rød-hvide dragt og ikke en en afgørende dyst i sidste runde mod NFC i Nykøbing.

Ass træner Ronnie stående fra venstre, Anders Kjær, Mini Brogaard, Rasmus P, Mads Jørgensen (karantæneramt men klar mod Systofte), målmænd Mads Rasmussen & C. Siedentopf, Flurim, Theis Ilsø, Benno, træner Jan Rasmussen smilende på flanken. Siddende Johnny Ottosen, brormand Nicolaj, "Jord" Joachim C. Mr. Svendsen, Julle og Lasse...

og så "Breaking News" på trænerfronten...

FC Nakskovs nye trænerpar blev offentliggjort efter kampen og det bliver med rød og hvide rødder fra NB og B. Velo regi. Jakob Vildenfeldt (til venstre som dagens tilskuer) bliver makker for med Jan Rasmussen, som begge er trænere for klubbernes LF seriehold og skal stå i front for førsteholdet. Jakob har som Jan været trænere i Team Lolland regi, som mange af spillerne har været igennem.

FC Nakskovs nye trænerpar pr. 1. juli fotograferet efter dagens kamp
 
Nakskov Boldklub har 23 dage tilbage til fusionen markeres 3. juli ved en reception på Bregnevej, som bliver det nye klub barns matrikkel og en ny historie starter på fodboldfronten.
 
NBs mangeårige "GUD" formand Finn Andersen markeres af NB på fredag på KURSUS- OG VANDREHJEMMET i Branderslev ved en lille reception fra kl. 15-17 som kan ses i ugeaviserne.
 
Stort tillykke til alle...
 
og på fodboldbanen spiller Nakskov Boldklub pokalkamp på tirsdag i Sakskøbing i 3. pokalrunde

Sidste nyt..Oprykning kan blive en realitet søndag!

jun 6, 2015 | Skrevet af: rassi

NB står i en endnu bedre situation end som der står i kampprogrammet til søndagens formiddagskamp mod Væggerløse kl. 10.45

Dette skyldes lørdagens resultater, hvor Nykøbing FC vandt 2-1 over Listrup og Frem Sakskøbing spillede uafgjort mod Systofte.

Derfor kan NB ved en sejr søndag sikre oprykning til Sjællandsserien, da man ikke kan nås af Listrup og Sakskøbing grundet bedre resultater i indbyrdes kampe ved pointlighed.

Forside arkivbillede fra oprykning til DS 2012, hvor nuværende kasserer Rene Rasmussen var anfører efter sejren i Nykøbing i sidste kamp.

NB spillede uafgjort i Inges Autopark

maj 29, 2015 | Skrevet af: rassi

LF seriens oprykningspil Frem Sakskøbing - Nakskov Boldklub 1-1 (1-1). 3. minut Joachim Christiansen, 35. minut 1-1 Jakob Brandt. Gule kort: 32. minut Benjamin Hansen (NB), 71. minut Anders Kjær (NB), 85. minut Jesper Münsberg (Frem). Dommer Michael Pedersen (middel). Tilskuere: 100 i Inges Autopark

NB stadig ubesejret efter 7. runde

Rækkens nr. 1 og 2 i 7. runde delte points eller rettere tabte et i topopgøret, hvor alt spidser til i de sidste runder.

Sakskøbing og NB må begge være tilfredse efter kampen, som var højspændt igennem kampen, som ikke havde det gode fodboldspil, men en masse nærkampe, uden de store chancer.

NB startede kampen flot med et godt frispark fra midtbane strategen Joachim Christiansen - se billedet, hvor bolden sneg sig udenom muren (scorede sidste år fra samme position).

"Jord" i sin favoritposition grundet sit gode skud og teknik, denne gang var bolden også udenom muren, men målmand Tobias Rasmussen fik reddet med en lang arm og bolden i spil igen.

Sekunder efter var angrebet holdt og Joachim var manden med foden på bolden til føringen på 1-0 til vild jubel blandt spillere og de tilrejsende Nakskovitter.

Målmanden blev "Jordet" i starten af kampen. Fotos: Rassi

I løbet af 1. halvleg kom Frem bedre ind i kampen og det resulterede i kampens 2. og sidste mål , hvor Jacob Brandt tæt på mål fik skovlet bolden over mål med en del af kroppen uden om en iøvrigt velspillende Mads Rasmussen i NB målet.

Et gult kort efter ca. en halv time til Benno gjorde NB var yderligere presset før pausen.

2. halvleg uden mål blev med en masse spil der bølgende på midtbanen, som gav sporadiske målchancer. NB havde et skud på stolpen ved Benno og Flurim var også tæt på. Frem pressede også og havde et par gode forsøg.

NB fik et meget lyst gult kort til Andreas Kjær af dommer Michael Pedersen, som ikke havde en heldig aften, som blandt andet overså et straffespark til NB da en Frem`er tog bolden med hånden. Han dømte ikke frispark til målmanden først som der nok var, men det retfærdiggør ikke en fløjtelyd, som gjorde frustration på banen og udenfor.

Alt i alt dog et retfærdigt resultat som vidne og som bevarer spændingen i rækken. Forsvarer Lasse Jensen spillede sin bedste kamp i et par år og fik fortjent 11 stemmer af kammeraterne.

I slutningen af kampen fik U17 spillerne Sebastian Nielsen og Tonni Petersen debut på 1. holdet ved indskiftninger fra deres tidligere træner Jan Rasmussen.

NB har nu to hjemmekampe i træk mod Væggerløse næste søndag og så Systofte hjemme lørdagen efter.

Mon ikke slutkampen i Nykøbing FC får en betydning for oprykningen?

 

Trænerduoen Ronnie og Jan følger slagets gang.

Måltavlen sprængt.. 10- 0 nu klar til 3. pokalrunde

maj 26, 2015 | Skrevet af: rassi

DBU-pokalen 2. runde NB-MB 10-0  (7-0). 10. minut 1-0 Nicolai Brogaard Larsen,  12. minut & 18. minut 2-0 & 3-0 Benjamin Hansen, 20. minut 4-0 Marcus Ryberg Juliussen, 25. minut 5-0 Nicolai Brogaard Larsen, 28. minut 6-0 Marcus Ryberg Juliussen, 40. minut 7-0 Tobias Svendsen, 56. minut 8-0 Johnny Ottosen, 80. minut 9-0 Nicolai Ottosen, 86. minut 10-0 Mads Jørgensen. Tilskuere ca. 100 i Nakskov Idrætspark. Dommer: Nicolai Nielsen (ingen problemer).

Maribo fik Lollandsk bank...

Beno til 1-0 og 3-0. Fotos: Paparazzi.

Pokalkampen i aften var mellem de to største byer i Lolland kommune og det til en klar hjemmesejr i Nakskov Idrætspark på hele 10-0, hvilket indviede den nye måltavle som nu kan skrive to cifrede tal.

Nakskov var "aldrig på røven" for at bruge det upopulære udtryk i medier, efter en første halvleg, hvor målene faldt i en stime mod  en sagesløs offensiv keeper Andreas Stryger Hansen.

Træner Jan Rasmussen havde givet fri til midter banestrategen Joachim Christiansen og sat sig selv på holdkortet. Ude startede Mads Jørgensen (som har to karantænedage i turneringen) og angriberen Flurim Berisha. Begge kom i spil efter halvlegen, hvor Mads Jørgensen scorede et flot mål til 10-0 på hovedstød og Flurim en trussel foran uden held.

Maribo stillede med 10 med U19 alder i kampen og må roses for ikke at give helt op efter lussingen i 1. halvleg.

I den lokale hat på DBU-unionskontoret er i den lokale 3. runde. NB, Systofte, Guldborg eller Sydalliancen, B. Frem Sakskøbing, Listrup og DS holdet fra Døllefjelde tirsdag aftens resultater.

NB har nu fokus på fredagens udekamp i Sakskøbing i oprykningsspillet.

Unge Julle til 6-0 i første halvleg.

Dommer Nicolai Nielsen afviste et par gange straffesparkskendelser i løbet af kampen, men i det 41. minut var der et fløjt til 11 meters pletten og Tobias Svendsen scorede sikkert til 7-0 inden pausen.

Næste pokalrunde - trukket onsdag morgen

Tirsdag d. 9. juni spilles runde 3 og her skal NB endnu en tur til Sakskøbing og møde B. Frem, Sydalliancen møder Døllefjelde og Systofte lokalopgør mod Listrup.

NB spiller pokalfodbold tirsdag

 maj 24, 2015 | Skrevet af: rassi

Tirsdag efter pinsens helligdage er der DBU pokalen i Nakskov Idrætspark kl. 19.00.

Maribo Bk, som i turneringen spiller i LF seriens nedrykningspil er gæsteholdet.

NB ligger som bekendt i turneringen i top til Sjællandsserie plads, hvor Maribo ligger i bunden af nedrykningsspillet og har fare for at rykke ud.

I Pokalfodbold kan alt ske, men NB må tage favoritrollen i slaget om Lolland Kommune..

NB har Mads Jørgensen med på holdkortet, som fik en udvisning der skal afsones i turneringen med to kampdage.

Træner Jan Rasmussen har valgt at spare Joachim Christiansen til opgøret fredag i Sakskøbing i LF seriens oprykningsspil.

 

NB og Systofte delte i "Gryden"

maj 18, 2015 | Skrevet af: rassi

Systofte - NB 1-1 (1-1). 11. minut 1-0, 44. minut 1-1 Mads Jørgensen. Rødt kort: 45. minut Mads Jørgensen. Dommer: Sphend Shala (svingende kendelser).
 

NB stadig fire points foran nu mod B. Frem

Kampen i gryden blev nøjagtig så svær som forudset, da Systofte spillede remis mod topholdet fra Nakskov Boldklub.

Idet Listrup tabte 4-3 i Sakskøbing, tabte holdet yderligere terræn i toppen, er spændingen stadig intakt om oprykning til sjællandsserien, hvor NB næste gang skal til Sakskøbing fredag efter pinsen og det bliver med Mads Jørgensen som tilskuer, da han fik rødt kort i næste angreb efter han lige havde scoret direkte på frispark lige før halvleg.

Mads (i midten) fik "matchordre" efter liggende tumult med Systoftes målmand. Liniedommer Tommy Jørgensen tilkaldte dommerens opmærksom og redegjorde for Mads havde rørt målmanden med foden. Det fremkom ikke at målmanden havde sparket efter Mads. Rødt kort og karantæne venter. Arkivbillede fra Listrup matchen. Foto: Rassi

Systofte startede kampen med en kæmpechance som var et varsel om hvad der kunne ske og det blev virkelighed efter indlæg på hovedstød af en Systofte spiller mod målmand Christoffer Siedentopf.

