Menu

OK Plus stadion får hektisk boldstart på efteråret

image Stadion har i året fået en opgradering og reklameskilte sættes op på et nyt grundfundement . Foto: Paparazzi
rassi
14. juli 2018 kl. 22:57
Besøg af Nykøbing FC grundet baneproblem i Nykøbing

FC Nakskov har fået sponsoraftalen med OK udvidet i kommende sæson, så opvisningsbanen på Bregnevej 57 har samme navn som foregående år. OK Plus Stadion.

Nykøbing FC (NFC) har store problemer med at få hjemmebanen klar til Deres kampe i starten af sæsonen og har derfor henvendt sig til FC Nakskov og Lolland kommune - Park og Vej- om afviklinger for to kampe i DBU-pokalen og NordicBet Ligaen.

FC Nakskov ville derfor gerne hjælpe områdets flagskib og lægge bane til i denne kritiske situation Nykøbing FC står i.

Park- og Vej i Lolland Kommune har lovet at trimme OK Plus Stadion op til afviklingerne med vandingsanlæg og andet. Det sættes i gang i kommende uge i denne tørke sommer!

FC Nakskovs pokalkamp er rykket

For kabalen kunne gå op er der aftalt med Avarta (2. division) og divisionsforeningen, som administrerer turneringen, at pokalkampen under DBU 1. runde spilles tirsdag den 14. august kl. 18.00. Rykket en uge efter oprindelig kampprogram. FC Nakskov ville godt hjælpe egnens flagskib i deres specielle situation.

Grunden er henvendelsen fra NFC som skulle have græs til deres pokalkamp i samme runde onsdag den 8. august kl. 18.00 mod nedrykkerne fra superligaen Lyngby. Kampen er i øvrigt TV dækket og var derfor et must om afvikling på dagen.

NFCs første efterårs hjemmekamp i NordicBet Ligaen spilles i Nakskov

NFC som spiller i 1. division og har gjort det siden oprykningen fra 2. division i 2016 spiller deres første ”hjemmekamp” mod FC Roskilde søndag den 12. august ligeledes på OK Plus Stadion i Nakskov. Klubben starter med to udekampe i Viborg og Thisted en svær start mod to tophold i en meget lige række seneste sæson.

Fire dage efter pokalkampen altså besøg nr. to af BJØRNENE fra Falster til Lolland til to kampe med entre`. NFC har derfor en fordel i at spille få dage før på samme græstæppe og omgivelser.

FC Roskilde stiller formodentligt i øvrigt med Nicolai Jessen, som har en fortid fra Lolland og senest spillet i FC Nykøbing men fra sommerskiftet har fået en fuldtidskontrakt i den sjællandske klub. Det særlige islæt er at FC Nakskovs cheftræner Jens Jensen er fader til fodboldtalentet, så mon ikke han er tilskuer til kampen og må åbne sin pengepung denne aften.

Nakskov har tradition for specielle arrangementer med U-landskampe i en årrække grundet bl.a. stadions muligheder og græstæppet, som vi har fået lovning om bliver specielt plejet og bliver en fordel til klubbens Sjællands serie kampe i efteråret.

I øvrigt har der i dag (lørdag) været testkamp mellem Lyngby og Roskilde som endte remis 1-1

Nykøbing FCs fodbold ambition

Nykøbing FC har den erklærede målsætning om der skal spilles superliga 2020 i Nykøbing, og målsætningen er ikke ændret trods besværligheden for nylig med ændringen om 12 hold i rækken fremover om et et par år gør oprykning er mere besværlig, da målsætningen blev offentliggjort

FC Nakskovs fordele

FC Nakskov skal ud over at lægge banen til rådighed og få OK Plus Stadion på landkortet med de to NFC kampe kun lægge en kontaktperson til rådighed ellers kommer NFC med hele konceptet med at have kontrollører, speak og stå for entre indtægter ved indgangen. FC Nakskov får til de to kampe indtægten ved salg af varer på stadion.

FC Nakskov starter i Sjællandserien ude mod Herlufsholm

FC Nakskov starter snart træningen med de to bedste oprykkerhold seniorhold og har også i efteråret et 8-mands senior 3 hold med en ugentlig træning af Ole Jørgensen.

LFS holdet skal spille deres første LFS kamp i Søllested fredag den 17. august kl. 19.00.

Tre dage efter pokalkampen mod Avarta skal holdet på årets første bustur til Herlufsholm, Næstved for premiere i Sjællandserie rækken kl. 18.30 fredag den 17. august kl. 18.30.

Vi håber på en god sæson for alle klubbens hold!

Luk