Efter 10 måneder endelig sejr til flagskibet

image Michael Jensen opsøgte chance fra "Jord" med en perfekt assist
rassi
09. april 2016 kl. 22:19
Stor jubel på Bregnevej

Sjællandsserien FC Nakskov – Vallensbæk 4-0 (2-0), OK + Stadion 29. minut 1-0 Visar Krasniqi (assist Casper Matsson), 33. minut Michael Jensen (assist Joachim Christiansen), 51. minut 3-0 Visar Krasniqi (straffe) og 75. minut Nicolai Ottosen (hovedstød). Dommer Michael Skaarup (god). Vallensbæk to gule kort og 89. minut gult/rødt.

En dejlig lørdag eftermiddag blev det til på Bregnevejs OK + Stadion.

Scenen var premiere kampen mod Vallensbæk og det blev til en fortjent sejr på hele 4-0 mod Vallensbæk efter 2-0 ved pausefløjt af dommer Michael Skaarup.

Stor glæde og lettelse i FC Nakskov lejren og for de ca. 110 vidner på stadion efter kampen, da der endelig kom en forløsende sejr efter 10 måneders turneringsfodbold, da seneste sejr i Nakskov Boldklub regi var 13. juni hjemme mod Systofte 7-2 før klubfusionen.

Det var den forløsende sejr med sejrsråbet ”hvem var det der vandt i dag” og smilende var store blandt spillerne og trænerne.

Alle ved at det er en svær situation holdet er i og dagens resultat gør nedrykningspladsen kan se ”lys i tunellen” der med 6 point skimter nærmeste Køge med 9. point, som tabte 2-3 mod topholdet Roskilde 1908 i dagens kamp.

Målsøgende spil

FC Nakskov var klart det bedste hold og havde mange chancer for at øge kampens resultat. Dejligt at se den indsats der blev leveret og viste at når der opsøges og forsøges giver det muligheder.

Vallensbæks havde i efteråret den legendariske Brøndby træner Tom Køhlert som træner som valgte ved årskiftet at stoppe og det gjorde også det halve hold valgte at skifte græsgange. Denne overgang kunne ses tydeligt, da FC Nakskov tabte efterårets første runde med hele 5-0.

En flot indsats af alle spillere som ville gøre en forskel i dag, hvor veteranen Johnny Ottosen misbrugte en straffespark i slutningen af kampen med en svag afslutning.

FC Nakskov scorede 4 mål for anden gang

Første gang med 4 mål var mod Haslev uafgjorte 4-4 og nu med en sejr. I Næstved blev der scoret 3 mål, men blev tabt.

Næste kamp er lørdag i Haslev!

Vi lever og krydser fingre!

Andre kampe:

LF serien tabte 1-3 mod Tingsted, U15 vandt mod Herlufsholm 1-0. Begge kampe på kunstgræsbanen for at skåne græstæppet.

Søndag skulle U17 i mesterrækken møde Karlslunde kl. 13.30, men københavnerholdet meldte afbud sent lørdag eftermiddag begrundet af sygdom, så holdet taberdømmes og skal til Ringsted fredag aften.