2. halvleg var også intensiv, hvor Systofte flere gange havde gode kontraangreb sat igang af deres målmand, men NB red stormen af og det sidste kvarter var spilstyrende trods en mand i underskud i halvdelen af kampen, da Systoftes kræfter slap op.

 

NB satte Listrup på plads

maj 16, 2015 | Skrevet af: rassi

NB  -Listrup 2-0 (1-0). Målscorer 2 x "Mini" i 11. og 53. minut. Gule kort: 18. minut Kasper Rasmussen (Listrup), 38. minut Theis Ilsø, 85. minut. Anders Kjær, 94. minut Flurim Berischa.  Dommer Lars Jensen (jævn i svær kamp). Tilskuere: ca. 200 i Nakskov Idrætspark trods dårligt forårsvejr.

Sejr på flot gejst og holdvilje i Nakskov Idrætspark

NB har kurs imod Sjællandsserien efter sejren lørdag eftermiddag på 2-0, hvor rivalerne fra Listrup, som på papiret de seneste par sæsoner havde fået tre sejre og i år en uafgjort mod de nuværende rød-hvide.

Før kampen i år havde NB en føring på et enkelt point efter stabilitet i sæsonen og den blev idag øget til fire points forspring før NBs sidste fem kampe før det bliver til FC NAKSKOV fra 1.juli. Sjællandsserien er forude i nyt spilletøj.. Tirsdag er der ny udsat kamp i Systofte, som ikke blev afviklet grundet uvejr.

"Mini" kampens målscorer med dobbeltscoring i hver halvleg

NBs første mål i kampen, hvor holdet holdet nullet. En flot tværaflevering af Theis Ilsø til Nicolai Brogaard som afsluttede. Fotos: Paparazzi
 
Scoring nr. 2 efter samme recept

Mål til 2-0 i 2. halvleg efter en flot pasning fra Johnny Ottosens fra Joachim Christiansens kattepote fra venstre side til Nicolai Brogaards afgørende afslutning. 
 

Mads målmands fantantiske 2. halvleg

 
Mads Rasmussen blev kampens spiller og havde gode indgreb blandt andet fodparader i 2. halvleg.
 

NBs træner glad efter kampen

Holdet lavede en fælles yderst flot indsats, udtalte en tilfreds og træt cheftræner Jan Rasmusssen, som de sidste par døgn havde tænkt kampen igennem og forløsningen med det lykkedes med en sejr i topopgøret.
 
- Der er stadig ting vi kan lave bedre og vi er ikke er bedre til det næste opgør, så samme fokus skal være i Systofte på tirsdag.
 
NB havde flere muligheder lørdag for at score blandt andet havde"Mini" og evigt farlige Flurim spydspiids, som forlod kampen frustreret efter et par scoringsmuligher med et gult kort for at smide trøjen i utide, som giver korrekt gult kort i overtiden. NB havde afbud fra andet offensive Benno grundet en uges privat ferie..

NB i topopgør lørdag total højspænding

maj 13, 2015 | Skrevet af: rassi

Lørdag kl. 13.30 dyster to ubesejrede mandskaber, hvor første opgør i Listrup endte uafgjort 3-3 i LF-seriens oprykningspil, siden har Listrup spillet to kampe yderligere uafgjort mod NFC og sidst tirsdag mod Systofte. NB har sejret siden og ligger derfor nr. 1 et points foran Listrup, med B. Frem Sakskøbing på 3. pladsen henholdsvis fire og tre point bagud pladsen til Sjællandserien.

Statistikken taler i Listrups favør fra året 2014, hvor de vandt alle tre gange holdene mødte hinanden, så en kraftig revanche er til gode. Listrup vandt 3-2 i april, og i Nakskov 3-1 i maj, og fik deres tredje sejr i oktober ligeledes i Nakskov med 2-0.

NB har efter kampen følgende program Systofte (ude), Frem Sakskøbing (ude), Væggerløse (hjemme), Systofte (hjemme) og som altid NFC (ude).

God kamp ønskes til alle aktører og publikum, som vi håber bliver stort!

Kl. 15.30 spiller serie 1 også mod Listrups reservehold i Nakskov Idrætspark.

NB i front efter Listrup uafgjort

maj 12, 2015 | Skrevet af: rassi

NB spiller næste kamp på lørdag hjemme mod rivalerne fra Listrup kl. 13.30.

Tirsdag aften spillede Listrup hjemme uafgjort 1-1 mod Systofte og derfor deres tredje uafgjorte i turneringen. NB fører derfor med et point før kampen fløjtes igang, som gerne skulle samle mange tilskuere..

Systofte som vi skal besøge på tirsdag i udsat kamp.

Lidt info da resultatet ikke er indrapporteret på nettet i skrivende stund...

 

Danmarks største fodboldstævne

maj 9, 2015 | Skrevet af: rassi

Lørdag var der invasion i Knuthenborg Safaripark som lagde græs til over 230 hold med forældre og anden familie og det blev en succes trods den lidt kølige vejrudsigt og regn fra middag... Lad os i Nakskov Boldklub klappe os selv på skulderen og til de mange ledere der har skabt muligheden at spille bold blandt dyrene.

 

NB ligger nr. 1 minimum til tirsdag

maj 8, 2015 | Skrevet af: rassi

Sejren hægtede NFC lidt af i oprykningskampen

NB-NFC 3-2 (2-2). 9. minut 1-0 Nicolaj Brogaard, 33. minut 1-1 Nikolai Olsen, 36. minut 2-1 Johnny Ottosen(sraffe), , 39. minut 2-2 Andreas Kulle, 62. minut 3-2 "Jord". Tilskuere; 150 i Nakskov Idrætspark.

Nicolai Brogaard startede målsoringen efter 9. minutters spil til 1-0. Fotos: Rassi

Forside billede mål af Johnny Ottosen til 2-1 på straffespark efter 36. minutter.

Der var lagt op til en knald eller fald kamp for begge mandskaber. 

NB vandt 3-2 og er derfor førerhold i oprykningsspillet og presser Listrup max. inden de tirsdag spiller mod Systofte.

En intens spændende match, hvor alle spillere gav, hvad de magtede efter en lige første halvleg, hvor NB det sidste kvarter gav for meget plads til udeholdets vævre spillere. 

En kanonindsats af holdet blev krydret i 2. halvleg med et langskud af "Jord" til sejrscifrene 3-2 på den nye måltavle.

 

Fredags aftenkamp mod NFC

maj 7, 2015 | Skrevet af: rassi

NB ånder Listrup i nakken

NB er ubesejret i årets oprykningsspil og Nykøbing FC (NFC) har deres første sejr til gode inden fredagens kamp i Nakskov Idrætspark kl. 19.00.

NFC har spillet tre uafgjorte og tabt en kamp inden 5. runde.

I stillingen er NB et point bag efter førerholdet fra Listrup, som ligger til pladsen Lolland-Falster har i Sjællandsserien 2015/2016 (- det fordi Døllefjelde Musse forventes at få den anden LF plads ved nedrykning fra danmarksserien, hvor holdet er 13 point fra redning med 7 kampe igen).

NFC vil satse på årets første sejr og NB skal vinde for at holde trit i toppen, derfor forventes en underholdende kamp. Den programsatte kamp tirsdag i Systofte måtte aflyses grundet regnvejret med lynnedslag samt kampen ikke kunne afvikles færdig grundet mørket. Der arbejdes på ny dato for at få denne kamp afviklet.

NB er videre i DBU-pokalens 2. runde og skal tirsdag d. 26. maj møde Maribo i Nakskov Idrætspark.

Aftenens kamp aflyst grundet torden og mørke

maj 5, 2015 | Skrevet af: rassi

Tirsdag aften skulle NB spille i 4. runde i Systofte, men kampen endte med at blive aflyst.

Omkring afviklingstidspunktet var der torden og lyn i området omkring GRYDEN.

Da spillerne kørte fra Nakskov var det tørvejr, men DMI havde varslet kraftigt vejr først på aftenen på Falster (og Lolland)

Dommeren udsatte kampen en smule, men det meget grå vejr gjorde på et tidspunkt, da der ikke er kunstigt lys på stadion, at kampen ikke kunne afvikles inden det blev for mørkt.

Spillerne kunne efter bad drage mod Nakskov uden kamp.

Ny afviklingsdato skal snarest findes med unionskontoret.

P.s. webmaster har ikke kunne informere på siden før nu, da jeg deltog på Lollands Sportsråds generalforsamling i Højrebyhallen og kunne følge tordenbrag i området i løbet af aftenen.

 

TUBORGFONDET giver tilskud til nye stole

maj 4, 2015 | Skrevet af: rassi

Jan Ibsen (tv) fra Tuborgfondet overrakte mandag ved pressemøde et tilskud på kr. 40.000,- til 50 nye stole til NB´s kursus- og vandrehjem.

Et længe ønske gik i opfyldelse og bestyrer Annette Andersen siddende har taget den ene i brug, - fra det danske designfirma NORMANN COPENHAGEN v. Poul Madsen og Jan Normann Andersen. Poul er tidligere NB-spiller.

Jan Andreassen til højre husudvalgsformand  for klubhuset på Bregnevej og NB´s kursus- og vandrerhjem i Branderslev. 

TAK til Tuborgfondet, at ansøgningen blev efterkommet til glæde for gæster de næste mange år.

 

Rekordtilmelding til Giraf Cup 2015

maj 1, 2015 | Skrevet af: rassi

Arkiv 2014.

Ca. 4000 børn, forældre, bedsteforældre og andre gæster Knuthenborg lørdag d. 9. maj

Jacob Jensen fra GIRAF CUP gruppen har modtaget ca. 225 tilmeldinger ligeligt fordelt mellem 3 og 5 mands hold og mange hold fra Sjælland og København, som syntes et fodboldstævne i de smukke omgivelser i Knuthenborg Park er unik.

Eventgruppen har haft mange møder og det kræver mange resurcer for at omdanne græsområde med 24 baner til afviklingen kommende lørdag d. 9. maj. Bare parkeringsområde for ca. 1500 biler er en prøvelse.

Program udsendes i weekenden.

 

Nyt stadionur i Nakskov Idrætspark

maj 1, 2015 | Skrevet af: rassi

Nakskov Idrætspark har fået nyt kampur. Nu kan der tælles op over 9 mål, hvilket er forekommet, men sjældent i en fodboldkamp.. Det forrige var begyndt at svigte lidt i talene. Tavlen kan styres digitalt så nu kan det forekomme at der til ungdomskampe også kan styres rundt på banen og så kan der tages fotos samtidigt!Foto fra balkonen. Foto: Rassi

 

NB gik videre i DBU pokalen efter sejr Nørre Alslev

apr 28, 2015 | Skrevet af: rassi

NB videre i pokalturneringen

Flrum scorede to mål efter 0-2 ved pausen

Første runde i den lokale pokalturnering mod Idrætsparken blev tirsdag aften vundet af NB med 6-1 i Nørre Alslev, hvor NB spillede med to U17 spillere Friis og Tonni i truppen for at snuse til seniorbold senere efter deres ungdomsliv om et par år.

