Menu

U17 landskamp i Nakskov

rassi
27. august 2016 kl. 01:15
Elitefodbold i Nakskov tirsdag d. 6. september

U17 landsholdet spiller to testkampe mod Montenegro, som forberedelse til den kommende EM kvalifikation i Ungarn.

Første opgør finder sted på OK + Stadion på Bregnevej tirsdag d. 6 september kl.18.00 – der vil være is til børnene, tryllekunster for børnene sponsoreret af Børnekulturpuljen i Lolland Kommunen og mulighed for at vinde en landsholdstrøje mm.

Torsdag d. 8. september mødes de to hold igen på Enelco Arena i Nykøbing kl. 17.00. Der er fri entre` til begge opgør.

 U17 landsholdet er nykårede Nordiske mestre og tæller mange dygtige spillere fra årgang 2000. Spillerne kommer fra de største klubber i landet og flere af dem træner allerede med i Superliga trupperne. Så der vil være masse af talent og seværdigt fodbold i vente.


Landstræner Per Holm (har været træner i Nakskov Boldklub) har stor tiltro til sit hold og udtaler, at de har et stærkt udtryk. ”Holdet spiller meget modent og kan samtidigt spille seværdigt fodbold med stor intensitet”. DBU ser meget frem til at vise landsholdsfodbolden frem i Nakskov og Nykøbing og håber på stor opbakning til de danske talenter.

FC Nakskovs formand Jesper ”Møvs” Kristensen har igennem et stykke tid været snorholder for arrangementet, blandt andet vandes banen i øjeblikket efter sommerens tørke og andre ting skal være på plads med nationalmelodier i speakertårnet o.s.v. alt i samarbejde med Lolland Kommunes Park- og Vej.

Vi opfordrer iøvrigt klubbens medlemmer til at bakke arrangementet op, hvor dagens træninger er aflyst, da klubhuset bliver fyldt med diverse!

Lokale Daugbjerg har sponsoreret Danske Flag til alle publikummer og der vil omdeles et program i samarbejde med bl.a. FT gruppen/Extra posten, der også annoncerer efter sponsoraftale om tiltaget de næste par udgivelser!

FC Nkskov hjemmesiden bringer i næste uge endnu en historie om diverse omkring landskampen i Nakskov bl.a. om opvisnings forkamp på kunstgræsbanen mellem dele af Lolland Byråd og Nakskov Handel og Erhverv mod lokale veteraner og andet nyt!

DBU-Lolland Falster fylder 110 år og i forbindelse med U17 landskampen i Naksksov har unionen arrangeret en særlig sammenkomst for områdets formænd og andre i et telt der opsættes ved atletikstadion for ca. 100 deltagere.

Nakskov Web-TV optager iøvrigt kampen til DBU brug!

Vi glæder os til alles besøg!