Menu

U19 landskamp mod Wales i Nakskov

image U19 holdet der startede i Tyskland i den seneste landskamp for holdet
rassi
20. juli 2019 kl. 20:06

Nakskov har i årevis haft et godt samarbejde med DBU omkring at få landskampe til området og det sker også i år.

Fredag den 6. september kl. 17.00 fløjtes der igang for opgøret Danmark mod Wales for årgang 2000 (U19).

Lolland-Falster er rammen (Nakskov-Nykøbing Falster) for en international U19 turnering, hvor Sverige og Norge også deltager i firkant turneringen.

Tre dage efter er der kamp nr. 2 i de to største byer på LF om mandagen, hvor enten Norge, Sverige eller Wales - igen vil spille kamp i Nakskov. Aftalen er at Nykøbing Falster skal have Danmarks mandskab til denne afviklings dag.

U19 spillede sidst i Tyskland og vandt 5-2 under ledelse af coach Henrik Clausen. Spillerne kommer især for danmarks superligaklubber, men i seneste opgør var der også danskere med udenlandske klubaftaler Juventus, FC Køln og Heerenveen (Holland).

Der vil være fri entre`på OK plus stadion til at se talenterne, der måske ender på A-landsholdet indenfor den kommende årrække.

Træningskamp for sjællandsserien

SS-truppen er allerede igang for at være klar til efterårsturneringen. FC Nakskov spiller første træningskamp på torsdag den 25. juli kl. 18.30 på OK plus stadion mod Frem Sakskøbing, som iøvrigt også er holdene der har premiere i turneringen lørdag den 17. august kl. 13.30 i dobbeltarrangement, hvor LF serien spiller efterfølgende mod Toreby, så en speciel Lasse Nagel dag, som ny FCN træner og senest tidligere TGB træner.

Nykøbing FC i Nakskov?

NFC i NorditBet ligaen lægger ud hjemme mod HB Køge næste søndag og derefter i Vejle. I 3. runde søndag den 11. august spiller holdet hjemme mod Hvidovre og måske er "hjemmekampen" i Nakskov kl. 18.00.

Jungletrommerne kan høres, og måske bliver det virkelighed, da NFC tidligere har ønsket afvikling af Nakskov igen efter kampe seneste sæson mod Roskilde og pokalkampen mod Lyngby i Nakskov, hvor der var baneomlægning i Nykøbing. Måske kommer der en melding i næste uge om det var tomme tønder.

Luk