En klar sejr og dermed videre til 2. runde på LF.

Målscorere efter træners sms er Anders Kjær efter hjørne, Benno på straffe, Tonni scoring, Rasmus P. på saksespark samt Flurim to mål. NAB scorede direkte på frispark på kampens sidste spark

 

NB nu kun et point fra Listrup

apr 26, 2015 | Skrevet af: rassi

Flurim i fokus i slutfasen

Væggerløse - NB 1-3 (1-1) 1. minut 0-1 Benjamin Hansen, 36. minut 1-1 Straffe, 62. minut 1-2 Nicolai Ottosen, 88. minut 1-3  Flurim Berisha. Gule kort: 32. minut Tobias Svendsen (NB), 39. minut Mikkel Silding (Væggerløse) og 64. minut Nicolai Brogaard (NB).

NB vandt med 3-1 i Væggerløse søndag eftermiddag og er nu kun et point fra Listrup, der spillede afgjort 2-2 mod NFC i formiddag.

Efter en lige første halvleg med en lynscoring af Benno, var NB spilstyrende efter pausen, hvor holdet også satte fra på måltavlen og Joachim Christiansen havde et stolpeskud i det 55. minut efter frispark, som advarede hjemmeholdet at NB gik efter sejren.

Flurim sluttede med "tre i een"

I slutminutterne, hvor der stod 2-1 kom Flurim i fokus. Først brænder ham totalt fri foran mål ved at skyde over målet. Dernæst en scoring til 1-3 og i overtiden fik han tilkendt et straffespark, som han brændte.

NB snuser nu Listrup lige i hælene, hvor holdet er det eneste hold med to sejre efter tre spillerunder.

Tirsdag spiller NB igen i pokalen i Nr. Alslev og tirsdagen efter endnu en udekamp denne gang i Systofte i LF-seriens oprykningsspil.

NB gav mulighed for at "Komme ud af pomFritten"

apr 23, 2015 | Skrevet af: rassi

250 børn aktiveret onsdag fra Nakskov

DBU (Dansk Boldspil Union) har en aktivitet der kaldes "Kom ud af pomFRITTEN" - brug bolden og er for børn i skoler for klasserne 0-1-2 og 3. klasse.

Onsdag var Nakskov Boldklub vært i det skønne april vejr for førskolen samt første klasser om formiddagen for Fjordskolen afdeling Byskolen (se fotos) og eftermiddagen efter frokost for gode hjælpere for Nordvestskolens afd. Stormark alt i alt var ca. 250 børn igennem aktivitet, som skolereformen ynder og NB gav mulighed for leg igennem rollespillet med SUND frugt og kaniner og gulerødder mod Grev Mug.

Der var opstillet 9 stationer som alle kom igennem med en god oplevelse, hvor alle fik en drikkedunk og et æble tilligemed.

Nedenunder kan du se formiddagsbilleder fra Byskolens deltagelse (fotos paparazzi)...:-) En dag med leg i højsædet...

Vi takker NB-arrangøren Rune Follemand Nielsen og alle hjælperne på dagen - I gjorde en forskel!

Et lille galleri fra en god dag...

 

NB med i seriens top efter sejren i aften

apr 21, 2015 | Skrevet af: rassi

NB - Frem Sakskøbing:  2-1 (2-1) 1-0. 18. minut Johnny Ottosen (straffe), 1-1 30.minut Mickey Jacobsen,35.minut 2-1 Flurim Berisha, 64. minut Rødt Kort Henrik Petersen (Sakskøbing). Tilskuere 150 i Nakskov Idrætspark.

Anfører Johnny Ottosen bragte NB foran på straffespark efter 18. minutters spil efter Nicolaj Brogaard blev nedlagt i straffesparksfeltet af Frems målmand Tobias Rasmussen. Fotos: Paparazzi.

NB burde have lukket kampen før med slutning i spænding

NB var toneanivende i første halvleg uden det kom til mange chancer, men halvlegen var den hvor kampens scoringer faldt.

Efter føringen til 1-0, hvor mange tilskuere gerne ville have at Frems målmand blev udvist tolkede kampens dommer Tommy Jørgensen korrekt, at der var frispark og dermed straffe og ikke en oplagt chance, da bolden ved hændelsen var ved at trille ud over baglinien.

Frems Mickey Jacobsen udlinede efter en halm times spil efter målmand Mads Rasmussen i en presset situation fik bokset ud til Frem spilleren som afsluttede til 1-1.

Flurim blev spillet fri mellem Henrik Petersen og Theis Jørgensen og bragte kammeraterne i front til 2-1 som også blev slutresultatet.

2. halvleg

Kampen bølgede lidt frem og tilbage efter pausen, hvor NB havde flere forsøg på at lukke kampen itdligt på en af chancerne som blandt andet Benjamin Hansen havde på et godt skud, som målmand Tobias Rasmussen i flyvende stil reddede og ikke mindst Flurim Berisha, der havde et par situtioner, hvor den ene friløber var den største, men ingen af chancerne resulterede i yderligere mål. Frem havde et par gode forsøg der kunne have ændret resultatet, men kampen ebbede ud med gule kort til slut, hvor begge hold i periode var med en mand i underskud. Derudover et rødt kort til anfører Henrik Petersen som stemplede Joachim Christiansen, som blev takseret til udvisning af Tommy Jørgensen.

Hæder til speakerpar

NBs nye formand Jesper Kristensen i midten.

Bent Svendsen og Mogens Sørensen blev før kampen for tro tjeneste i mange år i maskinrummet bestyrelseslokalet ved balkonen i klubhusets 1. sal. Der har de i mange år stået for tjansen at informere publikum om diverse ting om det har været til divisions-, danmarksserie eller nu LF seriefodbold. De blev begavet med en kurv med lækkerier samt blomster til fruen derhjemme, der i mange timer har måtte undvære deres mand når der var bold i Parken... Rassi tager over hen imod FC Nakskov fra PR-gruppen.. Foto: Walle

 

 

NB hentede point i Listrup

apr 11, 2015 | Skrevet af: rassi

NB hentede et godt point lørdag i premieren

LF serie oprykningsspil; Listrup - Nakskov Boldklub 3-3 (3-1). 1-0 (straffe, 2-0, 2-1 Nikolai Ottosen, 3-1, 3-2 Benjamin Hansen, Joachim Christiansen 3-3.


Så er spillerne endelig på græs igen og kampen endte uafgjort 3-3 i Listrup, hvor NB var spilestyrende igennem kampen.

Efter rapport fra træner Jan Rasmussen, sygemeldte assistenttrænern Ronnie Rasmussen var alene afsted orienterede om  Flurim Berischa havde et stolpe skud efter 5 minutters spil.

Et tyndt dømt straffespark første gang de var i målmand Mads Rasmusens felt gav føringen til 1-0 og kort efter 2-0 til Listrup efter selvmål af Joachim "Jord", Nikolai O  reducerede til 2-1 efter flot solotur og godt spark, hvor Listrup fik øget føringen et minut før pausen efter passivt forsvarspil.

Efter pausen

Benno reducerede efter pausen på en omstilling fra eget målfelt og i samarbejde med bl.. Flurim og så et hug direkte på frispark fra Joachim direkte på frispark, hvor der mangler 20 minutter i en intens kamp.

Jan var tilfreds med NB var det spilstyrende hold, hvor Listrup levede på mand mod mand dueller.

Resultaterne i weekenden gør ind til nu NB stadig er tre points bag øvrige tophold og har næste runde B. Frem Sakskøbing hjemme, som vandt mod NFC i premieren.

 

NB klar til kamp mod favoritter

apr 10, 2015 | Skrevet af: rassi

Så starter turneringen om oprykningsspillet og NB starter lørdag eftermiddag mod rækkens favoritter i Listrup.

Vi er klar til kampen trods en smal trup, udtaler træner Jan Rasmussen som vil give et vigtigt fingerpeg i stillingen fra dag 1.

Benno er klar, hvor Lasse Jensen i jubelseance i Sakskøbing i efteråret er yderst tvivsom grundet skade, Arkiv. Rassi

NB vandt sidste træningskamp før premieren

apr 2, 2015 | Skrevet af: rassi

Tobias Svendsen var målscorer i 3-1 sejren Skærtorsdag middag på kunstgræsbanen over B. Frem Sakskøbing. Øvrige målskytter var Joachim Christiansen og David Kiemer.

En udmærket kamp som er den sidste træningskamp inden turneringspremieren lørdag efter påsken i og mod førerholdet Listrup af LF seriens oprykningspil. Arkivfoto mod NFC.

 

Artikel fra UGEAVISEN om angående formand

mar 28, 2015 | Skrevet af: rassi

Klik her for at se artikel fra UGEAVISEN:NB vandt stort i træningskamp

mar 13, 2015 | Skrevet af: rassi

NBs LF seriehold vandt en storsejr fredag aften og viste forskellen mod Sølleated i aftenens træning kamp mod Søllested IF med cifrene 16-1.

Turneringen - oprykningsspillet - åbnes med udekamp mod førerholder Listrup lørdag d. 11. april og efterfølgende hjmmekamp Lørdag D. 18. april mod LFC. Sæsonens sluttes af 19. juli i NYKØBING mod NFC

 

FCN født i aften

mar 12, 2015 | Skrevet af: rassi

Breaking "positiv" news for fodbolden i Nakskov

Aftenens 2. ekstraordinære general i Velovænget blev med 36 fremmødte medlemmer til en enstemning beslutning for fremtiden, at nedlægge B. Velo som klub og fusionere med Nakskov Boldklub.

Dermed er FC NAKSKOV gravid og forventet/bestemt fødsel 1. juli 2015 uden kajsersnit.

Nu skal der arbejdes intens yderligere for at få tingene til at fungere i forårs månederne på Bregnevej 57.

 

 

Firkantturnering endte med straffesparksafgørelse

mar 7, 2015 | Skrevet af: rassi

Finalen endte med straffesparksafgørelse efter NB og Bispebjerg spillede 2-2 efter 2-1 ved halvleg i ordinær tid. Nicolaj Ottosen udlignede direkte på frispark efter Bispebjerg havde bragt sig foran tidligt i kampen og Benno bragte NB foran 2-1 efter frispilning.

Bispebjerg scorede i denne fire gange mod NB´s to straffesparksmål. Benno og Mads brændte fra 11 meter pletten, så kampen endte 4-6.

Benjamin Hansen bragte NB foran 2-1 i slutningen af første halvleg. Fotos: Paparazzi.
 
