Menu

Kunstgræsbanen er udvidet med 1300 kvadratmeter

image rassi
rassi
21. oktober 2018 kl. 21:35
rassi

FC Nakskov har på vegne af Lolland Kommunes kunstgræsbane fået finansieret området ved A. E. Hansensvej via GRØN ORDNING, som var en pulje der kunne søges via afkast vinge-projekter på Lolland. Ansøgninger sidste par år over et par gange har muliggjort, med god hjælp af Park- og Vej i Lolland kommune v. leder Bent Hansen, at området nu har fået 1300 kvadratmeter kunstgræs med plads til 4 børnebaner, der nu kun mangler mål. Se billedet til højre fra luften!

Udvidelsen er en glæde for de udøvere der benytter banen, primært fra oktober til april (normalt vinter måneder), så der kan trænes mere på det indhegnede område og et plus ligeledes når der spilles træningskampe, især i weekender kan der varmes op på det nye område og derfor optimere kampafviklinger.

Den oprindelige 11-mandsbane har næste år 10 års fødselsdag og ifølge driftsleder Bent Hansen fra Park- og Vej skønner at der i løbet af de næste 2-3 år skal have et nyt græstæppe anlagt, som løbende vedligeholder området med granulat et par gange om året.

Luk