Menu

U19 Landskampe på OK + Stadion

image
rassi
02. september 2019 kl. 22:54

Fredag d. 6. september og mandag d. 9. september kan du komme gratis til landskamp fodbold i Nakskov.

En U19 årgang træningsturnering afvikles over fire dage på Lolland-Falster med Danmark som vært og deltagende nationer som Wales, Sverige og Norge i Nykøbing og Nakskov.

Størst interesse for lokalbefolkningen på Lolland bliver i Nakskov fredag d. 5. september, hvor Danmark møder Wales kl. 17.00 på OK plus Stadion, udtaler Jørgen Rassi Rasmussen fra FC Nakskov.

De kommende talenter til fremtidens landshold og superliga fodbold kan ses i denne træningsturnering før holdet skal spille Europa kvalifikationskampe i november i Danmark mod Finland, Færøerne og Frankrig. Før disse kampe skal holdet til Irland og spille venskabskamp.

Vi er glade for, at samarbejdet mellem Dansk Boldspil Union-Lolland Falster og Lolland Kommune har udmøntet sig i, at vi får mulighed for at få lidt rødt og hvidt til byen igen, hvor vi fredag er sikret dansk deltagelse og Nykøbing får landsholdet om mandagen, så kampen i Nakskov mandag d. 9. september er vakant, hvem der mødes kl. 15.00 i Nakskov i træningsturneringen. Wales bliver sandsynlig deltager igen mod enten Sverige eller Norge. Hvis Sverige så er der et større set-up med et TV-selskab fra landet.

FC Nakskov bruger ca. 50 frivillige på dagene og forventer ca. 600 tilskuere til kampen mod Wales om fredagen og færre tilskuere mandag, hvor Danmark ikke er aktør. Ærgerligt er det er efter skoletid, der var oplagt at bruge som skole som aktivitet nævner Jørgen Rassi Rasmussen fra FCN.

Park- og Vej i Lolland Kommune har lovet banen er trimmet til afviklingerne blandt andet vandet i tørken og så kan vi bare håbe på Indian summer-september supervejr, og der uddeles dannebrogsflag til de første 300 børn og barnlige voksne sponsoreret af Daugbjerg for at skabe en festlig ramme.

Vi ses på Bregnevej!!

Luk