 
NB havde chance for scoringerne, her et hug fra Benno, hvor målmand Brian Hansen viste hvor han er opdraget i ungdomstiden med en flot redning.

Horslunde blev nr. 3 efter 6-1 sejr i tabernes finale mod Søllested.

 

Senior weekend - opdateret

mar 6, 2015 | Skrevet af: rassi

Nakskov Boldklub har lørdag en firkantturnering for LF serien med gæster fra Bisbebjerg (se forside billede) og lokale hold Søllested og Horslunde.

Kampene afvikles fra formiddag til sent eftermiddag med 2 x 35 minutters afvikling på kunstgræsbanen.

Kl. 10 Bispebjerg - Horslunde    5-2

Kl. 11.30 NB - Søllested        4-0

Kl. 15.00 Taber første kamp - Taber første kamp   Horslunde - Søllested  6-1

Kl. 16.30 Vinder kamp 1 - Vinder Kamp      NB - Bispebjerg  4-6 efter straffer

Bispebjerg har mange tidligere NB medlemmer, som har overnatning på NB´s Vandrer- og kursuscenter et par døgn- velkommen gutter!

Følgende spiller fra Vestlolland deltager:

Sean Gomes: Holdleder (knæskadet og er stoppet) - tidligere NB Ungdom og NB Senior

René Nørgaard Stourup (Tidligere Petersen) - tidligere NB Ungdom og NB Senior

Berat Gashi: Tidligere Team Vestlolland ungdom og NB Senior

Brian Ottosen: Tidligere NB Ungdomg og NB Senior

Brian Hansen: Tidligere NB Ungdom

Mikkel Christensen: Tidligere Team Lolland Ungdom

Jonas Carstensen: Tidligere NB Ungdom og NB Senior

Anders "Uffe" Petersen: Tidligere SIF ungdom og Rudbjerg og Birket Senior

Kasper Larsen: Tidligere NB Ungdom og NB Senior

Yderligere spillere som desværre ikke kunne deltager er:

Danni Carstensen: Tidligere NB Ungdom og NB Senior

Rasmus Jørgensen: Tidligere NB Ungdom og NB Senior

Mikkel Prins: Tidligere NB Ungdom og Velo Senior

 

Konstitueringer i NB og Velo havde x-traordinær generalforsamling samtidig

mar 3, 2015 | Skrevet af: rassi

NB havde bestyrelsesmøde mandag d. 2. marts nr. 1 efter Finn Andersen afgik som formand og med Jesper Kristensen ved bordenden på 1. sal på Bregnevej 57. Nedenunder kan ses konstitueringslisten.

I Velovænget var der samme aften x-traordinær generalforsamling som vedtægterne foreskriver om opløsning af B. Velo og sammenlægning af Nakskov Boldklub til navnet FC NAKSKOV pr. 1. juli 2015. Her var 36 fremmødte ALLE for dette forslag, hvilket gør der skal endnu en Velo-samling i stand igen som vedtægter foreskriver, som er indkaldt til Torsdag d. 12. marts, hvor simpelt flertal afgør forslaget.

Hjemmesiden vil have en historie om dette hurtigst efter!

Konstitueringslisten i NB:

Næstformand: Torben Pedersen

Sekretær: Rune Follemand Nielsen

Forretningsudvalg: Jesper Kristensen, Torben Pedersen, René Rasmussen, Peter Walbjørn, Jan Andreasen og Ivar Rasmussen.

Husudvalget: Jan Andreassen

Nakskov Sportsråd: Jan Andreassen og Finn Andersen

Nakskov Idrætscenter: Jan Andreassen, Jørgen Husted Madsen og Jacob Jensen

DBU: Rune Follemand Nielsen

DBU-LFBU: Jesper Kristensen, Peter Walbjørn og Rune Follemand Nielsen

Stadionudvalget: Finn Andersen, Jan Andreassen, Jacob Jensen og Jørgen Rassi Rasmussen

Lienlund/Festudvalget: Jan Andreassen, Jesper Kristensen, Ivar Rasmussen og Peter Walbjørn

Sponsor- og PR udvalget: Jan Andreassen, Finn Andersen, Peter Walbjørn, Jørgen Rassi Rasmussen og Morten Andersen

Team Lolland udviklingssprojekt: Jan Andreassen, Jørgen Rassi Rasmussen og Ivar Rasmussen

NB/Velo ungdomsgruppen. NB´s repræsentanter: Morten Andersen, Rune Follemand Nielsen, Robin Gustavsen, Jannik Gustavsen, Jacob Jensen, Henrik Christensen, Jesper Volmer og Steen Madsen

Juridisk konsulent: Torben Groth Madsen

Indendørs fodboldudvalg: Jacob Jensen og Jørgen Rassi Rasmussen

DBU Lolland-Falster repræsentanter 2015:                                                                                                                                           

Børnegruppen 5 - 12 år : Jesper Kristensen                                                                                                                                              

Ungdomsgruppen 13 – 18 år: Rune Follemand Nielsen                                                                                                                                   

Uddannelsesudvalget: Jacob Jensen                                                                                                                                                      

Dommerudvalget: James Nielsen

 

NB besejrede NFC

mar 1, 2015 | Skrevet af: rassi

Benno til 2-0 får listet bolden over mållinien. Fotos: Rassi

NB vandt 2-1 over NFC´s LF seriehold lørdag efter på kunstgræsbanen efter en målløs første halvleg.

De første 45 minutter var en chancefattig lige kamp, hvor målmændene ikke blev presset synderligt.

I 2. halvleg åbnede Joachim Christiansen med et godt skruet hjørnespark, bolden havde nøjagtig den vinkel med bananskrue at den blev svær for NFCs målmand og endte i målet til 1-0.

Jan varslede mere offensivt spil efter pausen

Træner Jan Rasmussen varslede mere offensivt spil i pausen trods smal trup og her blev hurtige Benjamin Hansen udfordret og kunne udnytte sin hurtighed, som sprintende fra forsvaret og gav et par muligheder, hvor den ene endte med mål.

Næste weekend er der en firkantturnering i Nakskov med sjællandske Bispebjerg som har et godt dusin tidligere nakskovitter med Kasper Larsenved trænerroret. Derudover deltager Søllested og Horslunde og alle hold mødes til fællesspisning lørdag aften i cafe` 1919.

NB i dobbeltopgør

feb 21, 2015 | Skrevet af: rassi

LF serien spillede fredag aften mod Horslunde, hvor Benno scorede NB´s to mål og Gert Andersen nettede Horslundes mål til slutresultatet 2-3. En kamp der godt kunne have gået NB´s vej, da Flurim Berisha havde mulighed for mål som straffeskytte men brændte tilbuddet.

Lørdag var Døllefjeldes DS hold på besøg og det blev til et uafgjort resultat 2-2 efter 0-1 ved pausen. Mini scorede to mål i anden halvleg inden DMI fik reduceret i en træningskamp, der var lidt hårdt spillet.

 

Så starter træningskampene for seniores

feb 20, 2015 | Skrevet af: rassi

NB´s to bedste senior hold spiller træningkampe i weekenden.

Fredag aften kl. 19.30 spiller LF serien på kustgræsbanen kl. 19.30 mod Horslunde. Før denne kamp har serie 1 sat Team Lolland U17 i stævne (kl. 18.00).

LF serien har i weekenden dobbeltarrangement under den nye træner Jan Rasmussen, da Døllefjeldes danmarkssriehold er kampklar kl. 13.30.

Team Lolland U17 har ligeledes dobbeltarrangement under ny træner Hans Henrik Krølls ledelse, hvor Vordingborg er gæster med kampstart kl. 12.00

 

Stor majoritet i Velo og NB for fusion

feb 19, 2015 | Skrevet af: rassi

Et x-traordinært stort fremmøde til årsmødet i NB. Foto: Rassi
 
Lettelse på Bregnevej og i Velovænget

Torsdag aften var der ordinære generalforsamlinger på Bregnevej og i Velovænget i Nakskovs to fodboldklubber.

Et spændende punkt på begge var et forslag om fusion pr. 1. juli i år.

Det blev begge fremlagt - tilfældigt - samtidigt lidt før kl. 20 og blev imødeset med stor spænding i begge lejre, hvor der blev sms´et sammen.

Der har i et halvt år været arbejdet på en fællesplan, som bl.a. blev fremlagt for nylig for medlemmer i Nakskov Teatersal.

Derfor blev det et sjældent tilløbstykke til generalforsamlingerne, hvor der var 84 stemmeberettigede i NB´s Cafe 1919 og 58 i Velovænget.

Finn Andersen afholdte en kortere beretning om året som var gået og det blev hans sidste efter adskillige generalforsamlinger igennem en glorværdig karriere som frivillig. Fotos: Rassi

FC Nakskov tæt på realitet

Begge klubber har forskellige vedtægter og derfor vidste man på forhånd ,at der i NB skulle være 3/4 flertal for en fusion, hvorimod i Velo skal to flere generalforsamlinger for en nedlæggelse af klubben, hvis det blev vedtaget pro en fusion og det blev det med stort flertal i begge klubber.

I NB stemte 77 medlemmer for, 6 var imod og en blank stemme.

I Velo stemte 57 stemte for og 1 imod..

Det udløste stor glæde i begge lejre, hvor B. Velos formand Jørgen Petersen og næstformand Henrik Ovi Jørgensen kom til eftersluk på NB´s kursus- og vandrerhjem i Branderslev, som kan blive fælles eje!

Jørgen Petersen afholdte en positiv tale om processen og fortalte at der indkaldes til nye samlinger i Velo d. 2. og 12. marts 2015. Pejlingen er lagt om en fællesklub.

NB valgte ny formand

NBs formand Finn Andersen havde varslet ikke var i spil til den nye bestyrelse og derfor skulle der vælges ny formand og det blev uden modkandidater Jesper Kristensen, som afgav sit kandidatur som ungdomsformand til Morten Andersen.

I NB afgik desuden James Nielsen som mangeårigt bestyrelsesmedlem og her blev Rune Follemand Nielsen indvalgt.

Hæder

Finn Andersen fik for sidste gang uddelt pokaler og hæder til følgende:

Stjernepokalen - Jørn Gasse Kristiansen

Gentlemenspokalen - Henrik Christensen

Kurt Hansen pokalen- Nicolai Møller

Årets senior spiller - Benjamin "Beno" Hansen

Pr- prisen - Morten Andersen

Ungdomsformand Jesper Kristiansen uddelte:

Årets ungdomspiller - Joachim Christiansen "Jord"

Årets målmand - Magnus Rasmussen (her uddelte Piotre Stanislav, som søn til afdøde Stanislav, som var kommet hjem fra Polen). Magnus for 2. år i træk.

Tillykke til alle.

 

 Et udsnit af fremmødte til generalforsamlingen.

