Menu

En forløsende FCN-sejr mod NFC

image FC Nakskov pressede igennem kampen godt på Mads Olsens mål. Fotos: Paparazzi
rassi
17. oktober 2020 kl. 20:59
Dobbeltsejr i eftermiddag

Lørdag d. 17-10-20 Sjællandsserien FC Nakskov – Nykøbing FC 2-1 (0-1). 45. minut 0-1 Rasmus Nøhr (NFC), 55. minut 1-1 Mathias Thomsen (FCN), 69. minut 2-1 Mathias Thomsen (FCN). Gule kort: 56. Minut Marius Østergaard (FCN), 63. minut. Rasmus Nøhr (NFC), 77. minut Simon Christiansen, 84. minut gult/rødt Rasmus Nøhr. Dommer: Troels Nøhr Jespersen (problemfri kamp). 264 tilskuere på OK plus stadion.

En forløsende sejr udspillede sig lørdag eftermiddag i Nakskov i flot efterårs fodbold vejr. Efter flere skuffelser og manglende sejr i en måneds tid kom der endelig points på kontoen efter en gedigen holdindsats mod Nykøbing FCs reserver. 2-1 sejr og tre points på tabellen, glade aktører efter kampen, der nu ligger på en 8. plads midt i rækken.

Alt lykkedes i dag sejr til begge seniorhold, da LF-serien holdt legestue mod Eskilstrup med 10-3 sejr med kamp to.

Reserverne fra NFC er kendte for ikke at lukke chancer ind i spillet, men det var anderledes i dag, da hjemmeholdet havde gode muligheder efter godt opspil til at komme foran. Lige ved og næsten, derfor et slag over næsen, da gæsterne på et godt langskud lige før pausen ved Rasmus Nøhr.

1. halvleg

Hjemmeholdet holdt fokus og to scoringer af Mathias Thomsen, som har fået næsten fuld spilletid i alle kampe og måltørke i mange runder som søgte målet.

Mathias udlignede til 1-1 efter 55. minutter.

Et kvarter efter udligningen 2-1 næsten fra samme position af Mathias som var holdets Messias.

En forløsende sejr, som var tiltrængt og spændende om det er en god vaccine til Sjællands komplekset i året sæson, når holdet på lørdag tager til Haslev og skal rette op på tre store nederlag i sæsonen.

Rundens resultater gjorde også nederlag til næsten alle underliggende hold, som er vigtig inden de sidste tre runder. Kun bundholdet Køge fik årets første sejr i bunden mod Nordfalster.

Foran vinterpausen står nu to svære udekampe i Haslev og især i Slagelse inden halvsæsonen sluttes af hjemme 7. november mod topholdet Næstved på OK plus stadion.

Tillykke til begge FC Nakskov hold og klubben. Før afviklingerne af dagens kampe var der speak og et minuts stilhed for Jørgen Petersen, som i ugen døde og tidligere B. Velo formand og senior udvalgsformand et par år efter fusionen.