Menu

Spiller julegaver til FC Nakskov

image Tilgang af Noah Skovgaard
19. december 2020 kl. 21:15

FC Nakskov kan se hen til kommende halvsæson af sjællandsserien 2021 med en øget spillertrup.

Tidligere ungdomsspiller Noah Skovgaard vender klubmæssigt tilbage til FCN efter at have afprøvet sit talent i Nykøbing FC i tre år.

U19 spilleren har spillet på U19 og U17 holdet samt kampe på sjællandserieholdet og i efteråret scoret tre gange på U19 mandskabet. Cheftræner Lasse Nagel ser hen til tilgangen af Noah, når træningen starter op i det nye år.

Der er også tilgang eller snarere comeback til midtbanespilleren Joachim Christiansen ”Jor”, som igen vil bruge den tid det kræver at være med på dette niveau og senest har forsvarer Rasmus ”P” nu lysten og tiden efter års pause med at bygge hus blandt andet.

Stærke Rasmus "P" Petersen har meldt ud at han igen er klar fritidsmæssigt at være med igen.Foto: Rassi

"Jor" har efter skade igen lyst til at træne fuldt ud.

Den positive spillerforøgelse udmeldes her som en herlig julegave for holdet der ligger nr. 7 i rækken, som desværre må se Visar Krasniqi på sidelægterne, da han blev skadet med forvredet knæ på sidste træningsaften før sidste turneringskamp (Haslev som blev C-aflyst), hvor menisk og ledbånd nu skal genoptrænes, der tager omkring en halvt år.

Redaktionschef for hjemmesiden ønsker alle et en god C- Jul og et rigtigt godt fodbold nytår uden for meget C- restriktioner.