 

Efter generalforsamlingen blev der igen klapsalver til NBs tidligere formand Finn Andersen, som har gjort et kæmpe arbejde i klubben. Mon ikke der kommer en reception i foråret fra bestyrelsens side, selv om han ikke selv ønsker dette. Finn slap i aften "fri" som formand  - NB´s "Mandela" nu er presset væk,som man har kunne mærke på ham den seneste tid. Kan nu leve videre på minderne og han ønsker held og lykke til den nye generation på fodboldfronten.

 

Tipper - bordet med applaus.

Nyt kamptøj i FCN?

OBS! Grundet tekniske problemmer med fotografens udstyr er der ikke flere egnede billeder til offentligheden i denne historie, desværre!!

p.s NBs forretningsfører Ivar Rasmussen havde aftalt med kasserer Rene Rasmussen han fremlagde NBs regnskab og da det er en meget vigtig ting for foreningen kunne et regnskabsoverskud kun glæde de fremmødte og foreningens øvrige medlemmer.

Tak til alle fremmødte og medlemmer iøvrigt og håbet om en god ny fodboldsæson!

 

Fastelavn hos sponsor Kvickly

feb 16, 2015 | Skrevet af: rassi

I bidende kulde trodsede ca. 60 børn m. voksne det kolde udevejr, da Kvickly arrangerede den årlige fastelavnsslåning. Flotte udklædninger blev dækket af overfrakker og det forstod man godt. Katte konge og dronninger blev fundet, hvor der også var en fastelavnsbolle til de mindste samt juice.

På forsiden de garvede fastelavns hjælpere Rune Follemand, Martin Jepsen og Rassi fra NB som sørgede for afviklingen praktisk.

 

Hæder til medlemmer af forældreforenings bestyrelse

feb 16, 2015 | Skrevet af: rassi

Fredag aften afholdte NB´s forældreforening generalforsamling i Cafe 1919. 

Ud over en god omgang oksesteg til ca. 20 fremmødte, og et god check til moderklubben på kr. 32.000,-, brugte formand for NB Finn Andersen en formandsbeslutning ved at hædre klubbens nr. 81-82-83 og 84 i form af ægteparret Lissi og Jens Andersen, Ebbe Rasmussen og kasserer i forældreforeningen Johnny Ottosen, som hver fik hædersnålen af NB.

 

NBs sidste generalforsamling?

feb 10, 2015 | Skrevet af: admin

Det er vigtigt som medlem at tage stilling til fremtiden og derfor opfordres så mange som muligt at deltage i Finn Andersens måske sidste beretning som mangeårig formand af Nakskkv Boldklub på generalforsamlingen torsdag d. 19. februar kl. 19.00 på Bregnevej i Cafe 1919`.

Forældre har stemmeret ift til at repræsentere deres børn under 18 år som er medlem.

En historisk aften, hvor B. Velo har en samme i Velovænget.

På billedet ses formand Finn Andersen overrække en pris fra sidste års generalforsamling til Kato, måske er disse pokaler/ priser historie senere på foråret?

Informationmødet forløb tilfredstillende

feb 4, 2015 | Skrevet af: rassi

2015 kan blive et skelsættende år for de to boldklubber Boldklubben Velo og Nakskov Boldklub, som efter planen slår folderne sammen pr. 1. juli.

Styringsgruppen, som det seneste halve år har afholdt adskillige møder var parat til at informere om planerne og på bedste pædagogisk vis med overhead blev det forelagt for ca. 110 deltagere i den store teatersal i Nakskov.

Et lidt skuffende fremmøde, hvor gode ledere og få forældre - ingen spillere brugte muligheden.

Planen er, at begge klubber har generalforsamling samtidigt Torsdag d. 19 i uge 8, hvor punktet selvfølgelig er på som forslag.

Hvis medlemmerne vil er det planen at en ny klub opstår i Nakskov under navnet FC Nakskov.

Tanken er at styringsgruppen i overgangen vil være overgangsbestyrelse inden 1. ordinære generalforsmaling for FCN.

Dagen før 1. juli vil klublogoerne på de to respektive klubhuse nedtage deres nuværende logoer fra facaden og andre steder på matriklerne. Der er forhandlet løsninger med Lolland kommune om fremtiden. Der er mulighed for evt. lejeaftale en overgang af Velovænget for senior og damebold.

Nyt iøvrigt er tanken om at få etableret et U19 hold under Team Lolland.

Efter en drikkepause var spørgelysten ikke stor, hvilket må være tegnet at styregruppen har gjort deres arbejde, nu er det op til medlemmerne på generalforsamlingerne.

Lidt billedsekvenser med undertekster:

Ole Jørgensen til højre fra B. Velo/Team Lolland var infotaler siddende en del af styregruppen ungdomsformændende Ole Jazz og Jesper Møvs stående NB´s seniorformand igennem mange år Torben Pedersen. Fotos: Paparazzi.

Torben Pedersen med headset forklarede baggrunden for samarbejdet og ønsket om en ny klub - FC Nakskov.

Nakskov FC´s nye logo blev præsenteret med det gamle byvåben fra tidligere Nakskov kommune og det blå og røde farver fra klubberne som omkransning.

Ole Jørgensen forklarede "Hvorfor gør vi det"!

Jesper Møvs og Torben Pedersen informerede om organisationsmodellen

De ca. 100 fremmødte var spredt i den store sal.

Den anden del af styregruppen der har gjort et stort forarbejde. Til venstre Rene Rasmussen fra NB, formand af Velo Jørgen Pedersen, Henrik Jørgensen fra Velo, Jan Andreassen fra NB, Ivar Rasmussen og Peter Walbjørn fra NB yderst til højre.
 
Helle Sekula var lykkens gudinde som sekretær af styregruppen og afslørede kamptøjet en tyrkisblå trøje og mørkeblå shorts og strømper i samme farve.
 
 
I pausen fik NB´s nuværende formand Finn Andersen igennem mange år en sludder med Thomas Østergård som var formand i B. Velo et par år før Jørgen Petersen tog over enige om det gælder fremtidens unge i området. Et historisk billede for to fremtrændende personli

Informationsmøde Onsdag i Teatersalen

feb 2, 2015 | Skrevet af: rassi

NB og Velo vil lave nye mål - sammen. Arkivfoto: Rassi

Informationsmøde onsdag d. 4. februar kl. 19.00 i Teatersalen

Boldklubben Velo og Nakskov Boldklub er nu klar til et offentligt møde på Onsdag, hvor repræsentanter fra begge klubber vil præsentere arbejdet med fusuonstankerne, der er blevet arbejdet med det seneste halve år.

Det er et fælles ønske fra begge klubber at fusionen har formål at styrke og udvikle fodbolden på vestlolland.

Samarbejde har der været i mange på igennem Team Lolland (siden 2005) og siden sommeren 2014 har ungdomsafdelingerne været slået sammen.

Mød derfor frem og få information om, hvad der skal tages stilling til på månedens generalforsamlinger i klubberne (uge 8).

 

Giraf Cup 2015

jan 25, 2015 | Skrevet af: massaro

Igen i 2015 arrangeres der i samarbejde med Knuthenborg Safaripark Giraf Cup. Det er lørdag den 9. maj 2015.

Der kan også tilmeldes via http://staevner.dk/staevne/9271/giraf-cup.aspx

 

 

Ronnie Rasmussen assistent for LF-serien

jan 22, 2015 | Skrevet af: rassi

 Ronnie Rasmussen

Jan Rasmussen har fået tildelt en assistenthjælper til LF-serien. Tidligere målmand igennem flere år Ronnie Rasmussen har lavet en halvårlig aftale som også indebærer han er holdleder for holdet. Arkivfoto: Rassi

 

Senioropstart tirsdag kl. 18

jan 17, 2015 | Skrevet af: rassi

På tirsdag d. 20. januar Kl. 18.00 starter NB´s aktive seniorafdeling op med træningen til sæsonens anden halvdel. Nye som gamle medlemmer er velkomne udtaler sportschef Peter Walbjørn til webaster.

Trænerne Jan Rasmussen, Robin Gustavsen og Jacob Lejre Jensen er klar til en omgang vintertræning på kunstgræsbanen.

 

Repræsentantskabsmøde DBU-LFBU

jan 11, 2015 | Skrevet af: rassi

Lørdag d. 10. januar afholdte DBU-LFBU repræsentantskabsmøde i Bangs Have i Maribo og her blev leder Jørgen Rassi Rasmussen fra Nakskkov Boldklub hædret med "Gør en forskel - pris", som filialdirektør Susan Søgren fra Jyske bank, Nakskov afd. som uddelte med dette en check, blomster og en statuette til væggen i det private som et bevis.

Foisidebillede er formand for DBU-LFBU Gert Lundgaard og direktør for DBU Claus Bretton-Meyer afholdte et inspirende inlæg om DBU og de udfordringer, der er i svær tid uden deltagelse i EM og WM,. DBU som måtte trimme organisationen af samme grund, men har mange visioner og Claus gav et inspirerende indspark til fodboldens folk og virkede ikke som "en slagter eller arrogrant", som visse medier har givet  offentlighedenndtryk af.., - tværtimod.

26 af 43 mulige klubber var repræsenteret i Bangs Have.

 

Så blev det endelig 2. juledag

dec 27, 2014 | Skrevet af: rassi

Der blev spillet, kæmpet, grinet, frustration over præstationer og meget mere - 2. juledag til det traditionelle indefodboldstævne for 45 hold, hvoraf de 16 var spillere der kaldes oldboys, da de er over 33 år, som kaldes Team Lolland CUP.

I løbet af dagen var der et talstærkt publikum udenfor banderne og godt besøg i cafe NIC til eftersluk til efter midnat inden weekenden.

Vinder af old boys rækken blev "Venner Hjem" stående bagerst fra venstre Jørgen Nielsen, Gitte Nielsen (hustru til holdkammeraten Anders), Peter Walbjørn, Anders Nielsen og Peter Ottosen.

Zuruck zum Bierstrasse - knælende- tabte finalen til venstre Anders Jørgensen, Thomas Erichsen, Kim Madsen, Jakob Olsen, Mads Madsen og Jacob Larsen. Foto:Paparazzi.

Finalerunden havde fire hold i finalerunden midt på aftenen, hvor CELEBS vandt suverænt med tre sejre og godt spil. Fra venstre Rasmus Jørgensen, Joachim Wagner, Mathias Olsen, Mads Jørgensen og Johannes Madsen. Alle tidligere NB medlemmer der gør det godt i Danmark. Foto: Paparazzi.

Vi ses om et år - forhåbentligt - godt nytår til alle.....

 

Juleafslutning i Nakskov Idrætscenter

dec 22, 2014 | Skrevet af: rassi

NB/Velo holdte juleafslutning søndag i Nakskov Idrætscenter årgangene blev blandet og det gav nogle gode kampe i 7 timer. Over to omgange blev alle beriget med en slikpose og ønskede hinanden glædelig jul og på gensyn i det nye år.

