Menu

Generalforsamling med hæder

image Årets fodboldspiller Anders Kjær (tv). Overrakt af Peter Walbjørn fra seniorudvalget. Fotos: Paparazzi.
rassi
24. februar 2019 kl. 09:35

FC Nakskovs generalforsamling for 2018 blev afviklet torsdag d. 21. februar med ca. 90 fremmødte.

Forsamlingen blev dygtigt ledet af den valgte dirigent Steen Madsen (siddende til venstre). Formand Jesper Kristensen (bag pulten) kom bredt omkring i sin beretning og glædede sig blandt andet over kunstgræsbanen er udvidet med fondstilskud og kommunen har tænkt sig at forbedre og udvide bane 3 (lysbanen) og bane 6, som er ubrugelig til fodboldspil. Vi må stuve os lidt sammen i år ind til græsbanerne er klar 2020.

Kasserer Torben Pedersen fremlagde et positivt regnskab, der var lidt presset end året før efter fald af aktivitetstilskud fra Lolland Kommune og sponsorer. Der skal stadig tænkes alternativt for at på yderligere midler i klubkassen.

Stabil bestyrelse

De opstillede 7 bestyrelsesmedlemmer blev alle genvalgt og vedtægterne gav mulighed for at øge den med en person og her blev Bjarne Petersen valgt. Formanden var ikke på valg og kasserer Torben Pedersen blev valgt til en ny to-årig periode.

De øvrige syv valgte er Peter Walbjørn, Helle Sekula, Ole Jørgensen, Henrik Egholm, Ole Christiansen, Jacob Lejre Jensen og Steen Madsen.

Hæder fra ung til voksen

Flere fik hæder i afsluttende af generalforsamlingen. STORT tillykke til alle og god sæson 2019.

Årets seniorkammerat Patrick Johansen fik pæne ord med på en smilende Peter Walbjørn.

Årets klubperson havde bestyrelsen valgt Jesper Hansen (tv), som er klubbens materialeforvalter.

U14 målmanden Mathias Hansen blev valgt som årets målmand i FC Nakskov. Pokalen og flotte ord blev overrakt af den rutinerede målmandstræner James Tofte Nielsen.

Louise Liane Tipsmark Jensen blev årets pige ungdomsspiller. Konsulent Robin Gustavsen begrundede valget.

Årets kammerat på pigesiden blev Tilde Gajda, hvis humør aldrig svigter sagde Robin omkring afgørelsen. Energi, gejst og humør var kodeordene.

Årets drenge kammerat blev Simon Spure Højmark Nielsen, som fik storsmilet frem på de fremmødte, da han jublede og råbte miiiig, da hans navn blev råbt op af Robin G.

Årets ungdomspiller for drenge blev Lukas Christensen fra U14 årgangen.

 

Luk