Menu

U17 landskamp på OK+ Stadion

image De 2 nationalmelodier spilles
rassi… privat foto
06. september 2016 kl. 19:05
Danmark vandt 2-0

U17 venskabslandskamp på OK+ Stadion Danmark- Montenegro 2-0 (1-0). Tilskuere ca. 900.

Rammerne på Bregnevej var perfekt med masser af publikum, en super bane bla. ordnet af Park- og Vej, godt vejr, trylleri uden for banen og indenfor, musikalske trommerytmer fra Lollands Musikskole under kampen, gode grill tilbud fra cafeen, gratis is til børnene i pausen og en masse frivillige fra FC Nakskov til diverse opgaver. Nakskov Web TV optog kampen (som når det er redigeret vises på hjemmesiden), fair play på banen, to danske scoringer - en i hver halvleg. Superspeak på både nationalt og internationalt sprog. Gensyn med landstræner Per Holm, som var DS træner i Nakskov Boldklub for tyve år siden. Han må have tænkt et par tanker!

Pøj pøj med kampen på torsdag i Nykøbing kl. 17 og i kvalkampene i Ungarn om en måned.

Før kampen blev der spillet en kamp på kunstgræsbanen mellem veteraner fra tidligere Nakskov Boldklub og Rudbjerg mod Nakskov Handel og Erhverv med gæste spillere fra Lollands byråd, der spillede en halv time på stor bane og politikerne vandt – sagde ”de” (Læs: borgmester Holger S. Rasmussen og kultur og fritidsudvalgsformand Heino Knudsen). 3. halvleg blev klaret i klubhuset på 1. sal i Hall of Fame, som er et historisk rum for Nakskov Boldklub og B. Velo. Her hyggede holdene sig et par timer med lidt at spise og drikke og masser af snak .

Klubhuset var før, under og efter kampen fyldt med VIP personer og scouts og DBU Lolland Falster markerede sin 110 års fødselsdag med ca. 50 indbudte i cafeen, hvor DBU toppen også var til stede. Der var stor ros fra disse for afviklingen og rammerne.

Mon ikke vi har lagt et ”æg” til at få endnu en ungdomslandskamp og ikke vente 4 år, som var sidste gang de rød/hvide var i Nakskov….. nu er det Hummel med røde trøjer og røde shorts.

Vi takker sponsorerne  Daugbjerg som leverede rød og hvide flag, FT gruppen for annoncer i Folketidende og Extra Posten for at gøre opmærksom på eventen med annoncer og program på dagen. Nakskov Handel og Erhverv som støttede trommeshowet fra Lolland Kommunes Musikskole. Super samarbejde med klubbens vandrerhjem som leverede mad til pressen, VIP personer, scouts og til spillerne i "Hall of Fame".

Desuden KÆMPE STOR TAK til alle hjælpere fra FC Nakskov der gjorde det hele muligt med markering af vores by med endnu en event i Byjubilæumsåret.