Samtlige fremmødte fik også et infobrev med hjem om fremtiden for de to klubber.

Til forældre og spillere i Nakskov Boldklub og Boldklubben Velo

Julen og nytåret står for døren og det er tiden til at se tilbage på 2014 og se frem mod 2015.

I 2014 er der sket meget nyt for ungdomsspillerne i Nakskov Boldklub og Boldklubben Velo.

Nakskov Boldklub og Boldklubben Velo har i 2014 haft, en positiv dialog om sammenlægning af de to klubber. Denne dialog er så fremskreden, at der i starten af 2015 vil blive afholdt generalforsamlinger hvor der vil være afstemning om sammenlægning i de to klubber.

Ungdomsafdelingerne er allerede godt på vej i samarbejdet, da alle ungdomshold pr. 01.08.14 blev til fælleshold under betegnelse NB/Velo. Dette samarbejde er kun lykkes ved stor indsats fra spillere, forældre, trænere og ledere i de to klubber. Dette arbejde vil NB/Velos ungdomsgruppe gerne takke alle for.

I 2015 håber NB/Velos fælles ungdomsgruppe, at sammenlægningen bliver gennemført og vi får et godt fundament for ungdomsfodbold i Nakskov.

Der vil blive afholdt et informationsmøde fælles for begge klubber, hvor alle medlemmer er velkommen til at komme og høre om fusionen. Vi håber i forældre vil komme og deltage på jeres børns vegne. Mødet afholdes onsdag d. 4. februar 2015 kl. 19.00 i Nakskov Teatersal. Så sæt kryds i kalenderen allerede nu.

NB/Velos ungdomsgruppe opfordre alle forældre til, at følge udviklingen i jeres børns klubber og samtidig deltage ved de respektive klubbers generalforsamlinger, således at sammenlægningen kan gennemføres til gavn for fodboldspillerne i Nakskov.

Samtidigt vil NB/ Velo ungdomsgruppen benytte lejligheden til at ønskes alle en rigtig god jul og et godt nytår.

Med sportslig hilsen

NB/Velo Ungdomsgruppen  

 

Socialt komsammen

dec 7, 2014 | Skrevet af: rassi

Lørdag mødtes"gamle" NBére i deres klubhus fra ungdommen. Det var junior og ynglingespillereanno 1978, som mødes som tradition til lidt bold og anden underholdning på Bregnevej. Det foregår iøvrigt hvert andet år.. Fraflyttere ser hen til denne kom sammen..

På billedet bagerst ses: Hvide Ebbe Hansen, Karsten, Henrik Extra Post, Henrik Gregersen, Fiis, Claus Blomsterbjerg, Peder P, Søren Brammer, leder Tipper, Jenner, Kim Dara og Bjarne.. Forrest Ole Frøen, Peter Ingemann, Bondemand Morten, Johnny og Otto som ikke er et næsehorn, men stadig lokal! og Hribar Der var afbud fra få på dagen, hvor er Saabye og Kim Nico måske på WC?... Foto: Rassi

 

Jan Rasmussen cheftræner for NB fra nytår

nov 11, 2014 | Skrevet af: rassi

Jan Rasmussen bliver Nakskov Boldklubs nye cheftræner for Lolland-Falster serie holdet fra nytårskiftet, som overtager arbejdet fra Peter Kamper Hansen og Kent Skovdam som trænerpar, der i efteråret har været team for holdet og som af tidsmæssige årsager ikke ville forlænge aftalen på det halve år med klubben.

Jan Rasmussen er spottet igennem hans arbejde det seneste 2 og halveår med Team Lolland U17 holdet, hvor der er blevet gjort et godt stykke fodboldhåndværk.

Derfor opsiges arbejdet med Team Lolland U17 holdet et halvt år før aftaleudløb, men Team Lolland får en kvalificeret i Hans Henrik Krøll (læs senere på Team Lolands hjemmeside) efter aftale.

Jan Rasmussen fejredes af U17 holdet  i sidste runde inden sommerferie med lufttur i 2013, da en sejr i foråret mod/i Køge grundlagde oprykning til mesterrækken. Foto: Rassi

Jan har ligeledes i samarbejde med U17 holdet sikret oprykning til mesterrækken fra nytår 2015 og leverer derfor den udfordring der ønskes af alle. Det var grundet Ringsted i sidste spillerunde slog Haslev, da dumme pointtab var årsagen efter ellers overlegen kampstyrke, når alt gik vel!

Der er fra seniorregi lavet en halvårlig aftale i første omgang med udfordringen om oprykningspillet til den nye bedste række under SBU.

Jan Rasmussen har sin baggrund i den rød-hvide dragt som ungdoms- og seniorspiller og efter støvlerne blev lagt på hylden været trænerassistent i B. Frem blandt andet.

2. holdet  (serie 1) fortsætter med Jacob Lejre Jensen og Robin Gustavsen ind til sommeren 2015.

Det er ingen hemmelighed at B. Velo og Nakskov Boldklub igennem efteråret har arbejdet på fusionsplaner og hvis det lykkedes med medlemmers godkendelser på generalforsamlingerne i februar 2015, så vil der fra 1. august været født en helt ny fodboldklub i Nakskov og B. Velo/NB være positiv historie for fremtiden.

En ny fodboldklub fødes med nyt navn og spilledragt, hvor aktiviteterne vil være omkring Bregnevej 57.

Nakskov forenes forhåbentligt snart. Billedet er fra en træningskamp tidligere på året, hvor Joachim Christiansen "Jord" fra U17 holdet være i nærkamp mod målfarlige Visar Krasniqi (Velo), sandsynligt spiller de i foråret sammen i rødt og hvidt i foråret, da Visar er set til træningspas de sidste par uger i NB inden nye kampfarver og navn forvandles til sommmeren 2015. Foto: Rassi.

 

Talenttræf

nov 1, 2014 | Skrevet af: rassi

Der var afbud for talentfinalespillerne fra 1989, men glædeligt gensyn fra spillere som bor diverse steder, men aldrig glemmer deres fortid. Eftermiddagen spillede de mod Velos old Boys på kunstbanen apropos fusionsplaner og selv med et nederlag var humøret højt blandt deltagerne. Lørdag aften er der fin spise med mad fra fru Stage og mon ike der snakkes minder!!! Foto; Rassi

 

 

Talenterne har 25 års træf

okt 30, 2014 | Skrevet af: rassi

Lørdag mødes talentholdet fra 1989 til 25 års træf i NBs klubhus. Holdet er sat til kamp og senere hygge, hvor holdet mødes kl. 13.00 til "taktikmøde", kamp kl. 15 mod Velos old boys, og senere mad og hyggesnak om dengang holdet vandt talentfinalen med 8-7 over Vejle Boldklub med en formidabel målmand i Rene Siedentopf mellem stængerne.

 

Nakskovs "El Classico" endte remis

okt 25, 2014 | Skrevet af: rassi

LF serien Nakskov Boldklub - Velo 3-3 (2-3) i Nakskov Idrætspark. 3. minut 0-1 Visar Krasniqi.19. minut 0-2 Visar Krasniqi, 29. minut 0-3 Visar Krasniqi, 32. minut 1-3 Flurim Berisha (straffespark), 42. minut 2-3 Flurim Berisha (straffespark), 60. minut 3-3 Flurim Berisha. Gule kort: 35. minut Kemal Peskovic (Velo), 42. minut Nikolaj Svendsen, 88. minut Casper Matsson (Velo) gult, rødt.  89. minut Christoffer Siedentopf (NB) Gult kort  90. minut Lasse Jensen. Tilskuere:  ca.150. Dommer: Tommy Jørgensen (kun synlig problemer med en kendelse til slut).

Hattrick af Visar og Flurim, god stemning, to straffespark, dramatik i slutminutterne med røde kort, uafgjort et varsel til lokal fodboldens fremtid!

Lokalopgøret, som måske er det sidste opgør mellem de to klubber i turneringen grundet fusionsforhandlinger om ny fællesklub pr. 1. juli 2015 endte uafgjort 3-3 i årets sidste runde i LF serien. Holdene kan dog møde hinanden i pokalturneringen.

Det var Velos topscorer Visars show i første halvlegs den halve time med tre flotte mål, som bragte Velo i en flot position med hans målnæse på banen og NB var i knæ kun hjulpet senere af to korrekte dommerkendelser fra Tommy Jørgensen, med to straffesparkskendelser til hjemmeholdet, som Flurim Berisha sikkert score på og derfor var kampen åben igen inde  pausen.

NB måtte undværre Joachim Christiansen, da han blev fodskadet efter et hændeligt frispark midt i 1. halvleg.

Velo havde sine problemer igennem kampen og var næsten kun 10 spillere på spillepladsen i perioder endog 9 på et tidspunkt lige før pausen.

NB havde sine chancer igennem kampen, men skarpheden manglede for Benjamin, Dani og Flurim især, som på en normal dag havde givet mål. Holdet har statistisk næsten 5 mål i snit i halvårets første 10 kampe.

2. halvleg trak Velo sig tilbage på banen og havde ikke den skarphed fremad som i første halvleg. Men en spændende kamp blev det til sidste slutfløjt.

Byklubberne spillede uafgjort og et varsel til den kommende fodboldfremtid.

Flurim fik to straffesparkschancer i 1. halvleg og lavede en "Laudrup" til 2-3 ved et loob mod målmand Mads Palm. Fotos: Rassi

Flurim scorede eneste mål i 2. halvleg efter en opfølgning til udligning 3-3 og hans hattrick var i hus,

NB havde igennem kampen flere målchancer, men skarpheden manglede.

Rolig kamp fik dramatisk slutning

Kampen stod 3-3 på måttavlen, hvor der blev vist to røde kort. Casper Mattson - Velo - blev efter to gule kort udvist af dommer Tommy Jørgensen i slutminutterne. Kort efter fik Visar en friløber, hvor NBs målmand Christoffer Siedentopf tog kampen op og udenfor straffesparksfeltet kom i konfrontation om bolden, som blev takseret til et frispark af Tommy Jørgensen, som efterfølgende måtte søge råd af sin liinjedommer Michael Pedersen, som afgjorde dommerens taksering at målmand Christoffer skulle udvises for handlingen, som mange på stadion så som ikke konfronterende altså ingen berøring på åstedet. I samme spilstop fik Lasse Jensen fortjent et gult kort for brok og upassende sprogbrug.

Christoffer i frustration mod Michael Pedersen som liniedommer, som anvistehan skulle udvises!. Nicolai Brogaard overtog derfor målmandstrøjen de sidste minutter af sidste kamp i år.

