Menu

Tidligere NB spiller solgt til England

image Elias fotograferet fra balkonen på Bregnevej som 15 årig. Foto: Rassi
rassi
12. august 2016 kl. 21:54
Elias skiftede som 15 årig til HB Køges akademi og nu til Newcastle United

Nakskov har via de tidligere klubber B. Velo og Nakskov Boldklub - de seneste 10 år før etablering af fusionsklubben FC Nakskov (2015), hvor der var etableret et holdsamarbejde kaldet TEAM LOLLAND mellem Nakskov klubberne, Horslunde Boldklub og Rudbjerg skabt flere spillere, som via talentarbejdet har skabt talenter i andre klubber i Dansk fodbold.

Spillere i aktion

Fx. Simon Stage i Boldklubben Frem stadig spillende, Johannes Madsen nu i Fremad Amager (pt. skadet) tidligere FC Midjylland. Mads Pedersen (FCM akademi og solgt til Norge samt mange u-landskampe), har indstillet sin karriere, Rochester brødrene Marc og Lee, som igen er samlet i 1. divisonsklubben HB Køge med succes efter korte visit i andre klubber. Desuden er Joachim Wagner, som en af de få der er skiftet til Nykøbing FC i ungdomsårene haft succes som seniorspiller og profil i 1. divionsklubben

Stort tillykke og vi glæder os som ledere i Nakskov med at være leverandøre som bidrag til dansk fodbold.

Dagens positive nyhed

Elias Fritjof Sørensen, 16 år, er efter et trænings ophold i den engelske Newcastle United, som rykkede ned sidste år fra Premiere Liaque til Championship har lavet en skriftlig aftale i 3 år med Newcastle og som må være SUPER for Elias og glæde tidligere trænere og ledere i NB.

Tillykke til Elias og forældre og STORT held og lykke med opholdet, hvor Elias skal bo hos en værtsfamilie.

Økonomisk er der selvfølgelig en overgangs sum til HB Køge og ud over andre aftaler, vil der ifølge DBU regler blive et mindre afkast til FC Nakskov ifølge Bosman-sagen, som giver ungdomsklubber en procentdel for deres arbejde og det skader ikke i FC Nakskovs budget.