Menu

Supervigtig sejr i Haslev

image Benjamin til 1-1 efter 4. minutters spil. Fotos: Paparazzi
rassi
18. maj 2019 kl. 21:41

Sjællandsserien, 19. spillerunde. Haslev FC - FC Nakskov 1-3 (1-1). 1. Minut 1-0 Christian Larsen, 3. Minut 1-1 Benjamin Hansen, 67. Minut 1-2 Patrick Johansen, 90. Minut 1-3 Mads Jensen. Dommer: Elvir Hadzidulbic - God afvikling. Tilskuere: 80.

FC Nakskov erobrede en super vigtig sejr i Haslev lørdag eftermiddag, hvor sejren blev cementeret i de tre extra minutter, hvor Mads Jensen fik en fri løber efter Haslev i slutningen af kampen satsede alt for et point, hvor selv deres målmand var med i et par hjørnesparks situationer.

En redningsaktion og en lang bold til en forholds fri Mads på midten af banens venstre side kunne foretage et par træk uden modstand og fra ca. 25 meter kunne sparke bolden i nettet til en forløsende jubel blandt spillerne og træner/-lederstab.

Et lyn mål af Haslevs Christian Larsen efter bare et minut var ikke lige den start der var ønsket, men Benjamin Hansen bragte hurtigt balance med udligning i det 3. Minut.

 Benno udlignede til 1-1

Det blev ikke til flere scoringer i første halvleg, men chancer var der i det 24. Minut ved et Tonni Petersen hovedstøds forsøg der ikke blev ramt rent og endte forbi målet. Ind skiftede Mads Jensen sparkede i det 39. Minut udenom Haslevs målmand og mål efter at være trukket fri i venstre side.

 Mads forbier...

Målmand Emil Nielsen havde en god redning idet 41. minut, hvor han får bolden flot vristet over sit mål efter skud fra tæt hold til hjørnespark.

Lige før halvleg kunne Mads Jensen havde bragt sit mandskab foran, men skuddet fra venstre side havde retning og ikke kraft nok til at trille over stregen, da bolden blev reddet 20 centimeter foran stregen..

Anden halvleg

FC Nakskov kunne have bragt sig foran efter et minut, men Lukas Brix Christiansen tøvede for meget og et par minutter havde Tonni Petersen et skud der blev blokeret.

Det var banens bedste spiller Patrick Johansen, der i det 67. Minut på et godt følt langskud fra 20 meters afstand bragte FCN på 1-2 med et godt placeret indersidespark.

 

Patrick Johansen var her og der i Haslev og scorer til 1-2 og blev valgt af truppen til dagens spiller.

Stillingen i den jævnt kedelige kamp, holdt indtil kontraen i sidste sekunder, hvor Mads Jensen satte punktum for kampen til en forløsende jubel.

Sejren betyder, at klubben i nogle timer kan glæde sig over en 6. Plads (bedste placering i år) ind til søndagens kamp Herlufsholm-Køge BK der afvikles kl. 12.

Greve og Tuses nederlag i eftermiddag var godt for FCN i stillingen.

Holdet skal i pokalkamp tirsdag ude mod Nr. Alslev og så er der endnu en vigtig SS-hjemmekamp på lørdag mod Slagelse kl. 15.30.

LF serien spillede uafgjort 2-2 i Systofte.

Luk