Menu

Nytårs hilsen fra Sjællandsserien

image En hilsen fra cheftræneren Lasse Nagel
rassi
31. december 2019 kl. 13:49

Et år er ved at gå på held og en efterårssæson for Sjællandsserien er afsluttet.

Der har både været op og nedture, men sådan er det jo i sport.

Vi startede op i sommers med masser af vilje fra spillerne i den bagende sol og der blev gået til den til træning. Dette har fortsat gennem hele efteråret og som træner, kan jeg kun være tilfreds med træningen. Desværre har vi været ramt af nogle skader og ikke mindst valgte vores dygtige målmand Emil, at tage arbejde i Norge. Det betød ændringer meget tidligt i sæsonen og når boet skal gøres op, har vi haft svært ved at erstatte dem der manglede 100%.

Men jeg må rose alle spillerne for, at tage det med oprejst pande hele vejen igennem og løse de opgaver som blev stillet fra trænerteamet, selvom der har været modgang.

Der har bestemt også været medgang og på banen har vi helt sikkert vist, at vi hører til i rækken.

Mange af de nederlag vi har fået, har vi tabt efter at have været foran og også været bedre på banen. Det er bestemt positiv og kan vi tage det samme med ind i forårssæsonen, venter der uden tvivl mange flere point. Mere positiv er at vi fik en god afslutning på sæsonen og jeg kan uden tvivl også se, at vi er blevet et bedre hold med bolden og det skal vi bygge videre på.

Mens mange hold opruster udefra, vælger vi i FCN og have et stort fokus på de spillere, som vi har og som er her med hjertet. Det giver et godt fundament og som ny træner i klubben er det hurtigt gået op for mig, at værdierne i klubben virkelig er båret af ildsjæle og mange gode relationer.

På Sjællandsserien er kammeratskabet også det der skal drive os videre. Gutterne er venner på kryds og på tværs. Jeg er aldrig i tvivl om, at de vil kæmpe for hinanden på banen. Det udtryk skal vi arbejde endnu mere med, i den nye sæson som venter lige om hjørnet.

Der skal lyde en tak fra mig, til klubben og ikke mindst alle de personer, som arbejder i kulissen for holdet. Der venter også en ændring i trænerstaben, da Robin skal træne vores talentfulde LF-Serie hold. Tak til Robin for et godt samarbejde. Allan Larsen træder ind som assistent til foråret. Et samarbejde som jeg ser frem til.

Til sidst en stor tak til alle jer der kommer på stadion og støtter holdet og i modgang. Det er lækkert at se.

Rigtig godt nytår!!

Cheftræner Lasse Nagel

Luk