 

Historisk kamp lørdag, måske?

okt 24, 2014 | Skrevet af: rassi

Årets sidste kamp – lokalopgør mellem de røde og hvide

Måske historisk sidste kamp mellem NB og Velo lørdag KL. 15.30   VI SES

Sidste runde i første halvdel af LF-serien er et vaske ægte lokalopgør mellem to Nakskov klubber, som måske spiller deres sidste opgør i historien, hvorfor?

Klubberne er som de fleste er bekendt med i en fusionsfase om sammenlægning fra 1. juli 2015. Det kræver dog generalforsamlingsbeslutninger i februar 2015 jvf. klubbernes vedtægter. Bestyrelserne har begge nedsat et udvalg der p.t. i et stykke tid arbejder intensivt på dette.

På ungdomsfronten er der fra efteråret fælleshold i alle aldre og tanken bag er at skabe en storklub i Nakskov for byens børn, unge og voksnes fremtid.

Det var det ene perspektiv for det måske er sidste opgør mellem de røde og hvide..


Det andet aktuelt er, at turneringen efter de næste 90 minutter bøjes i neon med et op- og nedrykningspil.
NB er sikret blandt de bedste 6 hold i turneringen og B. Velo skal spille i nedrykningsspillet.
Holdene tager deres points med over i ny forårsturnering, men halveres.

DBU-LFBUs særlige bestemmelser: De 6 øverste hold går i oprykningsspil forår 2015, hvor de tager halvdelen af point med over.Ved ulige antal point rundes op. De seks nederste hold går i nedrykningsspil forår 2015, hvor de tager halvdelen af point med over. Ved ulige antal point rundes op.

Speciel spænding som kan ses af stillingen, at der skal findes det 6' hold til opryknings- og nedrykningsspillet og her er Horslunde og Væggerløse lige med 14 point før sidste runde. Væggerløse har på papiret det nemmeste opgør mod og i Nordfalster, hvor de grønne fra Horslunde skal til NFC.

I ønskes et godt lokalopgør og tak for sæsonen til alle omkring afviklingerne, spillere, ledere, trænere, dommertrioer, forældreforening, kontrollører, speakerboks, pressen og ikke mindst publikum.

 

NB vandt i hektisk kamp

okt 18, 2014 | Skrevet af: rassi

LF serien: Horslunde Boldklub - Nakskov Boldklub 1-2 (0-1) 37. minut 0-1 Benjamin Hansen, 77. minut 0-2 Flurim Berischa, 79. minut Morten Bonde. Gule kort: 57. minut Søren Hansen & 85. minut Morten Madsen, (begge Horslunde).  Dommer Jesper Christiansen (svær kamp at dømme). Tilskuere 70 i Horslunde Stadion.

Benjamin Hansen åbnede målscoringen ved et direkte frispark udenfor straffesparksfeltet i venstre side som overlistede Horslundes målmand Rune Rasmussen. Fotos: Rassi

Mere dramatik end godt spil

Kampen fik den korrekte vinder, hvis man ser på mål muligheder i lørdagens sidste hjemmekamp for Horslunde, som var handicappet holdsmæssigt, da Jonas Larsen havde karantæne og Per Andersen der under opvarmningen fik problemer i en øvelse med sit ene knæ.

Som det oftest er i lokalopgør er det en intens affære og det var det også i eftermiddag mellem de grønne og røde. Ingen af holdene fik vist godt fodboldspil - den tunge bane bød på mange nærkampe og tabte bolde, flere gange var spillernes fodboldknopper ikke forberedt til opgaven.

Det blev derfor en kamp med mange konfrontationer og der havde domnmeren Jesper Christiansen sin vanskelige opgave med assistance af liniedommerne Mike Czuba og Leif Pedersen.

Nærkampe som spillere i mange tilfælde syntes skulle være dømt anderledes, men som tilskuer blev der brugt mere mund blandt spillere og nogle blandt tilskuerene end at se indad og egne præstationer! Frustration var et kodeord.

NB havde største målmuligheder

Igennem kampen var de største muligheder til NB ved især Benjamin, Mini-Brogaard og Joachim, men alle muligheder blev uden resultat og derfor blev det en kamp der kunne vippe. Især kunne NB ikke føle sig sikker efter 0-2 føringen fra en flot Flurim afslutning fra 25 meters afstand i venstre side af banen, da den gennemrutinerede Horslunde streteg Gert Andersen viste sine færdigheder og med sine kendte finter fik kampen i højst  spændingsniveau igen et kvarter før tid.

Kampen havde grundet afbrydelser over fem minutters ekstratid.

Det blev en god lørdag for NB, da Listrup tabte mod NFC og i forårsspillet, hvor der teknisk overføres points der halveres ikke har så meget afstand til øvrige fem hold, der afhænger dog også i, at der sejres i det absolutte lokalopgør i Nakskov på Lørdag mod byvennerne fra B. Velo i Idrætsparken i Nakskov.

Velo udspillede chancen i eftermiddag for at være blandt top 6, da holdet hjemme spille 6-6 i tenniscifre og hvor Visar Krasniqi nettede 6 kasser. Imponerende.

Horslunde har nok forspildt muligheden for at være i TOP 6 foråret 2015 efter nederlaget, da bejlerne Systofte og Væggerløse søndag spiller mod henholdsvis Maribo og Toreby, som er uden sejre i turneringen og derfor kan overhale Horslunde inden sidste LF-runde kommende weekend inden vinterpausen.

I kampen mod Horslunde havde NB sine bedste kræfter i forsvarene Rasmus Pedersen, Anders Kjær Christiansen, Lasse Jensen samt midtbane Tobias Svendsen på midtbanen som evigt kæmpende, men en samlet god holdindsats på en dag, hvor spillet ikke var flydende.

 

NB havde flere muligheder til scoring her topscorer Benjamin der valgte en forkert skudretning mod målman Rune Rasmussen i 2. halvleg

Fifa 2015 i cafe 1919

okt 10, 2014 | Skrevet af: rassi

Kære ungdomsmedlemmer

Der er mulighed  i Jeres efterårsferien uge 42 fra kl. 14.00- 16.00, i hverdagene for at prøve det nye spil FIFA 2015 i Cafe 1919, som klublokalet hedder i NBs klubhus.

Først til mølle.. Ta` en kammerat med... Lidt NB underholdning.., hvis I har lyst... og tid..!

NB´eren i digitalt bibliotek

okt 10, 2014 | Skrevet af: rassi

Bo Nilsson er nu blevet færdigt med et stort arbejde med at forvige historiske blade på nettet. Foto: Rassi

”NB’eren” har været produceret siden 1948, men desværre stoppede produktionen af bladet i 2007. Sideløbende har der været et årligt tillæg til Extra-Posten fra 1989-2008 (dette scannes ind i kommende tid).

For at klubbens historiske kampe og oplevelser ikke går i glemmebogen, er det derfor besluttet at scanne bladene og oprette et digitalt bibliotek på NB’s hjemmeside, som klubbens fantastiske følge til enhver tid kan gøre nytte af. Arbejdet med de mange blade har været gjort af flere gange og Bo har arbejdet med bladene fra årgang 1968 og frem.

Bladene vil enten afleveres til biblioteket som er ved at lave en database over hvad de ligger inde med eller lokalhistorisk arkiv.

OBS! Der er mulige mangler i årgangene, men dette skyldes manglende materiale så er der nogen der ligger inde med de manglende blade, låner vi dem gerne til indscanning samt opload på hjemmesiden. Vi leverer selvfølgelig lånte blade tilbage såfremt dette ønskes.

Listrup stadig ubesejret efter besøg i NB

okt 9, 2014 | Skrevet af: rassi

NB - Listrup 0-2 (0-1). 30. minut 0-1 Søren Damgaard, 50. minut 0-2 Martin Christensen. Gule kort: 72. minut Rasmus Pedersen (NB), 75. minut Mathias Jørgensen (Listrup), 88. minut Flurim Berischa (NB). Dommer Tommy Jørgensen (glimrende). Tilskuere i Nakskov Idrætspark: 200

Halvleg med høj intensitet

Kampen var imødeset med stor spænding, da det var to hold der samlet havde et snit på 8 mål til eget favør inden kampen i 9. runde af årets turnering.

1. halvleg blev en topkamp værdig med offensivt spil fra begge parter og fart over feltet uden dog de store chancer foran målmændene Ronnie Rasmussen (NB) og Kasper Rasmussen (Listrup).

NB havde et par forsøg der endte udenfor målrammen inden Listrup ved et hjørnespark efter en halv times spil blev resolut headet ind fra en udækket stopper Søren Damgaard, bag sagesløs rutinerede Ronnie Rasmussen.

NB var dermed i baghjul.. 

2. halvleg tabte intensitet med Listrup som spilstyrende

Listrup kom foran med 2-0 efter 5 minutters spil efter pausen ved Martin Christensen, som fra spids vinkel i straffesparksfeltet mod Bregnevej flot fik bolden vinklet over en sagesløs fremstormende Ronnie Rasmussen, som ville skærme skudchancen. Flot afslutning.

Var kampen nu afgjort? - håbet var, at NB som målsøgende hold kunne komme tilbage. Nej det skete ikke effektivt, da Listrup fik spil overtaget med flot defensiv og kørte kampen hjem.

Det sidste kvarter blev NB ramt af en advarsel til forsvareren Rasmus P. og dermed i mandskabsunderskud, som ikke gjorde det mere NB-venligt, blev dog tre minutter efter fulgt op af en Listrup advarsel til Mathias Jørgensen og dermed lige i spilfeltet i slutfasen.

NB frustrationerne blev desværre igen straffet få minutter før tid, da Flurim fik gult kort efter benspænd, der ikke "var" nødvendigt og kampen fusede ud med Listrup som sejrherre, som må siges var en fortjent vinder af kampen og stadig ubesejret i LF-serien.

Det var årets første kamp uden NB scoringer!

Næste kamp er ude mod Horslunde inden lokalopgøret mod B. Velo, begge hold kæmper for at komme med i top slutspillet i foråret.

 

10 mål på Inges Auto Park

okt 4, 2014 | Skrevet af: rassi

LF serien B. Frem - Nakskov Boldklub 5-5 (2-2) 16. minut 0-1 Dani Delelovic, 1-1 Nikolaj Lohse, 21- Henrik Strømberg, 44. minut 2-2 Joachim Christiansen, 2-3 Benjamin Hansen, 2-4 Benjamin Hansen 70. minut 3-4 Kasper Krøyer, 77. minut 4-4 Nikolaj Lohse, 80. minut 5-4 Micky Jacobsen, 89. minut 5-5 Benjamin Hansen. Tilskuere: 80, Inges Auto Park. Dommer: Michael Skaarup (svær kamp at dømme). Gule kort: 22. minut Jeppe Holm (Frem), 44. minut Dani Delelevic (NB), 44. minut Jesper Münsberg (Frem), 46. minut Morten "Turbo" Jakobsen (Frem), 83. minut Henrik Petersen (Frem).

