Menu

Politiet indskærper ophold på kunstgræsbanen

image Politi indskærper max. samlinger på området
rassi
26. marts 2020 kl. 20:37
Civilister udnytter det gode solskinsvejr

Kunstgræsbanen er Lolland kommunes. I den sammenhæng er der hængt et skilt op fra Politiet om max. 10 må være samlet på området. – Jeg er blevet kontaktet i dag af det lokale politi, der ville gøre opmærksom på dette og hvis det ikke følges kan der gives bøder oplyser Jørgen Rassi Rasmussen. Det gode vejr i seneste dage har fået unge som ældre ud senest i weekenden var ca. 30 samlet på kunstgræsarealet dog i grupper.

Op ringet var i sammenhæng med den nærliggende Nakskov Multibane, hvor jeg er frivillig, som er lukket helt af i samarbejde med kommunen, som alle legepladser er i kommunen oplyser Rassi.

Park- og vej har foran klubhuset sat et skilt op af det øvrige græsområde ikke må benyttes og vi følger selvfølgelig kommunens anvisninger udtaler Jørgen Rassi Rasmussen fra FC Nakskov.

Kunstgræsområdet er aflåst, men kan komme ind igennem de låger der er i hegnet som er indbygget for at kunne hente bolde der skydes over dette. Disse er naturligt ikke låste og det er efterhånden velkendt efter snart 10 års brug.

Det kan hurtigt blive en ny situation, men klubben er ligeledes lukket ned for al træning og kampe samt ophold i klubhuset i disse COVId-19 tider.

I dag er der fremlagt et forslag fra Folketinget om yderligere begrænset forsamlingsfrihed ned til to personer og det er der opbakning omkring, hvis der bliver behov for yderligere stramninger. Forslaget forventes godkendt på tirsdag, som kan udløses hvis samfundet har behov for denne indskrænkning ved eskalering af virus ramte, der forventes at toppe omkring påsken.

Turneringen midlertidigt udsat

Øster og kammeraterne kommer ikke til at starte forårs sæsonen til tiden i sjællandsserien. Arkivfoto: Paparazzi

FOLKETIDENDE SPORT kunne i går meddele, at DBU-SBU nu har meddelt, at de to første runder i Sjællandserien er udsat af samme grunde d.v.s. premieren lørdag den 4. april ude mod B. Frem Sakskøbing og hjemmekampen på OK plus stadion i runde 2 lørdag den 11. april mod Ringsted er udsat.

Om den næste kamp derefter bliver ude mod Slagelse ugen efter er dog meget tvivlsomt. Det samme gælder LF seriens opstart.  Af fysiske grunde bør udøvere have trænet bold sammen i mange dage før en turneringskamp ellers et det uforsvarligt uden boldføling og kondition.

Hjemmesiden vil følge op på nye meldinger når disse besluttes af DBU-SBU og DBU-LFBU om øvrige rækker.

Luk