Hattrick af Beno i sidste minut

En yderst målrig kamp endte med en lige fordeling af 10 pletskud, så begge fik et point på kontoen i en medrivende fodboldkamp i flot efterårssol i Sakskøbing. Det var NB og Frems første uafgjorte kamp i sæsonen i topskriden.

Dani Delilovic åbnede målfesten med en scoring tæt på målmand Tobias Rasmussen i det 16. minut. Fotos: Rassi

Kampen blev en intens fight, hvor målcifrene viser kampen bølgede frem og tilbage. 

NB kom foran ved Dani. Kampjubilar med flotte 450 kampe Nikolaj Lohse reducerede til 1-1 med en flot flugter og kort efter bragte Henrik Strømberg med et hovedstød Frem i førerposition.

og så inden halvleg var Joachim i en frisparkssituation, som fotografen havde dagens oplevelse at forvige...

Et lignende frispark havde teknisk gode "Jord" tidligere i første halvleg som desværre endte på overliggeren.

Prøv at se billedserien minutet før halvleg og fornem selv... vinklen siger alt..

SÅDAN.... 2-2 på dette bananskud.

10 dårlige NB minutter fra 2-4 til 5-4

I anden halvleg stod NB lavt i forsvaret og overlod spillet mere på Frems præmisser efter to Beno scoringer i starten af halvlegen gik der lidt koldbrand i kampen. Dani kunne endda have øget tomålsforspringet, da hans skud kantede trekantsammenføjningen.

Frem kom fremad og fik på små ti minutter vendt et truende nederlag til sejr med en intensivt fremmarch. I et par af scoringerne var målmand Christoffer Sidedentopf for passiv i modydelse.

Beno til 2-3 fra spids vinkel.

2-4 følt skud fra Benjamin fra kanten af straffesparksfeltet.

Dagens målskytter i jubelscene efter Benos scoring til 2-4

Af med hatten for Benjamin - HATTRICK - til slutfacit 5-5.

NB viste at man også kan score mange mål også mod tophold.

Næste kamp er topopgør mod Listrup i Nakskov på torsdag d. 9. oktober.

 

Endnu en storsejr til NB

sep 25, 2014 | Skrevet af: rassi

LF-serien Nakskov Boldklub - Maribo Boldklub 9-2 (2-2). 5. minut 0-1 Simon Johansen, 29. minut 0-2 Daniel Christensen, 36. minut 1-2 (selvmål) Daniel Christensen, 38. minut 2-2 Nicolai Ottosen, 46. minut 3-2 Benjamin Hansen, 49. minut 4-2 Dani Delilovic, 68. minut 5-2 Dani Delilovic, 69. minut 6-2 Nicolai Brogaard,, 81. minut 7-2 Marcus Juliussen, 90. minut 8-2 Benjamin Hansen (straffe), 91. minut 9-2 Dani Delilovic. Gule kort: 43. minut Ebubekir Erdal (Maribo), 53. minut Lasse Jensen (NB), 67. minut gult/rødt Ebubekir Erdal (Maribo), 69. MB-spiller?. Dommer: Sphend Shala: Glimrende.Tilskuere ca. 80 i Nakskov Idrætspark.

Det blev - igen - til en storsejr i årets turnering for de "røde" i torsdagens lyskamp, men det så det ikke ud til efter 1. halvleg (2-2)  

Maribo var bestemt kommet til Nakskov for at ændre deres stilling i rækken uden sejr i sine første seks kampe. De viste god attitude som gav pote ved at chokstarte efter bare 5. minutter med føringsmål og da Nicolai Ottosen brændte et straffespark begået mod Benjamin Hansen i det 27. minut, ved at sparke på stolpen mod Maribos bedste spiller målmanden Jimmy Jensen i sin bedste alder over 50 år, som havde flere gode indgreb igennem hele kampen, hvor afslutninger fra NB susede forbi målet. Respekt!

- og så bare to minutter efter slog Maribo til igen efter et forsvarskiks, hvor Alexandro Oulangji (kaldet Bendji - tidligere NB medlem) fulgte bolden op mod målmand Christoffer Siedentopf, som parerede, men Daniel Christensen fik skudt bolden det sidste stød ind til 0-2. Chok... NB fik inden pausen rettet lidt op på stillingen først efter et selvmål og et par minutter efter scorede Nicolai Ottosen til remis inden pausen. Maribo fik en spiller udvist i 10 minutter før pausen og det var nok afgørende for en forrygende 2. halvleg. Kampen kunne sagtens have endt med et to cifret sejrsresultat, hvor snittet er 6 mål efter halvdelen af sæsonen er igang og det er mere end godkendt.

Angrebsparret Dani og Benno spillede hinanden indbyrdes de første minutter i 2. halvleg og så stod der 4-2, som blev platformen for storsejren grundlagt.

Lasse Jensen fik gult kort for brok efter et frispark begået af Anders Kjær udenfor straffesparksfeltet uden det kom til at koste dyrt. Maribo fik udvist Ebukir Erdal efter to gule kort og spillede resten af kampen med en grøn mand mindre og det blev en mere efter endnu et gult kort i en kamp der ikke blev spillet i en hård atmosfære.

Dani Delilovic scorede hattrick i 2. halvleg og Benjamin med to scoringer blev grundlaget for storsejren på 9-2, hvor de to sdidste mål blev scoret i de sidste to minutter af de to målsøgende spillere.

NB havde stolpeskud ud over straffesparket ved Joachim Christiansen og et brag af et hovedstød ved Lasse Jensen i sidste minutter, som tog overliggeren med bold i kurs nedad. Det ærgrede den gode Lasse, i en kamp, hvor der var plusser til Anders Kjær, Dani, Benjamin og Nicolai Møller, som spillede en god kamp både i forsvaret og med det offensive. NB var i aften ramt af afbud fra Rasmus Pedersen.

Dani viste sin målfarlighed i 2. halvleg med sit hat-trick. Fotos: Rassi

Næste kampe er ude mod Frem Sakskøbing og så hjemme mod Listrup, to kampe der vil vise, hvor holdet står i forhold til andre tophold på Lolland Falster.

 

NB fandt 4 mål i grusgraven

sep 20, 2014 | Skrevet af: rassi

LF serien Systofte - NB 0-4 (0-1). 41. minut 0-1 Benjamin Hansen, 65. minut 0-2 Nicolai Brogaard, 80. minut 0-3 Benjamin Hansen, 83. minut 0-4 Dani Delilovic. Gule kort: 30. minut Lase Jensen & 92. minut Patrick Johansen. Dommer Jesper Christiansen: Ingen problemer. 80 tilskuere i Gryden.

Efter en kampmæssigt lige første halvleg blev fårene skilt for bukkene efter pausen, hvor NB spillede mere direkte mod et defensivt orienteret hjemmehold og øgede pauseføringen til en klar 4-0 sejr.

Første halvleg var fattig for målchancer indtil fire minutter før pausen, hvor Benjamin Hansen fyrede et boldmissil afsted og uden chance for målmand Eli Poulsen.

Et missel skudt afsted uden afsender i fotografens linsebredde, så målskytten måtte tages i jubelsituationen efterfølgende:

Benno omfavnes af medspillere. Fotos: Rassi

Brogaard missel nr. 2

Nicolai "Mini" sendte et godt følt skud afsted og øgede føringen til 2-0 tyve minutter ind i 2. halvleg.

Glade medspillere efter målet

 

Efter pausen blev NB spillet mere direkte og spillede rundt. Holdet blev yderligere bevægelig og samtidig trak Systofte sig tilbage på banen eller rettelig ikke støttede angrebet nok som ofte var en enmandshær i form af anfører Jacob Stæchmann.

Missel nr. 3 kom som lyn fra klar himmel, da Benjamin scorede sit andet flotte langskudsmål til 0-3 søndag ti minutter før kickoff uden fotografens opmærkomhed.

Dani fik straffesparksretten og scorede sikkert mod Systoftes målmand til 4-0. Benjamin var blevet fældet i det kriminelle felt

NB var aldrig truet i kampen i en god atmosfære, da Systofte ikke havde anden end en afslutning på Christoffer Siedentopfs mål i overtiden, hvor det var stolpe ud, men kampen havde fået sin rette vinder for længst.

NB har en rigtig god målscore på plussiden og har ikke lukket mange mål ind, som rækkens bedste på denne front.

Næste kamp er Torsdag d. 25. september kl. 19.00 hjemme i Nakskov Idrætspark mod bundholdet Maribo, der endnu mangler en succesoplevelse.

 

Måltavlen sprængt 11-1 mod Sydalliancen

sep 11, 2014 | Skrevet af: rassi

LF-serien NB - Sydalliancen 11-1 (7-0). 10. minut 1-0 Flurim Berischa, 19. minut 2-0 Dani Delelovic, 29. minut 3-0 Nicolai Brogaard, 30. minut 4-0 Benjamin Hansen, 33. minut 5-0 Tobias Svendsen, 40. minut 6-0 Nicolai Ottosen, 42. minut 7-0 Benjamin Hansen, 48. minut 8-0 Dani Delilovic, 52. minut 9-0 Dani Delilovic, 60. minut Dani Delilovic, 90. minut Drilon Hajdari, 91. minut 11-1 Benjamin Hansen. Advarsel: Daniel Bornemann, Sydalliancen. Dommer: Jesper Christiansen: Ingen problemer. Tilskuere: 100 i Nakskov Idrætspark.

Storsejr mod stakkels Sydalliancen

NB var i målhumør i første halvleg med syv scoringer, flere flotte mål imellem, så et hattrick af Dani Delilovic på 12 minutter i starten af 2. halvleg slog sejren totalt  tocifret fast. 11-1 den gamle måltavle kunne ikke følge med.

Dani blev aftenens mand med sine fire scoringer ialt og med til at NB har en flot plus score. Benjamin er også i hopla i øjeblikket med tre scoringer i aften og især et flot et til 7-0.

Dani til 2-0 i det 19. minut og dagens spiller. Fotos Rassi

Det var kattens leg med musen. NB var hele kampen spillestyrende og trods en massivt pres i starten blev der først taget hul på scoringerne efter 10. minutter med den første oplagte chance til tilbagevendte Flurim, som måtte sidde karantænedag over mod NFC.

NB har tidligere i år vundet stort på hjemmebane, og modsat sidste hjemmekampkamp mod Toreby faldt der også flere mål i 2. halvleg. En ny udvikling på holdet.

Beno var også i bold-hopla med scoring til holdet

Efter kampen var der selvfølgelig glæde i NB-lejren og trænerne Kent/Kamper arbejder videre med spillerne mod næste opgør mod Systofte på udebane i næste weekend,

Luk